Прескочи до съдържание

Хумор

Препоръчани мнения

Публикувано:
- Миличка, да се видим тая седмица, а?
- Не мога - неразположена съм. Другата?
- Питах я вече. И тя е неразположена.
  • Харесвам 2
  • Смея се 17
Публикувано:

Алпинизмът и да катериш чукарите е все едно да имаш връзка с  омъжена жена - нямаш работа там, ама те влече...

• Харесвам 1
  • Браво 1
  • Смея се 12
Публикувано:
Преди 1 час, Otnesen каза:

Алпинизмът и да катериш чукарите е все едно да имаш връзка с  омъжена жена - нямаш работа там, ама те влече...

И да ме пита човек що съм трошил толко време и сили по чукарите, като я имало тази алтернатива...

• Харесвам 5
  • Смея се 5
Публикувано:
преди 2 часа, Фил каза:

Screenshot_20210518-071115_Facebook.jpg.d922a6629dd2cf6ee789b9b97cf20f90.jpg

Ха, трябвало да направиш колажа с градушка и ще е напълно точно (вчера удари цели два пъти, като първата беше едричка като за тук и побеля всичко, по сантиметър големи топчета, детето му дойде идеята да прави "леден човек" и добре си поигра)

• Харесвам 2
Публикувано:

Един спечелил от тотото. Не казал на никого от фамилията, а направо тръгнал да се забавлява, както си е мечтал цял живот. След баровете и дискотеките, дошъл ред и на публичния дом. Влязъл, мадам го посрещнала както се полага и му показала албума да си избера момиче. На петата снимка, едно, което много приличало на балдъзата му, на която пък цял живот имал мерак, прекъснало понататъшното гледане. - Пета стая! Влязъл, вътре балдъзата му, самата тя! Като го видяла, балдъзата започнала да се вайка: - Оле, бате! Оле, бате, ооо... ооо! - Спокойно, батьовото! - пазарна икономика. - Ти предлагаш, аз плащам... Тя, обаче, продължавала да вика - оле, бате..., оле, бате... Свършили, а тя все - "оле, бате, оле, бате..." - Еее...! Стига де! Защо още крякаш? - Ам, добре че не взе шеста стая! - И що!? - Щот кака е там...

• Смея се 8

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.