Фил Публикувано: 10 май, 2021 Автор Публикувано: 10 май, 2021 преди 15 часа, AlexandraKo каза: Поздрави на оркестъра от ген. Иван Колев. 2 3 2
Goal & Boss Публикувано: 10 май, 2021 Публикувано: 10 май, 2021 преди 51 минути , Фил каза: Поздрави на оркестъра от ген. Иван Колев. Кой е тоя генерал Колев и какво е направил? 1
Zaro Публикувано: 10 май, 2021 Публикувано: 10 май, 2021 преди 1 час, Фил каза: Поздрави на оркестъра от ген. Иван Колев. Има два исторически въпроса по повод тоя парад, които макар леко да бягат от темата, са много важни. 1. Защо Джугашвили не приема парада 1946 г.? 2. Защо 9 май започва да се празнува едва по времето на Брежнев?
Hesoss Публикувано: 10 май, 2021 Публикувано: 10 май, 2021 преди 49 минути , Zaro каза: Има два исторически въпроса по повод тоя парад, които макар леко да бягат от темата, са много важни. 1. Защо Джугашвили не приема парада 1946 г.? 2. Защо 9 май започва да се празнува едва по времето на Брежнев? по първа точка не успях да намеря нищо но втора точка не е вярна На 22 юни 1945 година в официалната съветска преса излиза заповед на Върховния главнокомандващ Й. В. Сталин с № 370: „ В чест на победата над Германия във Втората световна война насрочвам на 24 юни 1945 година в Москва на Червения площад военен парад на Действащата армия, Военноморския флот и Московския гарнизон – парад на победата. В парада да вземат участие: представителен полк на фронта, представителен полк на Наркома на отбраната, представителен полк на Военноморския флот, военните академии, военните училища и войската на Московския гарнизон. Парада на победата да приеме моят заместник маршалът на Съветския съюз Жуков. За командващ парада на победата назначавам маршала на Съветския съюз Рокосовски. Общото ръководство по организацията на парада възлагам на командващия войските на Московския военен окръг и началник на Московския гарнизон генерал-полковник Артьомов. Върховен главнокомандващ, маршал на Съветския съюз Йосиф Сталин 3
Zaro Публикувано: 10 май, 2021 Публикувано: 10 май, 2021 преди 2 минути , Hesoss каза: по първа точка не успях да намеря нищо но втора точка не е вярна На 22 юни 1945 година в официалната съветска преса излиза заповед на Върховния главнокомандващ Й. В. Сталин с № 370: „ В чест на победата над Германия във Втората световна война насрочвам на 24 юни 1945 година в Москва на Червения площад военен парад на Действащата армия, Военноморския флот и Московския гарнизон – парад на победата. В парада да вземат участие: представителен полк на фронта, представителен полк на Наркома на отбраната, представителен полк на Военноморския флот, военните академии, военните училища и войската на Московския гарнизон. Парада на победата да приеме моят заместник маршалът на Съветския съюз Жуков. За командващ парада на победата назначавам маршала на Съветския съюз Рокосовски. Общото ръководство по организацията на парада възлагам на командващия войските на Московския военен окръг и началник на Московския гарнизон генерал-полковник Артьомов. Върховен главнокомандващ, маршал на Съветския съюз Йосиф Сталин Кое по-точно не е вярно, освен че съм писал 1946, вместо 1945? По-скоро не обърнал внимание, че след 1945 г. до времето на Брежнев паради няма. Между 1945 г. и Брежнев няма да намериш нищо. За сметка на това, цитираното от теб показва, че Джугашвили не приема парада, а праща Жуков. Защо? 1
Hesoss Публикувано: 10 май, 2021 Публикувано: 10 май, 2021 преди 8 минути , Zaro каза: Кое по-точно не е вярно, освен че съм писал 1946, вместо 1945? По-скоро не обърнал внимание, че след 1945 г. до времето на Брежнев паради няма. Между 1945 г. и Брежнев няма да намериш нищо. За сметка на това, цитираното от теб показва, че Джугашвили не приема парада, а праща Жуков. Защо? По време на Съветския съюз тези паради се провеждат само четири пъти: през 1945-а, 1965-а, 1985-а, и 1990 година. След парада от 1995 г. е решено, че събитието не бива да бъде ограничавано само с юбилейни дати. относно Сталин защо не е приел парада има две тези: официална и неофициална. Официалната е, че Сталин е трябвало да язди на кон на парада, но по време на репетицията той пада от коня, наранява гърба си и се отказва от тази идея. Маршал Георгий Жуков обаче, който е умел ездач, за да се спази традицията на парада, заема неговото място. не официалната е, че Сталин не се смята за победител поради факта, че е искал да превземе цяла Европа. 5 1 1
Фил Публикувано: 10 май, 2021 Автор Публикувано: 10 май, 2021 Слънчев бряг търси да назначи TУРИСТИ. Може и без опит... 5 14
T.E.Lawrence Публикувано: 10 май, 2021 Публикувано: 10 май, 2021 LinkedIn е Tinder наобратно. Красиви момичета пишат на начетени момчета и те не им отговарят. Karma is a bitch? 😄 3 14
bobole4e Публикувано: 10 май, 2021 Публикувано: 10 май, 2021 преди 3 минути , T.E.Lawrence каза: LinkedIn е Tinder наобратно. Красиви момичета пишат на начетени момчета и те не им отговарят. Karma is a bitch? Понеже нямам опит с първото, а второто нищо не ми говори, съвсем лаишки да попитам-защо не им отговарят? 3 1
T.E.Lawrence Публикувано: 10 май, 2021 Публикувано: 10 май, 2021 преди 2 минути , bobole4e каза: Понеже нямам опит с първото, а второто нищо не ми говори, съвсем лаишки да попитам-защо не им отговарят? Tinder нищо не ти говори? Един ден ще влезеш в Рая през парадния вход и ще има специално място за теб. 😄 2 1 11
Фил Публикувано: 10 май, 2021 Автор Публикувано: 10 май, 2021 преди 22 минути , T.E.Lawrence каза: Tinder нищо не ти говори? Един ден ще влезеш в Рая през парадния вход и ще има специално място за теб. 😄 Добре де - тез, които нещо бегло сме чували за Tinder, в пъкъла ли ще горим? 7
ven62 Публикувано: 10 май, 2021 Публикувано: 10 май, 2021 преди 26 минути , T.E.Lawrence каза: Tinder нищо не ти говори? Един ден ще влезеш в Рая през парадния вход и ще има специално място за теб. 😄 Сега го браузнах това Tinder ... Само след 5 минути си изтрих history-то на браузера. Дано съм си запазил шансовете за рая. 1 13
Дани Магелани Публикувано: 10 май, 2021 Публикувано: 10 май, 2021 преди 1 час, ven62 каза: Сега го браузнах това Tinder ... Само след 5 минути си изтрих history-то на браузера. Дано съм си запазил шансовете за рая. Вече ми стана любопитно. И аз явно съм от тези за Рая, не съм го чувала този сайт. Да разпитвам ли или е компроментиращо знание? 2 1
ven62 Публикувано: 10 май, 2021 Публикувано: 10 май, 2021 преди 9 минути , chandni каза: Тази Анжела, милата, само на 25, а вече вдовица... 1 6
Zaro Публикувано: 10 май, 2021 Публикувано: 10 май, 2021 преди 21 минути , Дани Магелани каза: Вече ми стана любопитно. И аз явно съм от тези за Рая, не съм го чувала този сайт. Да разпитвам ли или е компроментиращо знание? Нали знаете, че в рая са онези с белите крилца (уточнение - не са ангелчета) 3
iaia_mama Публикувано: 10 май, 2021 Публикувано: 10 май, 2021 Oбява за запознанства във вестник "Втора младост", "Трета възраст" или не знам си кой от тях: "60-годишна вдовица, здрава, чувствена, запазена, материално подсигурена, търси мъж на 75-80 години да изживеят заедно остатъка от живота си, може и от село да е. Звънете от-до, телефон еди-кой си." Коментар на баба ми: "Ма за какво ти е 85-годишен ма, ти си още млада, той вече се напикава... Тц-тц-тц... овца!" 2 13
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега