Pantelej Putnik Публикувано: 4 август, 2021 Публикувано: 4 август, 2021 преди 4 часа, Coo каза: Преди няколко дни (или повече) тук имаше една супер снимка от Каваци - дамата с прасето. ❤️ Ето какво се случва зад кадър: Ето на това му се вика: "Хубавите ябълки прасетата ги ядат" 🤣 1 5
ven62 Публикувано: 5 август, 2021 Публикувано: 5 август, 2021 преди 12 часа, chandni каза: Кой бе...? @Lindt...? Абсурд! Тя в тази тема не поглежда... преди 11 часа, funny каза: Бройте до 50 и който знае къде живеят да праща подкрепление с килим и лопата Това вероятно е единствения случай, в който 3 жени са на едно мнение... Горкия @Gentleman Basta ... спря да пише... 8
funny Публикувано: 5 август, 2021 Публикувано: 5 август, 2021 преди 1 минута , ven62 каза: Това вероятно е единствения случай, в който 3 жени са на едно мнение... Горкия @Gentleman Basta ... спря да пише... Виж сега, за друго може и да не сме на едно мнение , но като жена трябва да "увива в килима" мъж и да ползва лопатата .... - женска солидарност ! 10
Gentleman Basta Публикувано: 5 август, 2021 Публикувано: 5 август, 2021 Преди 1 час, ven62 каза: Това вероятно е единствения случай, в който 3 жени са на едно мнение... Горкия @Gentleman Basta ... спря да пише... Тук съм! Просто си правя някакви проучвания - даже имам що годе добри новини! 1 9 1
Tim Публикувано: 5 август, 2021 Публикувано: 5 август, 2021 Преди 1 час, funny каза: Виж сега, за друго може и да не сме на едно мнение , но като жена трябва да "увива в килима" мъж и да ползва лопатата Нощ, дълбоко в гъста гора, жена копае на фаровете на кола... По едно време лопатата се сблъсква с нещо по твърдо в черната пръст. Откопава го жената и какво да види, пълно гърне със жълтици. Радостна скоква да каже на мъжа си, но се сеща за причината за копането и присяда. Продължава с копаенето.... 15
chandni Публикувано: 5 август, 2021 Публикувано: 5 август, 2021 преди 1 час, Gentleman Basta каза: Тук съм! Просто си правя някакви проучвания - даже имам що годе добри новини! Или пък @Gentleman Basta си е запазил паролата в браузъра, а @Lindt си осигурява алиби... 1 1 7
AlexandraKo Публикувано: 5 август, 2021 Публикувано: 5 август, 2021 преди 3 часа, funny каза: Виж сега, за друго може и да не сме на едно мнение , но като жена трябва да "увива в килима" мъж и да ползва лопатата .... - женска солидарност ! Ти, кат в оня виц: Говорят си две каки. Едната: -Ленче, как сте? Ленчето: моят, цяла нощ викаше “ Мими, Миме..” Първата:” и какво обяснение ти даде, като се събуди?” - Не се събуди… Това е същата, в по-горния виц, на @Tim ****** Добавям от мен си: …която ще става, все по-ценна, от растящата цена:( 6 1 10 1
дядо Пепи Публикувано: 5 август, 2021 Публикувано: 5 август, 2021 Ако се изчервявате, но не лъжете - вие сте хипертоник. Ако лъжете, но не се изчервявате - то Вие сте политик. 4 1 14
funny Публикувано: 6 август, 2021 Публикувано: 6 август, 2021 Няма време ! "Всички ЙОристи, които имат мерак за министерски пост да се явят пред съдебната палата. Времето е ограничено и вместо кастинг ще има томбола." 7 3
Pantelej Putnik Публикувано: 6 август, 2021 Публикувано: 6 август, 2021 преди 15 минути , Coo каза: "Разпокитен" най ми харесА 😄 1
funny Публикувано: 6 август, 2021 Публикувано: 6 август, 2021 По повод златния ни медал по карате , коментар във фейсбук : Тва да идеш в Япония и да ги биеш всички на карате е като да дойдат японците в България и да ни бият на пиене... 9 13
Светославов Публикувано: 6 август, 2021 Публикувано: 6 август, 2021 @Иван Попов, от първата снимка личи,че си се подготвил за обиколката от темата ти 🙂 5 4
chandni Публикувано: 6 август, 2021 Публикувано: 6 август, 2021 преди 6 минути , Светославов каза: @Иван Попов, от първата снимка личи,че си се подготвил за обиколката от темата ти 🙂 Тя и втората може да е част от същата подготовка... 3 2
Иван Попов Публикувано: 6 август, 2021 Публикувано: 6 август, 2021 преди 3 часа, Светославов каза: @Иван Попов, от първата снимка личи,че си се подготвил за обиколката от темата ти 🙂 Идва ми още сега да тръгна 🤩 преди 3 часа, chandni каза: Тя и втората може да е част от същата подготовка... Оу аз и мотор 😃 неее. Първият завой е мой с мотор ако съм... 😂 2 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега