Прескочи до съдържание

Ниски цени с Wizz Air - есен/зима 2014

Препоръчани мнения

Публикувано:

Билетите за Валенсия бяха такива в момента на писане. После някой се похвали, че е купил 5 бройки. Така че...който преварил.

:)

• Харесвам 1
Публикувано:

Сега ще стане, че в тая тема всеки който се чуди ще си трае, да не би друг да му дръпне билетите :)

• Харесвам 4
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

София -Дубай –София за 30.09-09.10- 180 лв. добре ли е?  B)

Повече от добре макар само за статистиката да е имало и по-ниски цени , но при теб става дума за полет след месец.

Освен това хотелите ще са все още доста по-евтини.

• Харесвам 2
Публикувано:

100 евро с кафето/бирата за двупосочен директен полет до Дубай?! Преди година и малко само си мечтаехме.

• Харесвам 3
Публикувано:

По-добро до края на годината не видях, но при този престоят от 9 дни ми се вижда малко дълъг . Но пък от пътеписът на Roje се вижда, че има какво да се прави  :rolleyes:

Публикувано:

Щом разполагаш с време хич не е дълъг.Примерно може два дни в Абу Даби , плажове , молове и времето отлетяло :)

Ако можех не бих се колебал да стоя и повече от моите седем дни.

Публикувано:

Щом разполагаш с време хич не е дълъг.Примерно може два дни в Абу Даби , плажове , молове и времето отлетяло :)

Ако можех не бих се колебал да стоя и повече от моите седем дни.

Ровя из форума за инфо относно хотели, организация и т.н., за да се ориентирам за приблизителен бюджет, че доста се поотпуснах тази година  :blush:

Публикувано:

Има тема в раздела за Азия , а дубайската тема в бг-мамма е истински шедьовър още от първа страница. Прегледай я;)

За хотел едно 60-70 евро с таксите като бюджетно решение е добре за този период.

Публикувано: (редактирано)

Благодаря, Stenk! Ще разгледам  :) 
А междувременно забелязах и София-Лондон-София - 14.10-21.10 - 120 лв., което сигурно не е кой знае какво, но и за там мисля. 

Впрочем, с моите ходения в Израел, Дубайците може да не ме харесат  :wacko:

Редактирано от pamelanb

Впрочем, с моите ходения в Израел, Дубайците може да не ме харесат  :wacko:

Можеш да си напълно спокойна в това отношение.

Преди месец влезнах в Дубай без никакъв проблем, при условие че в паспорта имах входен израелски печат от йордано-израелската сухопътна граница.

Никой там не гледа и не го интересува къде си ходила преди това.

Редактирано от Георги Матеев
  • Харесвам 3

Наистина цените спадат но мога да те провокирам малко

6-10 декември в Мадрид 139.99 само за отиване без багажа, само билета

Редактирано от Георги
латиница -> кирилица
Публикувано:

Наистина цените спадат но мога да те провокирам малко

6-10 декември в Мадрид 139.99 само за отиване без багажа, само билета

Никой не е казал, че абсолютно винаги цените са ниски, при това ми се ще да живея в такъв свят, в който 140лв за еднопосочен билет винаги е безумно скъп :)

• Харесвам 2

Моля за съвет. Цената на еднопосочния билет София - Франкфурт Хан държи цена - 240 лева за два билета - 30 Jan 2015. Не ползвам дискаунт, защото не пътувам и аз. Дайте акъл - да букна или не? Защото датата е строго фиксирана и да не стане така, че да няма билети нататък... Много благодаря!

Редактирано от Гост

Моля за съвет. Цената на еднопосочния билет София - Франкфурт Хан държи цена - 240 лева за два билета - 30 Jan 2015. Не ползвам дискаунт, защото не пътувам и аз. Дайте акъл - да букна или не? Защото датата е строго фиксирана и да не стане така, че да няма билети нататък... Много благодаря!

Специално за тия дати е много нисък сезон и ще паднат цените. Но все пак не го приемай това като библията, всичко се случва...

Редактирано от neuromancer
Добавих цитат, да не стане объркване

Ryanair имат билети по 26 евро от Пловдив до Франкфурт Хан на тази дата. 

Благодаря за включването! Гледах ги преди време, но са ми ужасно неудобни - пристигат по нощите, а аз ще ги чакам моите хора с полет от Лондон и наета кола на летището, за да пропътуваме 300 км до едно градче. Идеятa от тук я заимствах :) Затова само Уиз. Раян - на връщане - вече купих :)

Редактирано от Гост

От Пловдив с Ryanair цената за тази дата е 26 евро.

Извинете не прочетох горния коментар.

Случвало се е и по-евтини билет да му падне цена,но едва ли някой може да даде еднозначен отговор.

Редактирано от traveler

От Пловдив с Ryanair цената за тази дата е 26 евро.

Да. Но пристигат в 22.45 :) Моят полет пристига сутринта, а и да не беше, много е късно за пътуване към Лотарингия, където съм букнала къща.. Предишният ден нямат полети, за съжаление... Благодаря!!!

Редактирано от Гост

Ryanair имат полет на 30 януари за 26 евра на човек ... от Пловдив .....

Много висока ми се струва цената

Редактирано от temporary
  • Харесвам 1
Публикувано:

Ryanair имат полет на 16 януари за 26 евра на човек ... от Пловдив .....

Много висока ми се струва цената

Моята дата е фиксирана - събирам няколко човека да отбележим един Рожден Ден, само дано времето е хубаво - нямаше пари за топла страна :) Останалите билети са купени, само София - Франкфурт Хан остана - дремя като магаре на празна ясла и щото не разбирам, питам :) Иначе ако се наложи, ще ги преглътна тия 110 паунда, но защото поканата е от мен и по някое време започвам да преглъщам трудно :) Благодаря за идеите!

Публикувано:

Цената на един билет е 100лв, скача на 120 като избереш 2. Ако искаш купи единия сега и дебни дали ще падат след това, ако тази разлика между 100 и 120 е психологическата граница :) Иначе и според мен може да се изчака, но после да не ни триеш сол, към края на ноември бих почнал да се ослушвам по-сериозно. Можеш да видиш какви са цените сега за ноември ориентировъчно...

Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.