bay_kolio Публикувано: 3 ноември, 2018 Публикувано: 3 ноември, 2018 На Fri Nov 02 2018 в 18:08, bad kid каза: Не схванах…
chandni Публикувано: 3 ноември, 2018 Публикувано: 3 ноември, 2018 преди 26 минути , bay_kolio каза: Не схванах… Явно не си фен на сериала "Игра на тронове" 😉
домосед Публикувано: 3 ноември, 2018 Публикувано: 3 ноември, 2018 преди 4 минути , chandni каза: Явно не си фен на сериала "Игра на тронове" И аз не съм, но пък от Стани богат научих, че Зимата иде е името на първия епизод от първия сезон. 1
giafil Публикувано: 3 ноември, 2018 Публикувано: 3 ноември, 2018 Пилот от американските авиолинии Pan Am, очаквайки разрешение за излитане за Мюнхен чува следния диалог. Пилот на Lufthansa (на немски): "Земя, кога ще имаме разрешение за полет?" Земята (на английски): "Говорете на английски, ако искате да чуете отговор!" Lufthansa (на английски): "Аз съм германец и летя на германски самолет. Защо трябва да говоря на английски?" Неизвестен глас от друг самолет (с красив британски акцент): "Защото загубихте проклетата война!" 2 2
stanislavpp Публикувано: 4 ноември, 2018 Публикувано: 4 ноември, 2018 (редактирано) За всички дами : За всички магеланци : Редактирано 4 ноември, 2018 от stanislavpp 3
Фил Публикувано: 4 ноември, 2018 Автор Публикувано: 4 ноември, 2018 (редактирано) преди 6 часа, stanislavpp каза: За всички магеланци : А кой казва, че има "липсващ" лев? Аз не виждам тук липсващ лев. Редактирано 4 ноември, 2018 от Фичо 5
bay_kolio Публикувано: 4 ноември, 2018 Публикувано: 4 ноември, 2018 Като добавиш и двата дето си дал вече стават 101 1 1
cumalissa Публикувано: 4 ноември, 2018 Публикувано: 4 ноември, 2018 (редактирано) Тя не знаеше в какво настроение ще се върне мъжът и от работа, затова легна гола в мусаката. Редактирано 4 ноември, 2018 от cumalissa 2 3
akair Публикувано: 4 ноември, 2018 Публикувано: 4 ноември, 2018 16 hours ago, stanislavpp said: За всички магеланци : Тук ще те хванат счетоводителите, че няма как да събираш (абсолютните стойности на) кредит и дебит, за да получиш нещо смислено 😛 4
funny Публикувано: 5 ноември, 2018 Публикувано: 5 ноември, 2018 преди 19 минути , T.E.Lawrence каза: Като гледам големината на седалката, скоро ще ни определят и оптимално тегло за мъже/жени и всички над него ще плащат - такса на килограм живо тегло 1
iMari Публикувано: 5 ноември, 2018 Публикувано: 5 ноември, 2018 В момента, funny каза: Като гледам големината на седалката, скоро ще ни определят и оптимално тегло за мъже/жени и всички над него ще плащат - такса на килограм живо тегло Тогава лечебният глад ще стане особено популярен сред пътешествениците 1 1
Климент Публикувано: 5 ноември, 2018 Публикувано: 5 ноември, 2018 По-скоро ще продават транспорт на килограм + такса място за сядане. Мерят те на летището и ако тежиш повече доплащаш на двойна цена 🙂 1
Doctor Who Публикувано: 5 ноември, 2018 Публикувано: 5 ноември, 2018 преди 2 минути , Климент каза: По-скоро ще продават транспорт на килограм + такса място за сядане. Мерят те на летището и ако тежиш повече доплащаш на двойна цена 🙂 Идеята е на Michael O'Leary, споделена пред журналисти, публикувана, коментирана и отречена. Идея имаше и за плащане на такса тоалетна в самолетите на Райънеър. 🙂
Goal & Boss Публикувано: 5 ноември, 2018 Публикувано: 5 ноември, 2018 Хрумна ми, та поразрових из форума, и установих, че тази тема сте я разглеждали тук 1
Двуцветко Публикувано: 5 ноември, 2018 Публикувано: 5 ноември, 2018 преди 6 часа, funny каза: Като гледам големината на седалката, скоро ще ни определят и оптимално тегло за мъже/жени и всички над него ще плащат - такса на килограм живо тегло Това отдавна е практика при няколко авиокомпании из Полинезия, където не си поплюват с килограмите. Пасажерите. Авиокомпаниите също .. Бил съм свидетел как местните леко свенливо и със свито сърце се качват на кантара 🙂 5 1
Ivan Hristov Публикувано: 5 ноември, 2018 Публикувано: 5 ноември, 2018 Днес пред лекарски кабинет. 3 13
Фил Публикувано: 5 ноември, 2018 Автор Публикувано: 5 ноември, 2018 (редактирано) Едни мъж като каже, че ще поправи нещо, значи ще го поправи! Не е нужно да му се напомня на всеки 6 месеца! Редактирано 5 ноември, 2018 от Фичо 7 15
Фил Публикувано: 5 ноември, 2018 Автор Публикувано: 5 ноември, 2018 Най-гадното е да си глътнеш корема, а фотографът да ти каже:- Хайде сега глътни корема! 4 19
T.E.Lawrence Публикувано: 5 ноември, 2018 Публикувано: 5 ноември, 2018 - Какви са шансовете ми, докторе? - Едно на 1000. - Толкова ли е лошо? - Всяка хилядарка добавя нов шанс! 2 3 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега