neuromancer Публикувано: 18 май, 2021 Публикувано: 18 май, 2021 Преди 1 час, Светославов каза: ама това е висш пилотаж аз уж почти всички думи знам, а абсолютно нищо не разбрах 😂 5
Костов Публикувано: 19 май, 2021 Публикувано: 19 май, 2021 преди 5 часа, neuromancer каза: ама това е висш пилотаж аз уж почти всички думи знам, а абсолютно нищо не разбрах 😂 Превод: Затвор(по-точно- лагер). Килия. Вратата се отваря и влиза огромен мъж , нещо като Хълк. Има ли педали? Има ли педали, питам?? Всички са изплашени, даже най-големите рецедевисти са си глътнали езиците. Изведнъж един става Амиии, аз Как се наричаш? Люся Добре, аз съм Лена,ще се пазим заедно. 6 1 1 6
Otnesen Публикувано: 19 май, 2021 Публикувано: 19 май, 2021 -Шефе, в пощата пристигна някакъв файл с име 10 тест?! -Не 10 тест, а IQ тест е това. -Добре де, а трябва ли да го решаваме? -Вече не. 8 8
Otnesen Публикувано: 19 май, 2021 Публикувано: 19 май, 2021 Питат мъж с 20 години брак: -Какво ви възбужда най много в съпругата ви? -Скърцането на вратата, когато излиза... 4 3
bay_kolio Публикувано: 20 май, 2021 Публикувано: 20 май, 2021 преди 5 часа, AlexandraKo каза: Аз не схванах смешката
Фил Публикувано: 20 май, 2021 Автор Публикувано: 20 май, 2021 She fell in love with an astronaut, but he wanted space. She fell in love with a historian, but that's all in the past. She fell in love with a pharmacist, but the chemistry didn't work. She fell in love with a magician, but he disappeared. She fell in love with an acoustician, but they weren't on the same wavelength. She fell in love with a waiter, but he didn't wait for her. She fell in love with a scientist, but it was just an experiment. She fell in love with a cardiologist, but he broke her heart. She fell in love with a banker, but he showed no interest. 7 1
Lirea Публикувано: 20 май, 2021 Публикувано: 20 май, 2021 Електромер, монтиран в Софийския районен съд, неочаквано смени показанията си. 4:30 сутринта: - Ало, обажда се Петрова, Дружеството за защита на животните ли е? - Кажи, ма, кучко, кой те обиди толкова рано? Приятел ми каза, че съм дрът, щото първият ми секс е бил миналия век. Дрът, дрът, ама вече два века секс правя! 3 15
AlexandraKo Публикувано: 20 май, 2021 Публикувано: 20 май, 2021 преди 3 часа, bay_kolio каза: Аз не схванах смешката Верно ли?
Otnesen Публикувано: 20 май, 2021 Публикувано: 20 май, 2021 Пратих си снимката до клуб "Самотни сърца".........Върнаха ми я с надпис, че не били чак толкова самотни. 1 11
stanislavpp Публикувано: 20 май, 2021 Публикувано: 20 май, 2021 Дойде си от чужбина да си направи 3 зъба. Влезе в кръчмата - избиха му 5... 3 6
funny Публикувано: 21 май, 2021 Публикувано: 21 май, 2021 Най-желаните учебни заведения в света с най-труден прием. Топ 10: 1. MIT 2. Harvard 3. “114 Целодневна детска градина, Sofia” 4. Cambridge 5. Oxford 6. “88 Целодневна детска градина” 7. University of Chicago 8. Stanford 9. Yale 10. Яслата на ъгъла на 5-и блок в Красна поляна 2 17
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега