Костов Публикувано: 16 април, 2013 Сподели Публикувано: 16 април, 2013 Сърфирайки тази вечер из нета реших да разиграя полет София - Пиза. Попаднах на това: 07:20 SOF Sofia Air France AF2271 09:20 CDG Paris Charles de Gaulle 3h Connect in airportLong wait 8h 55 18:15 CDG Paris Charles de Gaulle Air France AF1166 20:00 PSA Pisa 1h 45 RETURN - 12 September 2013 10:00 PSA Pisa Air France AF1867 11:45 CDG Paris Charles de Gaulle 1h 45 Connect in airport 0h 50 12:35 CDG Paris Charles de Gaulle Air France AF1788 16:20 SOF Sofia 2h 45 2book your tickets x 2 x 0 x 0 SOF-PSA07:20 09 September 2013 PSA-SOF10:00 12 September 2013 800,15 лв. Бреееее, викам си че то за 800 лв освен наклонената кула може и Айфеловата да видим с жената. Реших да продължа и да видя какво ще кажат от Centralist. Излезе това: Outbound Flights (Sofia, Bulgaria - Pisa, Italy / September 09, 2013) Airline carrier From To Flight No. Class Stops Depart Arrive Air France operated by Bulgaria Air Sofia Sofia Paris Charles De Gaulle 2271 Economy 0 7:20 AM 9:20 AM Air France Paris Charles De Gaulle Pisa Pisa 1166 Economy 0 6:15 PM 8:00 PM Air France Sofia Sofia Paris Charles De Gaulle 1789 Economy 0 5:20 PM 7:15 PM Air France Paris Charles De Gaulle Pisa Pisa 1866 Economy 0 September 10, 7:40 AM 9:25 AM Return Flights (Pisa, Italy - Sofia, Bulgaria / September 12, 2013) Airline carrier From To Flight No. Class Stops Depart Arrive Air France Pisa Pisa Paris Charles De Gaulle 1867 Economy 0 10:00 AM 11:45 AM Air France Paris Charles De Gaulle Sofia Sofia 1788 Economy 0 12:35 PM 4:20 PM Air France Pisa Pisa Paris Charles De Gaulle 1167 Economy 0 8:35 PM 10:20 PM Air France operated by Bulgaria Air Paris Charles De Gaulle Sofia Sofia 2270 Economy 0 September 13, 10:20 AM 2:05 PM Air France Pisa Pisa Paris Charles De Gaulle 1167 Economy 0 8:35 PM 10:20 PM Air France Paris Charles De Gaulle Sofia Sofia 1788 Economy 0 September 13, 12:35 PM 4:20 PM Ticket type: Electronic Ticket price for all passengers including taxes and fees: 800.15 BGN Натиснах Book просто така да видя няма ли да има някаква информация за полета и ...изненадаааааа: The price of the option you have selected has changed! Old price: 800.15 BGN. New Price: 2136.15 BGN. Usually such things happen due to updates in the reservation systems. If you are ok with the new price then fill in the needed information and continue. If you want to choose a different option, go back to the previous page and do so. Flight Reservation Outbound Flights (Sofia, Bulgaria - Pisa, Italy / September 09, 2013) Airline carrier From To Flight No. Class Stops Depart Arrive Air France operated by Bulgaria Air Sofia Sofia Paris Charles De Gaulle 2271 Economy 0 7:20 AM 9:20 AM Air France Paris Charles De Gaulle Pisa Pisa 1166 Economy 0 6:15 PM 8:00 PM Return Flights (Pisa, Italy - Sofia, Bulgaria / September 12, 2013) Airline carrier From To Flight No. Class Stops Depart Arrive Air France Pisa Pisa Paris Charles De Gaulle 1867 Economy 0 10:00 AM 11:45 AM Air France Paris Charles De Gaulle Sofia Sofia 1788 Economy 0 12:35 PM 4:20 PM Ticket price for all passengers including taxes and fees: 2136.15 BGN Сумата от 800.15 лв. изведнъж нараства на 2136.15 лв. И ако не гледаш добре изгоря с близо 1300 лв. Извинявам се за дългия пост но ми стана интересно и реших да го споделя. Не съм го купил билета няма и как да го купя при това положение :D Връзка към коментар
wilks Публикувано: 16 април, 2013 Сподели Публикувано: 16 април, 2013 Най-естественият извод, който следва да си направиш, е в бъдеще да прескачаш всички резултати, водещи до centransit.bg. Там цените винаги са БЕЗ таксите. Нямам престава колко често ползваш скенер-а, но поне на мен много ми е досаден като ми извади първите 10 цени все на centransit, и все се чудя няма ли начин да го изключа по подразбиране, та изобщо да не ми дава резултати през него. В тази връзка някой ако знае такъв начин, ще съм благодарен да сподели. Връзка към коментар
niki_m Публикувано: 17 април, 2013 Сподели Публикувано: 17 април, 2013 Напоследък цените на ЕРФранс са достойни за гладна стачка :D - увеличени са реално поне със 100 Е на полет. Евтинията при тях завърши, откакто стана врътката с Ербега - за България настана напаст. Сутрин е невъзможно да излетиш, вечер е невъзможно да се върнеш към БГ. А Центранзита - трябва да напишем една бележка до скайскенера да ги изхвърлят...това не е от вчера при тях. Връзка към коментар
Костов Публикувано: 17 април, 2013 Автор Сподели Публикувано: 17 април, 2013 Най-естественият извод, който следва да си направиш, е в бъдеще да прескачаш всички резултати, водещи до centransit.bg. Там цените винаги са БЕЗ таксите. Нямам престава колко често ползваш скенер-а, но поне на мен много ми е досаден като ми извади първите 10 цени все на centransit, и все се чудя няма ли начин да го изключа по подразбиране, та изобщо да не ми дава резултати през него. В тази връзка някой ако знае такъв начин, ще съм благодарен да сподели. Казваш без такси. Тогава какво значи това: Ticket price for all passengers including taxes and fees: 800.15 BGN ? Иначе скенер-а доста често го използвам за инфо но когато стане въпрос за закупуване на билет предпочитам сайтовете на авиокомпаниите. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 17 април, 2013 Сподели Публикувано: 17 април, 2013 skyscanner напоследък става само за средно читава търсачка и нищо повече. Ако искате да не излизат линкове към centransit, сменете държавата, но тогава съответно ще ви прекара през centransit-овете на другата държава, та може да е от трън та на глог. Колкото до този билет, по всяка дестинация има подобни изцепки. Просто Air France въобще не са включили София-Пиза през Париж като потенциален трафик, за това излизат ултра високи цени по подразбиране. Ако се вгледате във почти всяко търсене ще излезнат такива. Връзка към коментар
wilks Публикувано: 17 април, 2013 Сподели Публикувано: 17 април, 2013 Иначе скенер-а доста често го използвам за инфо но когато стане въпрос за закупуване на билет предпочитам сайтовете на авиокомпаниите. То ти и да искаш, не можеш да купиш билет директно от скенер-а. Той е само търсачка, а не букинг сайт. Така или иначе самият скенер те препраща към съответния сайт по избраната цена, когато вече решиш да купуваш билет. Случая с центранзит е едно от малкото изключения за България, в които посочената и крайната цени, се различават. При trip.bg например, това не е така, и там цените в скенера и на сайта обикновено съвпадат (закръглени нагоре до цяло евро). Връзка към коментар
Костов Публикувано: 17 април, 2013 Автор Сподели Публикувано: 17 април, 2013 Разбира се че ми е ясно че скенер-а не е букинг сайт но не мога да се съглася че е нормално да има разлика от над 1500 лв. от посочена и крайна цена.. Още повече че на първата посочена цена е написано че цената е за всички пътници и включва такси. Както и да е. Просто исках да обърна внимание на хора с малък опит в резервациите на самолетни билети ( не че аз имам кой знае какъв опит) да внимават. Връзка към коментар
wilks Публикувано: 17 април, 2013 Сподели Публикувано: 17 април, 2013 Вината в случая не е на скенер-а. Или поне не изцяло. Сигурно центранзит са подали така грешната информация, че цените им уж са крайни, а те всъщност не са - подвеждаща самореклама. И операторите на скенер-а не са си направили труда да проверят дали е вярно. Поне аз така си го обяснявам Връзка към коментар
Фил Публикувано: 18 април, 2013 Сподели Публикувано: 18 април, 2013 Това явно е нещо като познатия номер на агенциите за имоти - пуска се фалшива обява с ниска цена, а като се обадиш ти казват: "апартаментът вече е продаден, но можем да ви предложим други подобни" :D 1 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 8 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 8 октомври, 2014 Аз ли нещо съм изключил в настройките , че skyscanner не ми показва полетите на нискотарифните ? Не индексира , нито Wizz , easyJet , Blue Air ... Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 8 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 8 октомври, 2014 Май ти си направил нещо, показва ми и Уиз и Ийзи. Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 8 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 8 октомври, 2014 Хмм , би ли пробвал 25.07.2015 Nice (NCE) - Rome (FCO) , a aз ще ровя из опциите макар нищо да не съм пипал ? ЕаsyJet със сигурност летят ежедневно. Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 8 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 8 октомври, 2014 Брей тия Flyhi.bg били големи шмекери. Поредните дето излизат с евтини резултати и после товарят колкото могат. Да се избягват !!! Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 8 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 8 октомври, 2014 И на мен не ми излизат 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 8 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 8 октомври, 2014 Хмм , би ли пробвал 25.07.2015 Nice (NCE) - Rome (FCO) , a aз ще ровя из опциите макар нищо да не съм пипал ? ЕаsyJet със сигурност летят ежедневно. Може би все още не са индексирали новото разписание на изи... 1 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 8 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 8 октомври, 2014 Най-вероятно е така и ще се появи . Лятното на Blue Air също излезе днес и вече е индексирано. Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега