crazyhorse Публикувано: 31 май, 2021 Публикувано: 31 май, 2021 За Коледа качвате снимки на капамата и баклавата, за Великден - яйца и козунаци... Утре е денят на детето - чакам снимки! 😎 1 1 9
Костов Публикувано: 31 май, 2021 Публикувано: 31 май, 2021 Съвременен вариант на стара приказка Ламята открадна момата, докато юнака си епилира краката. 8 6
T.E.Lawrence Публикувано: 1 юни, 2021 Публикувано: 1 юни, 2021 - Скъпи, нека да остана да спя при теб... - Късно е, вече ти извиках асансьора. 2 16
Фил Публикувано: 1 юни, 2021 Автор Публикувано: 1 юни, 2021 В родилното: - Бащата ще присъства ли на раждането? - Ами не ... те не се разбират много с мъжа ми. 8
Боян Димитров Публикувано: 1 юни, 2021 Публикувано: 1 юни, 2021 Организирахме се пет приятелки да ходим на плаж. На слабата нищо не казахме Да е яла! 14
Tim Публикувано: 1 юни, 2021 Публикувано: 1 юни, 2021 Толкова години сме женени, а жена ми още ме намира за секси.... Като мина покрай нея и чувам как тихо си казва: - Какъв з*дник! 1 17
AlexandraKo Публикувано: 1 юни, 2021 Публикувано: 1 юни, 2021 преди 9 минути , stotan каза: Ми, все актуални заглавия:))))))
crazyhorse Публикувано: 1 юни, 2021 Публикувано: 1 юни, 2021 Една млада репортерка отива при един сто годишен дядо и го пита; - Дядо, кажи сега тайната. Как живя толкова? Тайната, тайната кажи! Дядото се позамислил малко и отговорил. - Ами тайната... Когато бях по-млад един път се съгласих да ме опънат за един часовник... - Аз, за тайната ти за дълголетието питам... Рекла репортерката. - А, ти за тая тайна ли... Ами повече зеленчуци, плодове и кисело мляко... 2 10
bay_kolio Публикувано: 2 юни, 2021 Публикувано: 2 юни, 2021 - Иванчо, изброй 5 африкански животни! - Два лъва и три маймуни госпожо. 1 10
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега