Прескочи до съдържание

Хумор

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 16 часа, bad kid каза:

FB_IMG_1629715650694.jpg

Мемът е смешен, ситуацията е страшна - преди 6-7 години се наложи на част от биолози 2ри курс да им бъде обяснено защо няма специален орган "месо"...

Публикувано:

Вдигнала се сватба в селото.Заженили се гиздава мома Стоянка и левент момък Генчо.Минала сватбата заживели младите,но нещеш ли  след седмица Стоянка си хванала сърмите и се прибрала у майкини си.
   Минали няколко дена и майката на Генчо не издържала,хванала го за ръката и го помъкнала към Стоянкини.Влезли в одаята,седнали и майката на Генчо почнала да нарежда:
-Що тъй,ма,сватя?Що тъй ни резилите пред цяло село?Що така Стоянка избяга,без дума да каже?
-Ама,то,такова-почнала майката на Стоянка.-Стоянка рече,че ваш Генчо, кусур имал..
-Как тъй,ма?!!Какъв кусур намерихте у Генчо?-попитала майка му.
-Ам, ето я Стоянка,тя нека да ти рече...
-Ами...то таквоз...на Генчо му и малък-рекла Стоянка.
-Тъй ли?!!-казала майка му.-Я стани сине да видим право ли казва булката!
Станал Генчо,забил поглед в рогозката,стиснал калпака в шепите,мълчи,черви се...Тогаз майка му,дръпнала вървите на потурите и те се смъкнали на пода,че като се показало едно мъжко достойнство...докъм коляното.
-Въх-извикала Стоянкината майка...
-Въх,я..И ла знайш свате тъз ваша Стоянка,някой доста я е разглезил!!!

• Харесвам 1
  • Смея се 10
Публикувано:

Съвременна свалка: - Много сте Модерна! - О, на мен пък нещо ми нашепва, че сме Астразенекални близнаци. Като Джонсън и Джонсън. - Супер! Втория път ефектът ще е по-силен…

• Харесвам 6
  • Смея се 4
Публикувано:

Вчера един ми пише :
- Здравей, искаш ли да се запознаем?
Красива си като "Мис България"...
И като ми стана едно обидно...

А според мен, това не е виц, въпреки че, са го написали при вицовете:

Католик, протестант, мюсюлманин и евреин след обилен съвместен обяд започнали спор, кой е най-богат.
Католикът: "Имам толкова пари, че мога да купя "Сити банк".
Протестантът: "Толкова съм богат, че мога да купя "Дженерал мотърс".
Мюсюлманинът: "Смятам скоро да купя "Майкрософт".
След това всички се обръщат към евреина. Той бавно разбърква кафето си, поставя лъжичката на масата, поглежда останалите и небрежно казва: "Да, ама аз нищо не продавам".

Две блондинки се качват на автобус.
Едната пита шофьора:
– Господине, мога ли с този автобус да стигна до железопътната гара?
– Не! – отговаря шофьорът.
– А аз? – пита другата.

• Харесвам 7
  • Смея се 16
Публикувано:
На 24.08.2021 г. в 9:16, AlexandraKo каза:

Може да бъде изображение с 1 човек, изправен и текстово съобщение

Спомням си, че @Ametist на Малдивите имаше една колежка - и тя до тази страница на Корана беше стигнала. Главата и омотана цялата с някакъв шал, а иначе с един черен, полупрозрачен клин.

• Харесвам 7
  • Смея се 4
Публикувано:
преди 2 часа, ven62 каза:

Може да бъде изображение с 1 човек, изправен и текстово съобщение

Спомням си, че @Ametist на Малдивите имаше една колежка - и тя до тази страница на Корана беше стигнала. Главата и омотана цялата с някакъв шал, а иначе с един черен, полупрозрачен клин.

Знам я. знааааам!

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 6 часа, ven62 каза:

преди 4 часа, AlexandraKo каза:

Знам я. знааааам!

Заинтригувахте ме 🤪 Някое добро другарче ще сподели ли къде се намира визуализацията на тази колежка?

• Смея се 2
Публикувано:

Дядо поп за мъка е роден

Монахиня доверила на игуменката, че има грешни помисли и се чувства грешна.

Игуменката я препратила при местния епископ като й обяснила, че той е най-вещ по греховните въпроси.

Отишла монахинята при епископа, оплакала му се, че се чувства грешна, а той я успокоил:

- Съблечи се, дъще, сега ще проверим.

Съблекла се тя, той хубаво я опипал и й казал:

- Дъще, няма външни белези, трябва вкараме грехометъра за най-сигурно.

Опънал я хубаво епископа и я пратил да си ходи пречистена в метоха. На вратата я посрещнала игуменката:

- Дъще, какво ти каза?

- Ами, пробва ме с грехометъра...

- ...ах, мръсникът, а мен от две години ме лъже,че е развален и ме кара да го продухвам…

• Харесвам 1
  • Смея се 11
Публикувано:
преди 11 часа, КолЮ каза:

Заинтригувахте ме 🤪 Някое добро другарче ще сподели ли къде се намира визуализацията на тази колежка?

На о. Maafushi , Малдиви.

Но за едни крака и едно дупе не си струва пътя. 🙂 

• Смея се 4

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   2 магеланци

• bibi
    • zory
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.