Прескочи до съдържание

Хумор

Препоръчани мнения

Публикувано:

Реших да пусна телевизора:

БНТ – 25 605-ти епизод на "Дързост и красота”. Рич е вече на 143 години и е заплодил всичко възможно. Майка му Стефани Форестър е на 142(това е възможно, защото се оказва, че всъщност тя му е сестра, а той e родил сам себе си). Стефани е бременна от Брук(съвременна медицина) и ражда близнаци(Том и Тарпон).
Бтв – новини: катастрофи, убийства, грабежи, някакъв депутат крал пари и всички изненадани викат: аууу... ц-ц-ц...
Диема – филм. Бандит стреля от два метра по Лоренцо Ламас. Не улучва и яде бой.
Бтв комеди – дърт сериал за двама идиоти
Бтв синема – реклама. Красиво момиче се срамува да пръдне в асансьор – душа бере завалийката, но държи. Сетне отива на изискано парти, окапва се с имамбаялдъ, обаче си носи една туба с перилен препарат, който показва на всички.
Ринг – стар мач.
Нова – новини. После ще дават "Съдби на кръстопът” – млада жена(Галя) открива, че съпругът ѝ(Милен) върти любов с автобусен шофьор(чичо Димо). Същата отива при адвокат Георгиев да търси развод, а двамата влюбени заминават на почивка в Банско...
БНТ2 – женски хандбал от "Б” група: "Кулминация”(Павликени) – "Пневмония”(Сапарева Баня).
СКАТ – някакъв човек говори, докато спи.
Кино Нова – реклами: вагинални секрети, храчки, сопол, потни мишници, косми, гъбички, хемороиди, простати, бацили, дебели черва, тънки миризми, мръсни зъби, чисти пъпки, семейство мие с наслада нужник...
Диема Спорт – стар мач.
Европа – предаване за боядисването на шахти в западен Хондурас(феноменално интересно).
Агротв – репортаж за отглеждането на пуйки в южен Казахстан(изключително вълнуващо).
Канал 3 – наколенки, очила за отслабване, космодиска, нож режещ хляб(изумително... как е възможно).
Нова спорт – стар мач.
Евроспорт – Световно първенство по търкаляне на камък. 
Осминафинал: Ингоулвур Хванадалсхнукюр Вахтнайокутъл(Исландия) – Жечимир Жмежожмжшчжчшнски(Полша).
Тв7 – реклама. Бял мъжки гъз... планът се увеличава... човек седи на тоалетна чиния в хола и гледа през прозореца, как другите се забавляват.
Бтв Екшън – повторение на филм(за 431-ви път).
Евроком – професор Вучков разказва за сексуалния си живот преди Освобождението.
ХобиТВ – двама пияни за риба.
Анимал планет – Бръмбари се клецат ...
Дискавъри – мъж яде киликандзер.
Нешънъл Джиографик – предаването "Брейн геймс”. Първо пускат някакви вибриращи кръгове, после колко триъгълника може да намерите в един праз и как да нарисуваме кон седящ пред Бъкингамския дворец с ухото си в тъмна стая. Следва логическа загадка, от която щяло да проличи колко акъл имам. Ето я: сто затворници са подредени в колона от екзекутор, който е поставил червена или синя шапка на всеки от тях и зелени или жълти чехли на нозете им. Пандизчиите могат да видят шапките на хората подредени пред тях, но не и на тези зад себе си, както и своята, а палачът не вижда кой с какви чехли е. Въпросът е чрез творческо мислене и приложна математика да разберете, колко от затворниците имат въшки(за по-любопитните и глупави люде като мен отговорът е 19).
Утилисима – старица готви жаба.
Планета – мултиплатинени кючеци топ хиляда.
А Хе Не – "От местопрестъплението”. Знам – винаги откриват косъм.
Фокс – "Монк”. Някакъв дебил, дето помия не може да хвърли на две прасета, разследва престъпления?!
ТЛС – предаването "Попаднах в болница заради секс”. За по-голяма възбуда мъж излива връз легналото тяло на жена си тава с грах яхния. Манджата обаче се оказва твърде гореща и съпругата получава изгаряния трета степен.

Ще включа телевизора пак догодина!!!

• Харесвам 3
  • Смея се 20
Публикувано:

- Защо на вратата на габровец има две шпионки?

- Горе, за да види кой идва, а долу за да види какво носи. 😀

• Харесвам 4
  • Браво 2
  • Смея се 12
Публикувано:
преди 2 минути , stanimir каза:

FB_IMG_1639900534463.jpg

Значи, аз съм дъртак!!!! Но пък това беше ИСТИНСКОТО детство!:dance3:И да добавя към последното. "Майка ти те е викала през терасата..........в 11 часа през нощта и те е прибирала с шамари"

• Харесвам 3
  • Смея се 11
Публикувано:
преди 2 часа, stanimir каза:

FB_IMG_1639900534463.jpg

Категорично не съм съгласен с т.9! Качествените фунийки се правеха от сп. "Жената днес". Другото е ясно...

• Харесвам 3
  • Браво 1
  • Смея се 6
Публикувано:
преди 3 часа, stanimir каза:

FB_IMG_1639900534463.jpg

По т. 1. Определено не точно Рамбо. А един каратист... Дето съучениците му викаха Бруке Лее (Bruce Lee) 😄 

По т. 2. Всъщност кака Лара я помнят пишлеметата. Дъртаците помним кака Лили 😄

По т. 3. Балканчета и BMX са за аматьори. Истинските дъртаци можехме да си правим триковете със "Школьник" и когато майките ни викаха от терасите по последната точка, да им се ухилим: "Мамо, виж, карам беж жъби!" 😄 

По т. 9 - виж горния коментар на @Duke (с уточнението, че и до днес не мога да възприема на фишеците да им се казва фунийки... това са особеностите да си дъртак и детството ти да е минало в Добруджа 😄 ).

• Браво 1
  • Смея се 9
Публикувано:
преди 5 часа, stanimir каза:

FB_IMG_1639900534463.jpg

1) Нито съм връщал бирени бутилки за плакат на Рамбо, нито пък някога съм чувал някой да го е правил. Би трябвало да се уточни, че тия плакати се намираха по пушкаджийниците, така че може да се вмъкне като подточка
1.1. Знаеш какво е пушкаджийница.
2) Както вече го написаха - преди Лара Златарева-Береану имаше как Лили, дето много се ошишка. Да не казвам, че в началото не беше сама, а водеше предаването с един дъртак, дето май ѝ беше баща, абе оня Вучков, дето водеше Минута е много, ако се не лъжа де. Ама Лилито така се казваше - Лилия Вучкова.
В допълнение - помня и кой е Пенчо Питанката, както и бате Влади, и Митко Бомбата, и Васко да Гама от село Рупча, и знам от къде идва 'словосъчетанието' Бързи, смели, сръчни 🙂
3) Това се правеше за  3 дена (даже не за 3 дена, а за половин ден, с една ножовка се правеха 4 сряза (по 2 сряза на 2 тръби отзаде), после натискаш да се съединят, и почваше истинската мъка да намериш заварчик да завари), не за няколко лета, трябва да си бил много некадърен, че да си правиш беемхикс няколко лета... И непременно трябва да се допълни, че тая мания с БМХ се роди след един австралийски филм, който скоро пак гледах в Тубата - "Банда БМХ" се казва.
4) Тия двамата никога не са ме вълнували, това е за по-дъртите, дето поизмряха вече. И не ме вълнуваха ни Мелодия на годината, ни Златния орфей... то впрочем тогава май нямаше други музикални предвания. Ама знам, че Васко кеца беше и е БОГ! Сигнал са ултра хеви-метъл група номер 1 за всички времена!
5) Имах доста броеве, ама брат ми ги продаде на вторични, за да има бензин за колата, че да ходи на селски дискотеки, щото в града имаше малко, бахти простотията. Впрочем Дъгата той почна да я събира, аз бях още малък.
6) Баща ми пиеше бира и в зелени, и в кафеви бутилки, хич не подбираше. Това за парцалите го имаше и в двата вида бутилки, чак доста по-късно (малко преди да изчезнат и да бъдат заменени с пластмаса) научих, че в кафевите бутилки бирата има по-добър вкус, а в зелените парцалите се развиват по-бързо.... може и обратното да беше... не пия бира, за туй не съм се и интересувал.
7) Знам и Тереза Орловски, и Чичолина с коня и питона... много работи знам, дааааа 🙂
😎

8 ) Не съм бил влюбен в тая, ама бях Тито в нашата махала... може и да бъркам името... абе един там дребен и рус, на Пираня аверчето 🙂
9) Фунийки правехме от каквото падне, такива луксозности като глацирани списания от къде? Не че нямаше, ама пипнеш (камо ли да отрежеш страници) - баби, лели, майки, каки, сестри, братчедки ще ти счупят ръце, крака, китки, лакти, глезени и въобще всичко.
В нашта махала бяхме на скобарки и прашки.
10) Това не, аз си бях съвестен и се прибирах навреме, рядко са ме викали. Но и се случвало редовно да ме оставят да правя каквото си искам поне до 12 вечерта, аз от малък съм човек, на който може да се има доверие 🙂

Бих добавил още много неща, като например сутрин да ти дават 20 стинки за баничка от 12 и бозичка от 8 стинки, както и да кажа за топките от 6 и 10 и кожените от 11 и 40... ма много ще задълбаем! Как имаше криза за тетрадки и се почваше още от юни да търсиш, за да има на какво да пишеш през новата година; за сместа 'мас, газ, олио и оцет'; за игрането на топчета/ашици/лимки/билички/соденчета (туй според кой град сте, щото се оказва, че в различни градове имената са били различни); за ходенето до Димитровградския пазар да ти купят дънки, или пък търсиш познати виетнамци да си купиш долари за корекома, или пък да си купиш ел.часовник за 40 книта от самите виетнамци.... баси, не знам хората как могат да си припомнят с умиление за такива глупави години!
Имах един осемнайсти братчед, на който някаква леля се омъжи в Италия и му прати някакво просто колело, което за нас беше извънземно, то като излезнаха Балканчетата от 140 кинта с дългата седалка ни се струваха извънземни, па какво остава за италианското колело, дето не беше нищо особено, ама някак си и цвят, и дизайн хващаха окото по различен начин спрямо Балканчетата от 80 лева.

• Харесвам 5
  • Браво 1
Публикувано:
преди 5 часа, stanimir каза:

FB_IMG_1639900534463.jpg

Хмм, че то тез неща децата ми ги правеха... 😧

Както някой вече каза, истинските дъртаци помним Лили Иванова като млада девойка...

• Харесвам 2
  • Смея се 5
Публикувано:

Какъв Рамбо III?!? Си Си Кеч, Сандра или Саманта Фокс 🙂 И Табата Кеш. Гелнички, скобарник (гланцът беше скъп), влажни погледи по последните страници на некерманите ... Бащата довлачи отнякъде лилав чопър с 3 скорости от корекомските - след школника ми се струваше извънземно. После и балканчета имаше с тези дълги седалки. Ключът на ластик на врата и цял ден вилнееш по половината град без MyKi ...

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 4 часа, Duke каза:

Категорично не съм съгласен с т.9! Качествените фунийки се правеха от сп. "Жената днес". Другото е ясно...

Това си криза на средната възраст.

Аз пък помня опашките за Пиф и Ракел Уелч, а кака Лара ххич не ми е кака.

• Харесвам 1
  • Смея се 6
Публикувано:
преди 4 часа, Duke каза:

Тц, от паус, известен сред децата като оризова хартия.

• Харесвам 1
Публикувано:

Не видях никой да спомене "Лагерните колички" Леле, какви състезания ставаха ... Колко се тръшках да ми направят, даже и делегация водих в къщи да потвърдят, че съм един от най-добрите на пистата. Най-накрая баща ми се съгласи и ми направи. За съжаление радостта ми бе кратка. След няколко състезания претърпях катастрофа и се прибрах в къщи целия в кръв с рани по колената и лактите. Баба ми, като ме видя изпадна в шок. В крайна сметка ядох бой, а количката бе натрошена за подпалки. 

• Харесвам 5

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• домосед
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.