Прескочи до съдържание

Хумор

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 4 часа, stanislavpp каза:

04185D94-0B8E-41CF-89D2-DD306349C837.jpeg

Те и преди почнаха така кратко и ясно и после решиха да ни убиват с философия. Чакам това в следващия тираж да е "От всяко дърво свирка не става" или плюс още 888 думи с "мъдри" обяснения. 😄

bee.jpg

• Харесвам 1
  • Браво 1
  • Смея се 2
Публикувано:

Закачка към двоокатите (по Михалаки Георгиев) във форума.

- и какво ще правим след Страшния съд?

- как какво, ще обжалваме!

• Харесвам 7
  • Браво 1
  • Смея се 5
Публикувано:

Хаха не можах...това идва от темата за вирусите, ама доста интересен линк е сложил @домосед

Явно военние в някои държави са доста зле, за да се налага да им произведат нещо такова :lol:  : 

image.png.7734b5896433869aeb367eb8293856fa.png

• Харесвам 2
  • Смея се 6
Публикувано:

Лети пътнически самолет. Пилотът казва по уредбата:
- Уважаеми пътници, пожелаваме ви приятен полет с нашата авиокомпания. В момента се намираме на 10 000 метра височина, движим се с 900 км/ч, температурата навън е минус 30 градуса, ... а-а-а-а! Ужас! Какво е това бе! Мамка му! А-а-а-а!
Тишина. След малко пилотът продължава със спокоен глас:
- Уважаеми пътници, моля да ме извините за този изблик, но стюардесата ме поля с кафе. Знам, че не трябва да губя контрол, но да ми бяхте видели панталона отпред...
Глас от салона:
- Мамка ти! Ела да видиш пък моя панталон на какво стана отзад!

• Харесвам 2
  • Смея се 9
Публикувано:
преди 15 часа, boogy83 каза:

Хаха не можах...това идва от темата за вирусите, ама доста интересен линк е сложил @домосед

Явно военние в някои държави са доста зле, за да се налага да им произведат нещо такова :lol:  : 

image.png.7734b5896433869aeb367eb8293856fa.png

Тя хора нямат ли вилици?

• Харесвам 2
Публикувано:

Студент праща SMS на родителите си:

"Трети месец не сте ми се обаждали,нито сте ми писали!Пратете ми 800 лева поне да знам,че сте добре!"

• Харесвам 3
  • Смея се 18
Публикувано:
Група туристи посетила ферма за крокодили, намираща се на плаваща конструкция насред езеро. Собственикът на фермата извикал:
-Който скочи във водата и достигне до брега, ще получи 10 милиона долара.
Мълчание...
Изведнъж един мъж се пльоснал във водата. Последвали го дузина крокодили, но късметът бил на негова страна и той успял да излезе от водата, без да пострада.
Собственикът обявил:
-Имаме победител, ето чек за 10 милиона!!!
След като получил наградата, мъжът и съпругата му се върнали в хотелската стая. Мъжът казал на жена си:
- Не съм скочил във водата... Някой ме бутна!!!
Жена му се усмихнала и студено казала:
-Аз бях!
Поуката: Зад всеки успешен мъж, винаги стои жена, която да му даде малко тласък.
  • Харесвам 1
  • Смея се 22

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.