Мирослав Василев Публикувано: 11 август, 2021 Публикувано: 11 август, 2021 Една случка от преди няколко дена. Отивам да си направя антигенен тест във Варшава, вземат ми пробата, всичко нормално и отивам след 40-50 минути да си получа документа. Отпечатват ми го, виждам че е отрицателен и си тръгвам. 100 метра, по-надолу все пак се сещам да си погледна документа, дали всичко е наред и установявам, че ми е леко сбъркана годината на раждане. Връщам се аз и казвам на момичето: Аз - Здравейте отново, тука леко сте сбъркали годината раждане! Тя - Така ли, какво сме писали? Аз - 1835 Тя - 🤯, значи не е правилната? Обърна се към момчето, което ми взе пробата, обясни му какво са написали и той ми вика, абе добре си се запазил за почти 200 годишен. Благодарих за комплимента, издадох някой тайни на дълголетието 😉 и си взех документа с правилната дата, погледнах отново и установих че номера на паспорта ми е сбъркан, изчаках още 2-3 минути и вече всичко беше наред. Щеше да ми интересна реакцията на граничари/проверяващи, като видят дата на раждане 1835 🤣 3 12 1
Niceday Публикувано: 12 август, 2021 Публикувано: 12 август, 2021 Ако чаят за отслабване не Ви е приятен, можете да подобрите вкуса му с парче торта 🍰 🤣 9 2 13
T.E.Lawrence Публикувано: 12 август, 2021 Публикувано: 12 август, 2021 "Торта за отслабване" звучи още по-лошо. 😄 Мъж, на когото не му се правело с*кс, казал на жена си в тъмното: - Дай да поскърцаме на леглото, та да си помислят съседите, че правим страхотен с*кс! Поскърцали, поскърцали... ала на сутринта мъжът намерил на масата в кухнята празна чиния с лъжица и бележка: - "А сега потропай с лъжицата по чинията, та да си помислят и че си закусил!" 19
Otnesen Публикувано: 12 август, 2021 Публикувано: 12 август, 2021 - Имате ли сода бикарбонат? - Нямаме, само сода каустик ни е останала. - То каква им е разликата? - Почти никаква...29 стотинки... 3 1 21
T.E.Lawrence Публикувано: 12 август, 2021 Публикувано: 12 август, 2021 Бай Стамат е електротехник от 30 години! Дори жена си не хваща за двете гърди едновременно! 3 18
iaia_mama Публикувано: 13 август, 2021 Публикувано: 13 август, 2021 Пожарната. Влиза началникът в битовката, изглежда двете повторения на последния гол в мача, който дежурните пожарникари гледат по телевизията и казва: - Момчета, айде... полека-лека да тръгваме... парламента се е запалил. 2 11
Otnesen Публикувано: 13 август, 2021 Публикувано: 13 август, 2021 Да ви питам - някой отслабнал ли е със сeкс? ..........Или напразно мъча комшийката..... 1 1 13 2
Костов Публикувано: 14 август, 2021 Публикувано: 14 август, 2021 преди 21 минути , Zaro каза: Такива ми ти работи ... Легендата разказва, че имало мъж, който разбирал жените... и отгатвал желанията им. 1
Светославов Публикувано: 15 август, 2021 Публикувано: 15 август, 2021 От "Услышано в Одессе" 🙂 "По мненинию многих одесситок настоящий муж должен просыпаться с мыслью: - О Боже! Моей жене нечего надеть!" 5 3
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега