krasibo Публикувано: 18 април, 2013 Публикувано: 18 април, 2013 Здравейте , казвам се Краси но никнейма ми навсякъде е krasibo. Най общо казано съм програмист.В свободното си време обичам да пътувам, да ходя по планини, да се гмуркам и да ходя по водни походи с каяци. Харесва ми да седя пред компютъра и да си мечтая и да планирам пътешествия в чужбина и в България.Радвам се за усилията на Георги за създаването на форума. С най голямо удоволствие се включвам в него.Планове: Южна Америка и Африка.Мечта: да премина от Кейптаун до София със джип, камион. 1
Георги Публикувано: 18 април, 2013 Публикувано: 18 април, 2013 Здрасти Краси, добре дошъл Най-общо програмист, а не толкова общо? Добра колекция си натрупал, от посетените държави къде гмуркането е най-добро?
krasibo Публикувано: 18 април, 2013 Автор Публикувано: 18 април, 2013 Здрасти Георги, За мен гмуркането най ми хареса в Тайланд. Малко е относително, зависи не само от мястото, а и от хората с които си и организаторите.
Георги Публикувано: 18 април, 2013 Публикувано: 18 април, 2013 На Бариерния Риф мина ли? Аз общо взето само там съм се гмуркал истински, с един инструктор под ръка, но това е което ме запали. Изкарах си сертификат, но вече втора година не съм го използвал...
cck Публикувано: 18 април, 2013 Публикувано: 18 април, 2013 За мечтата - питай Домосед Ето линкче: http://six-a.net/
krasibo Публикувано: 18 април, 2013 Автор Публикувано: 18 април, 2013 Бях на Бариерния Риф, но за съжаление умира по краищата. Имаще много сиви(умрели) корали. Малко прекалено е комерсиализирано.
krasibo Публикувано: 18 април, 2013 Автор Публикувано: 18 април, 2013 ckk, това ми е мечата защото нямам 3 месеца свободни за да я реализирам. 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега