Прескочи до съдържание

Венеция, през Френската Ривиера до Барселона?

sisqou

Препоръчани мнения

Публикувано:

Познавам дотук само един човек впечатлен от Торино и ти си вторият.

Аз така и все не стигам дотам , защото за такива нещa вярам само на себе си :)

Публикувано: (редактирано)

:yes:

Това ми е любимият плаж заради близоста до Ница , а и гледката така и не спира да ме впечатлява.

Имахте ли време да се качите до Ез ?

Редактирано от stenk
  • Харесвам 1
Публикувано:

Това ми е любимият плаж заради близоста до Ница , а и гледката така и не спира да ме впечатлява.

Имахте ли време да се качите до Ез ?

Не за съжаление. Много ми се искаше, но до Вилфранж бяхме останали без крака вече и единственото което можахме да направим е да се изпънем на плажа.  :) Затова пък на връщане минахме през Арл и градчето ме впечатли по особен начин. По-различно от тези тук.

• Харесвам 1
Публикувано:

Това синьо на морето в Ница, все едно ми мина директно през мозъка. Няма да се оставям друго лято без морска почивка :)

• Харесвам 1
Публикувано:

Това синьо на морето в Ница, все едно ми мина директно през мозъка. Няма да се оставям друго лято без морска почивка :)

+1

На мен тая година ми е много криво :)

• Харесвам 1
  • 1 година по-късно ...
Публикувано:

Здравейте,

искам да питам за плажа и паркингите в Кан , имаме нощувки там но хотела е далеч, а сме с малко куче и не знам дали може да  се возим с него на градски транспорт :) . Също и за Генуа ( паркинг) там ще спрем само да разгледаме.  Имате ли представа какви изискавания имат за колите Евро 3,4 ....в тези градове.

Благодаря

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.