Lindt Публикувано: 30 октомври, 2021 Публикувано: 30 октомври, 2021 преди 2 часа, Фил каза: Сега ще връщаме ли часовниците, или секи сам си преценя? Щом пилетата могат, и ние можем! 1 19
Otnesen Публикувано: 30 октомври, 2021 Публикувано: 30 октомври, 2021 Много лошо е да те мързи,а същевременно да нямаш какво да правиш...... Защото излиза,че те мързи напразно! 7 20
Фил Публикувано: 31 октомври, 2021 Автор Публикувано: 31 октомври, 2021 - Тате, тате, какъв празник е Хелоуин? - Същият като 8-ми март, мойто момчe! Пияни вещици обикалят улиците.. 1 16
Фил Публикувано: 31 октомври, 2021 Автор Публикувано: 31 октомври, 2021 Научете се да казвате "НЕ". Например, питат ви: - Искате ли едно парче торта? А вие отговаряте: - НЕ! За мен, моля, две парчета! 2 11
Childish Публикувано: 1 ноември, 2021 Публикувано: 1 ноември, 2021 преди 52 минути , Zaro каза: Айде, народе, юруш на ваксините сексисти... 1
Zaro Публикувано: 1 ноември, 2021 Публикувано: 1 ноември, 2021 преди 16 минути , Childish каза: сексисти... А, да бе. А кой е напипал новата пазарна ниша? 2 11
T.E.Lawrence Публикувано: 1 ноември, 2021 Публикувано: 1 ноември, 2021 Доротея слага туршията, пари камбите, морковите, добавя подправки, оцет и, разбира се - аспирин. Внезапно я заболява лявото рамо, в което вчера се е ваксинирала. - Наблюдават ме, мисли си Доротея. - Ето как правели туршия, мисли си Бил Гейтс. 1 19
master_of_germs Публикувано: 1 ноември, 2021 Публикувано: 1 ноември, 2021 Първи ноември е... Рано сутринта народният будител отново включи ъглошлайфа! 3 17
stanislavpp Публикувано: 2 ноември, 2021 Публикувано: 2 ноември, 2021 Първи училищен ден в средно училище в САЩ. >(new version)< Учителката представя нов ученик - Такиро Сузуки от Япония. Часът почва и тя казва: - Да видим дали познавате историята. Кой е казал: “Свобода или смърт”? Всички мълчат. Сузуки вдига ръка: - Патрик Хенри, Филаделфия, 1775 г. - Много добре, Сузуки. А кой е казал “Държавата е народът и като такъв никога не може да умре”? Сузуки става: - Ейбрахам Линкълн, Вашингтон, 1863 г. Учителката поглежда другите деца и им казва: - Засрамете се, деца! Сузуки е японец, а знае по-добре от вас американската история. Тих глас от последните чинове: - Да им го нач*кам на японците! - Кой каза това? - изкрещява учителката. Сузуки вдига ръка: - Генерал Макартър, Пърл Харбър, 1941 г. и Ли Якока на събранието на акционерите в Крайслер, Детройт, 1982 г. Учениците стоят в пълна тишина, когато пак някой се обажда: - Да гo д*хаш! Учителката е извън кожата си: - Стига вече! Кой беше това? Сузуки: - Бил Клинтън на Моника Люински, Белия дом, 1997 г. Някой друг извиква: - Сузуки е лайно! Сузуки веднага отвръща: - Валентино Роси, мото-състезанието Гран-При в Рио де Жанейро, Бразилия, 2002 г. Всички изпадат в истерия, учителката припада, а на вратата се появява директорът: - Да го е*а! Никога не съм виждал такъв хаос. Сузуки е готов: - Министърът на здравеопазването Стойчо Кацаров, за положението в България, 2021 г. 1 18
Иван Попов Публикувано: 2 ноември, 2021 Публикувано: 2 ноември, 2021 – Татко, влюбена съм в едно момче, което живее далеч. Аз съм тук, а той живее в Австралия! – Как се случи това? – Виж, срещнахме се в един сайт за запознанства, после ми стана приятел във Facebook, проведохме няколко дълги разговора с WhatsApp, призна ми в Скайп и сега от два месеца сме заедно чрез Viber… татко… имам нужда от твоето одобрение и от твоята благословия! – Разбира се! Оженете се с едно „ДА“ в Twitter… купете децата от Amazon, платете с Paypal. И ако един ден не можеш да го търпиш повече, продай го в eBay! 3 17
Фил Публикувано: 2 ноември, 2021 Автор Публикувано: 2 ноември, 2021 - Скъпа, ти защо пак си недеволна? ... Всички харесват Юсеин Болт! - Абе, идиот - тоав е секс, не е спринт на 100м. !!! 1 5
MayaS Публикувано: 3 ноември, 2021 Публикувано: 3 ноември, 2021 - Мамо, ти вече сигурно искаш внуци, а? - Честно казано, сине, аз всъщност искам на Малдивите! 😎 7 1 7
Lyubina Публикувано: 3 ноември, 2021 Публикувано: 3 ноември, 2021 преди 46 минути , MayaS каза: Честно казано, сине, аз всъщност искам на Малдивите! И аз 🙂 2
master_of_germs Публикувано: 3 ноември, 2021 Публикувано: 3 ноември, 2021 преди 2 часа, MayaS каза: аз всъщност искам на Малдивите! 😎 Това на вас с Иво показвах ли ви го? 😉 1 6
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега