Eva eva Публикувано: 8 март, 2021 Публикувано: 8 март, 2021 Разказвам миналата седмица на една приятелка, че ще ходим силна женска група до Доминикана и я каня с нас. Тя не работи и ми казва, че ще пита мъжа си да я заведе. Решаваме ние дружно, че най-добре да изчака до 08март и да го пита днес. Чуваме се преди малко с нея и питам какво е казал мъжа ѝ за Доминикана. И тя "Каза, че няма възможност сега да отидем, но когато се пенсионираме ще продадем каквото имаме и ще отидем да живеем на някой карибски остров" 😄 Скъпи мъже, по-важно е да сте живи и здрави и да обичате жените си 🙂 Пък карибите не е задължително да са подарък точно за 08.март 🙂 7 1 1
Zaro Публикувано: 8 март, 2021 Публикувано: 8 март, 2021 преди 3 часа, Фил каза: По този повод... Валери Запрянов, журналист, в "Пресечна точка", по повод кралските драми : Аз не ги следя с голям интерес тези истории, защото това може да се случи във всяко едно софийско семейство, когато в него дойде снаха от село. 3 25
Фил Публикувано: 8 март, 2021 Автор Публикувано: 8 март, 2021 В навечерието на 8-ми март, мъж се прибира у дома с голям букет цветя. Съпругата го посреща и като вижда цветята, на лицето ѝ грейва усмивка: - О, Мили, какъв прекрасен букет си ми взел!!! Съпругът обаче разяснява: - Скъпа, всъщност, това букетче е за секретарката ми, утре за празника ... Съпругата, вбесена: - Значи така, а?!?!? За нея букет, а аз мен - един гол к*р !?!?!?! - Е, ако искаш - може да ги разменим! 19
Георги Матеев Публикувано: 8 март, 2021 Публикувано: 8 март, 2021 Ако бях грък щях да кажа: Цестит 8 март, зени! Обицам ви цицките! 1 30
Eva eva Публикувано: 8 март, 2021 Публикувано: 8 март, 2021 - Снимай ме, миличък, с цветята! - Ок, но къде са цветята? - И аз това исках да те питам, миличък - КЪДЕ СА ЦВЕТЯТААА??!!! 2 1 19
Фил Публикувано: 8 март, 2021 Автор Публикувано: 8 март, 2021 Отварят заведенията на 01.03 и семейство отива на ресторант. Настаняват се, идва сервитьорът да вземе поръчката: - Добър вечер, какво ще желаете? - Ами ..., бяхме тук преди няколко месеца, имаше едни пилешки дробчета, много ни харесаха ... - Момент, да попитам в кухнята! След минутка се връща: - Имате късмет, останали са! 2 22
stanislavpp Публикувано: 8 март, 2021 Публикувано: 8 март, 2021 Търся жена, която като лъже да й растат циците!!! ———————————————- Вчера чух за една легенда, че има мъж, който сам се досетил за какво е сърдита жена му. 3 14
Doctor Who Публикувано: 9 март, 2021 Публикувано: 9 март, 2021 Актуални информация от сайта на БДЖ: https://www.bdz.bg/bg/live-updates 2 5 13
Polina Публикувано: 9 март, 2021 Публикувано: 9 март, 2021 Влиза Стоичков в бар в Ню Йорк и вика на келнера: - Ей ти! И му донесли 8 чая. 4 1 20
stanislavpp Публикувано: 9 март, 2021 Публикувано: 9 март, 2021 Ако внезапно тъщата почне да те нарича "синко", значи вече е пролет и в градината има много работа! 5 1 14
bay_kolio Публикувано: 9 март, 2021 Публикувано: 9 март, 2021 На 8.03.2021 г. в 19:01, Георги Матеев каза: Ако бях грък щях да кажа: Цестит 8 март, зени! Обицам ви цицките! Шампионски виц. Тенкю бери мац 2
Ognyan Публикувано: 9 март, 2021 Публикувано: 9 март, 2021 Мъжка тоалетна. Не знам какъв точно е намекът но във всеки случай е забавно... 11
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега