Прескочи до съдържание

Хумор

Препоръчани мнения

Георги Матеев

Последен стадий на веганството - отказват да гледат към Млечния път.

В голямата жега, попът излезе от църквата и каза:
- Не влизайте, вътре е ад!

• Харесвам 1
  • Смея се 17
Връзка към коментар
преди 7 часа, Георги Матеев каза:

Последен стадий на веганството - отказват да гледат към Млечния път.

Абе не сте ли забелязали, че Млечният път вече почти не се вижда? А аз вече 12 години живея в южното полукълбо и още не съм виждал магелановите облаци. Хем бях голям фен на астрономията като малък

• Харесвам 1
Връзка към коментар
Георги Матеев
преди 3 минути , neuromancer каза:

Абе не сте ли забелязали, че Млечният път вече почти не се вижда? А аз вече 12 години живея в южното полукълбо и още не съм виждал магелановите облаци. Хем бях голям фен на астрономията като малък

Има нещо такова. Аз за последно успях да го видя през 2018 г. в Намибийската пустиня посред нощ, при много ясно небе и никаква изкуствена светлина в радиус на километри.

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 29 минути , Георги Матеев каза:

Има нещо такова. Аз за последно успях да го видя през 2018 г. в Намибийската пустиня посред нощ, при много ясно небе и никаква изкуствена светлина в радиус на километри.

Ти кажи виждаш ли морето. 🙂 Мани ги звездите! Ако ги виждаш посред бял ден, не е на хубаво! 😄

Връзка към коментар
Георги Матеев
преди 54 минути , Pantelej Putnik каза:

Ти кажи виждаш ли морето. 🙂 Мани ги звездите! Ако ги виждаш посред бял ден, не е на хубаво! 😄

Аха 🙂

received_2564900230442011-01.jpeg

• Харесвам 6
  • Браво 4
Връзка към коментар
преди 4 часа, Lirea каза:

А вие витаминизирате ли се достатъчно?

107168022_10223987042410686_3943160176874097630_o.jpg.5d32aa0516773e2ea01d0203c420ac56.jpg

Само да кажа, че в бирата няма много витамини, затова пия повече бира и някак си пак си набавям нужните :lol:

• Благодаря 1
  • Браво 1
  • Смея се 4
Връзка към коментар

Какво повече да искам от живота? Един такъв пълен басейн. С бар и без хлор. Един кит за ДНК-екстракция и реактиви за PCR и праймери за доказване на хламидии 😷😁

• Харесвам 1
  • Смея се 7
Връзка към коментар
Преди 1 час, master_of_germs каза:

Какво повече да искам от живота? Един такъв пълен басейн. С бар и без хлор. Един кит за ДНК-екстракция и реактиви за PCR и праймери за доказване на хламидии 😷😁

И на теб не ти е лесно!За всички тези неща ли мислиш като влизаш в басейн 🙂

• Харесвам 1
  • Смея се 5
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• desislavna
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.