Прескочи до съдържание

Да взема да се представя

Препоръчани мнения

Крайно време е да изляза от анонимното си кътче в този форум :) Казвам се Бисер и съм системен администратор по професия - чупя сървъри всякакви, но най-обичам Linux и FreeBSD. А по призвание в свободното време - пътешественик. Обичам сам да си организирам пътуванията, от самолетния билет и хотела до последното местенце което смятам да посетя и точно така попаднах и на Аеро Хроники. Да си призная, до сега само четях и попивах информация - Жоро, респект човече, но от сега се надявам да почна и да пиша (глупости радбира се).

• Харесвам 8
Връзка към коментар

Добре дошъл. Аз съм бивш колега, ама чупех уиндоуси на времето, не че имат голяма нужда от помощ да се счупят :)

Някой ден като стигнем до там да се местим на отделен сървър, два даже, ще помагаш :)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Жоро, нямаш грижи за съпорт под всякаква форма :)

Елена и какво стана, той прие ли? Не за всичко е виновен системния, в повечето случаи е виновно задклавиатурното устройство ;)

• Харесвам 1
Връзка към коментар
  • 5 седмици по-късно ...

Юзерът: “Компютъра не ще да се включи - викам оня шаман админа. Дойде той, вдигна ръце към небето, промърмори някакви неясни думи, завъртя ми стола 10 пъти около оста му, ритна компютъра, наведе се под бюрото, и пак промърмори нещо неясно, вкючи компютъра и той тръгна! Пак вдигна ръце към небето, промърмора нещо и излезе.” По думите на админа: “Отивам при юзъра - а тоя глупак така се е въртял на стола, че намотал около него захранващия кабел. Напсувах го яко, ама тихо,за да не ме чуе, разплетох кабела, ритнах компютъра по-далече под бюрото, включих го, пак го напсувах и си излязох

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.