Oshko Публикувано: 9 април, 2021 Публикувано: 9 април, 2021 На 7.04.2021 г. в 2:56, Coo каза: Коментарите под това видео са злато Тук трябва да се допитаме до професионалист @Георги Матеев 1
Zaro Публикувано: 9 април, 2021 Публикувано: 9 април, 2021 преди 9 часа, stanislavpp каза: Екзистенциалният въпрос - може ли да бъдеш дядо на самият себе си е намерил отговор : Пускал съм го и преди, но явно не си го засичал: 3 3
AlexandraKo Публикувано: 9 април, 2021 Публикувано: 9 април, 2021 - Келнер, шише ракия, кана бяло и кана червено вино!- Ама, мило, нали щяхме да отбелязваме и Свети Валентин?!- А, да... И едни сърца на шиш! ********************* Млад мъж към русата си съпруга: - Защо тази супа е без месо? - Не знам. Приготвих я точно по готварската книга, която е останала от баба ти. - И какво пише там? - "Вземете месо за 50 стотинки..." 2 7
Lirea Публикувано: 9 април, 2021 Публикувано: 9 април, 2021 преди 14 часа, stanislavpp каза: Екзистенциалният въпрос - може ли да бъдеш дядо на самият себе си е намерил отговор : преди 13 часа, master_of_germs каза: На вниманието на мъжете! Жената трябва да има толкова дрехи, че любовник да не се побира в гардероба! 2
neuromancer Публикувано: 9 април, 2021 Публикувано: 9 април, 2021 преди 3 минути , Lirea каза: На вниманието на мъжете! Жената трябва да има толкова дрехи, че любовник да не се побира в гардероба! Мáни, пробвал съм да вляза в собствения си гардероб, общо взето неуспешно. Играем на криеница с децата в пандемията. Те се събират де. 2 6
funny Публикувано: 9 април, 2021 Публикувано: 9 април, 2021 преди 13 минути , neuromancer каза: Мáни, пробвал съм да вляза в собствения си гардероб, общо взето неуспешно. Пак не си разбрал. В твоя гардероб е важно другиЯ или другатА да се побират, а не ти и жена ти 3
Zaro Публикувано: 9 април, 2021 Публикувано: 9 април, 2021 преди 15 минути , funny каза: Пак не си разбрал. В твоя гардероб е важно другиЯ или другатА да се побират, а не ти и жена ти Ученото си е учено.
Lirea Публикувано: 9 април, 2021 Публикувано: 9 април, 2021 Купувайте ги с двойно дъно (гръб) тия гардероби! 😏 И още нещо по темата: Мъж се прибира от поредната командировка. Още от вратата награбил съпругата и я завел в спалнята. Почнали да правят див с*кс. По едно време нещо се тропнало някъде и жената извикала изплашена: - Мъжът ми се прибира, бързо скрий се! Изтичал мъжът в гардероба и се скрил. След малко излязъл, седнал на леглото до жена си и рекъл: - А бе, жена, нещо много сме се изнервили напоследък и двамата с тея командировки... 14
ivailo_radev Публикувано: 9 април, 2021 Публикувано: 9 април, 2021 Малко "хумор" от ежедневието. Приятел има туристическа агенция и ми предлага разни оферти, които нарочно съм задраскал, че да не е като реклама.
bad kid Публикувано: 9 април, 2021 Публикувано: 9 април, 2021 Ломчанин в галерия пита: - Тава картина на сеянин чопли семки ле а? - Не господине, това е венецианско огледало от 16 ти век! 1 10
neuromancer Публикувано: 9 април, 2021 Публикувано: 9 април, 2021 преди 2 часа, funny каза: Пак не си разбрал. В твоя гардероб е важно другиЯ или другатА да се побират, а не ти и жена ти Оплаквам се че дотам съм изпаднал, че трябва в собствения си гардероб да се крия. поне е ясно, че място за някой друг няма 1 8
stanislavpp Публикувано: 9 април, 2021 Публикувано: 9 април, 2021 Разпит: - А сега разкажете подробно, откъде купихте диплома за висше образование? - Вече десет пъти ви казах, че я намерих на улицата! - Продължавате да твърдите, че на улицата се е търкаляла диплома с вашето име? - Именно! - И как ще обясните това странно съвпадение? - Това не е съвпадение, лична карта на това име купих после. 3 21
Граф Вронски Публикувано: 9 април, 2021 Публикувано: 9 април, 2021 Аз тази седмица още не съм правил клек, но нещо така ги натоварих краката, че бих могъл да извадя един кон като оправдание 😄 😄 😄 3 2
stanislavpp Публикувано: 10 април, 2021 Публикувано: 10 април, 2021 Двама приятели си говорят: - Вчера заведох жена си на изложба на змии. - И какво? - Как какво? Трето място!!! 3 5
гост Публикувано: 10 април, 2021 Публикувано: 10 април, 2021 ....2035 година - Протести срещу премиера Трифонов, а доверието към Фики и Стораро се увеличава. ========= Божков има най-много невалидни бюлетини, защото избирателите му, вместо да зачеркват със син химикал, са търкали с монета ========= Сънуваш ли Бойко Борисов, чака те дълъг път по магистрала. Сънуваш ли Ахмед Доган, на пари е. Сънуваш ли Волен Сидеров, скоро ще се сбиеш или ще те бият. Сънуваш ли Сергей Станишев, еднополова любов те чака. Сънуваш ли Николай Бареков, затънал си до шия в лайната. Сънуваш ли Милен Велчев, приятели ще те возят с яхта. Сънуваш ли Слави Трифонов, не си си загасил телевизора... 4 16
muchachote Публикувано: 10 април, 2021 Публикувано: 10 април, 2021 преди 26 минути , но нейм каза: ....2035 година - Протести срещу премиера Трифонов, а доверието към Фики и Стораро се увеличава. ========= Божков има най-много невалидни бюлетини, защото избирателите му, вместо да зачеркват със син химикал, са търкали с монета ========= Сънуваш ли Бойко Борисов, чака те дълъг път по магистрала. Сънуваш ли Ахмед Доган, на пари е. Сънуваш ли Волен Сидеров, скоро ще се сбиеш или ще те бият. Сънуваш ли Сергей Станишев, еднополова любов те чака. Сънуваш ли Николай Бареков, затънал си до шия в лайната. Сънуваш ли Милен Велчев, приятели ще те возят с яхта. Сънуваш ли Слави Трифонов, не си си загасил телевизора... А ако сънувам Корнелия Нинова, какво ме чака?🤔
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега