гост Публикувано: 30 ноември, 2021 Публикувано: 30 ноември, 2021 Вярно, че исках да науча гръцката азбука, ама не по този начин. ----------------- Зимата дойде както винаги. Всички очакваха, че ще застудее, а то взе, че поскъпна. ----------------- След тежка алкохолна вечер, Снежанка пред говорящото огледало: - Мълчи, само се сресвам. ----------------- Иванчо: - Мамо, изгониха ме от училище! - Защо, бе, Иванчо? - Не знам, май има съкращения... ----------------- Шеф към секретарката си: - Моля, нека нашите взаимоотношения не се отразяват на правописа ти, пише се “Управител”, а не “Оправител!" ----------------- Млада 20-годишна жена се нуждае от: - 20-годишен за шок. - 40-годишен за шик. - 60-годишен за чек. Млад 20-годишен мъж се нуждае от: - 20-годишна за шик. - 40-годишна за шок. - 60-годишна за чек. Извод: за всичко плащат пенсионерите! ----------------- На пътя винаги съм с предимство. Не ме интересуват ограниченията, не слагам колан, катаджиите не ме спират, карам вносно МПС за около 500 хил. лева, след мен винаги тичат жени... Хубаво е да си ватман! ----------------- Някак си е тъжно, когато мъж купува в аптеката по един презерватив. Чудиш се - пари ли няма, или сили? 7 24
Lirea Публикувано: 30 ноември, 2021 Публикувано: 30 ноември, 2021 Тихо се сипе първият сняг. Аз си попийнах чайче с коняк. Де*ба на двора тъпия пън - спънах се, паднах. Спал съм навън. - Дядо попе, може ли тази година да не постя? - Може, чедо, и без това постовете ти са тъпи. 6 17
stanislavpp Публикувано: 1 декември, 2021 Публикувано: 1 декември, 2021 Мъж, който си прави сам мусаката и крем карамела, на практика е недостъпен! 3 7 1
dimitrov6 Публикувано: 1 декември, 2021 Публикувано: 1 декември, 2021 В Бг-мама в темата за игра читателката е объркала буква за цигарите Мерилин 3
Фил Публикувано: 1 декември, 2021 Автор Публикувано: 1 декември, 2021 Life hacks Ако сте поканили момиче да види рибките, но нямате аквариум вкъщи, отворете консерва копърка. 1 10
гост Публикувано: 1 декември, 2021 Публикувано: 1 декември, 2021 - Понякога случва ли се да сте на различни мнения с жена ти? - Да, и то много често! - И тя как реагира? - Никак, тя даже и не подозира... --------------- - Жоре, ако преспя с жена ти, какви ставаме? - Квит, Кире, квит! --------------- 5 15
Duke Публикувано: 2 декември, 2021 Публикувано: 2 декември, 2021 На 1.12.2021 г. в 11:24, Фил каза: Life hacks Ако сте поканили момиче да види рибките, но нямате аквариум вкъщи, отворете консерва копърка. Аз като тинейджър канех мацките вкъщи, за да слушаме музика от касетъчния дек и много завиждах на меломаните със собствени грамофони, които канеха мацките, за да им "покажат колекцията си от плочи". Това да седнеш на дивана с мацка и да почнете да разглеждате плочите все още считам за чудесна прелюдия. 😎 Сега имам грамофон и прилична колекция от плочи, ама мацките ги няма вече... 😞 1 7
Фил Публикувано: 2 декември, 2021 Автор Публикувано: 2 декември, 2021 преди 44 минути , Duke каза: Аз като тинейджър канех мацките вкъщи, за да слушаме музика от касетъчния дек и много завиждах на меломаните със собствени грамофони, които канеха мацките, за да им "покажат колекцията си от плочи". Ми казвайте ги по-навреме тия неща! Аз имах грамофон и прилична колекция винилки (някои оцелели и досега, вкл. "Wish you are here" от Amiga, за който съм се редил от зори на опашка на "немския (ГДР) център") , ама аз канех мацките на срещи на пейка в парка, където им "свалях" звездите от Ursa Major и Ursa Minor с Полярната, че се откриват лесно. 1 7
muchachote Публикувано: 2 декември, 2021 Публикувано: 2 декември, 2021 преди 1 час, Zaro каза: F centara na Borgaz e, ugromna e I na istina si zaslojawa da bade positena. 5
bay_kolio Публикувано: 2 декември, 2021 Публикувано: 2 декември, 2021 преди 4 часа, Duke каза: Аз като тинейджър канех мацките вкъщи, за да слушаме музика от касетъчния дек и много завиждах на меломаните със собствени грамофони, които канеха мацките, за да им "покажат колекцията си от плочи". Това да седнеш на дивана с мацка и да почнете да разглеждате плочите все още считам за чудесна прелюдия. 😎 Сега имам грамофон и прилична колекция от плочи, ама мацките ги няма вече... 😞 Плочите не са това което бяха! 3 1 14
ven62 Публикувано: 2 декември, 2021 Публикувано: 2 декември, 2021 Този, като е толкова придирчив, дано 2G да му се падне 6
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега