Лидия Публикувано: 4 януари, 2015 Сподели Публикувано: 4 януари, 2015 Морският резерват пред Виктория също е ключов. Macflan или може би имаш впредвид този http://www.seychelles.travel/en/explore/attractions/ile-cocos/ile-cocos-marine-national-park Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 4 януари, 2015 Сподели Публикувано: 4 януари, 2015 (редактирано) Утре се прибирам и ще разпиша Ставаше въпрос за островчета в близост до Виктория, ще погледна името Редактирано 4 януари, 2015 от macf1an 1 Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 5 януари, 2015 Сподели Публикувано: 5 януари, 2015 Националният парк е Света Ана: http://www.snpa.sc/marine-parks/st-anne , като просто ти трябва екскурзия, която обикаля островите в него. Има разни доставчици, а можеш и на кея във Виктория да намериш. До този в планината, Морн, аз не успях да стигна. Един ден стига за тур с ферибот до Ла Диг, но не е достатъчен. За мен, без спане на Пралин, се изпуска много, но който както си прецени. Махе се обикаля за 1 ден от-до, без разточителни спирки. Чак гид, не, ама хубава карта/гпс трябват. Спирането е проблемно, според мен, защото пътищата са тесни. Иначе, аз план за действие вече няколко пъти писах: спане на двата острова е най-добре, като на Махе да е по-близо до Виктория. 5 Връзка към коментар
svetlif Публикувано: 9 май, 2017 Сподели Публикувано: 9 май, 2017 macf1an, каква карта и gps ползвахте за Махе? Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 9 май, 2017 Сподели Публикувано: 9 май, 2017 Samsung Galaxy Player 4.2 + google maps Връзка към коментар
svetlif Публикувано: 9 май, 2017 Сподели Публикувано: 9 май, 2017 offline map или ползвахте някаква сим карта с интернет там? Връзка към коментар
Oshko Публикувано: 5 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 5 февруари, 2018 На 8/20/2014 в 11:57, macf1an каза: Сейшелите са МНОГО развита туристическа дестинация и всичко е подвластно на това. Има две основни туристически агенции - Креол и Мезон. Те колят и бесят Казвам го, защото ако намериш техен партньор - цената на хотела може да пробие пода, а предимствата, като безплатни трансфери и организирани турове с отстъпка, са сериозни В крайна сметка, чрез техни партньори резервирах стая, която не се предлагаше от хотела, на 1/3 от цената на най-ниската им оферта Как на практика намираш партньор на Креол или Мезон? Някакви сайтове, които продават само хотели на Сейшелите? Или контактваш местни агенции по имейл? Дай, моля те малко помощ по тази идея. 1 Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 5 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 5 февруари, 2018 Преди 4 години е това мнение .. Каквото и да съм знаел тогава, сега може да няма общо. Потърси в сайтовете им с кои агенции си партнират, друго не мога да те посъветвам. Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега