T.E.Lawrence Публикувано: 21 януари, 2022 Публикувано: 21 януари, 2022 Даже не ми е смешно вече... 2 11
Светославов Публикувано: 22 януари, 2022 Публикувано: 22 януари, 2022 - Мамо, искам братче! - Баща ти е в чужбина още няколко месеца, като се прибере ще говоря с него! - А защо не го изненадаме? 4 17
T.E.Lawrence Публикувано: 22 януари, 2022 Публикувано: 22 януари, 2022 Мъжът на състезателка по мятане на чук я напусна и си тръгна. Извървя 64,37 метра. 3 17
tougherty Публикувано: 22 януари, 2022 Публикувано: 22 януари, 2022 Той: Искам да съм ти първия. Тя: Еми тогава ела утре сутринта по-рано. 2 20
Иван Попов Публикувано: 22 януари, 2022 Публикувано: 22 януари, 2022 - В кой клас премина? - В десети Б. - Че нали и миналата година беше в десети? - Да, ама в А! Мъж при сeксолога: - Докторе, много обичам жена си... - Не, не, не сте за при мен, за психиатър сте! 1 17
crazyhorse Публикувано: 22 януари, 2022 Публикувано: 22 януари, 2022 В Сърбия започват да произвеждат глобуси, на които Австралия липсва! 3 23
Костов Публикувано: 22 януари, 2022 Публикувано: 22 януари, 2022 Разговор между клиент (от мъжки пол) и фармацевт: – Извинете, бихте ли ми дали една таблетка Трибестан! – Бих могла да Ви дам една таблетка Виагра или Левитра. – Аз искам Трибестан, не се нуждая от продуктите, които ми предлагате. Налага ми се да пътувам със самолет, а ми става лошо. 2 5
Фил Публикувано: 23 януари, 2022 Автор Публикувано: 23 януари, 2022 Родители подарили на малкия си син барабани. След два дни дива експлоатация, най-хитриятят от съседите тайничко му прошепнал: -А ти знаеш ли какво има вътре? 4 12
Coo Публикувано: 23 януари, 2022 Публикувано: 23 януари, 2022 Преди 1 час, Фил каза: Родители подарили на малкия си син барабани. След два дни дива експлоатация, най-хитриятят от съседите тайничко му прошепнал: -А ти знаеш ли какво има вътре? На малкото като му подарят поредната инквизиция - много шумна играчка със светлинки и аз така се пробвам "Я какъв хубав голям самолет, а може ли да плува като хидроплан?" Но вече не минава 2 12
Zaro Публикувано: 23 януари, 2022 Публикувано: 23 януари, 2022 преди 5 часа, Фил каза: Родители подарили на малкия си син барабани. След два дни дива експлоатация, най-хитриятят от съседите тайничко му прошепнал: -А ти знаеш ли какво има вътре? Така, докато чавето беше малко едни приятели му подариха шумна играчка, някаква музикална дивотия, която дрънчеше колкото цял оркестър. Не знам за съседите, но аз бях на ръба на нервна криза. На рождения ден на тяхното чаве не бях толкова зъл, подарих му тиха играчка ... пластилин, от стария, който, като попадне на килим, под, става брутално. 👹 1 1 10
Фил Публикувано: 24 януари, 2022 Автор Публикувано: 24 януари, 2022 преди 9 часа, Zaro каза: ...едни приятели... Още ли сте приятели? 1 5
Zaro Публикувано: 24 януари, 2022 Публикувано: 24 януари, 2022 преди 1 час, Фил каза: Още ли сте приятели? Много ясно. Краставите магарета ... ракията ги държи заедно. 3 1
ven62 Публикувано: 24 януари, 2022 Публикувано: 24 януари, 2022 Всяка подарена на внучката играчка предварително минава през ръцете на сина ми. Той изважда батериите и ги хвърля. След това може да се играе с нея. Има обаче играчки, които се нуждаят от електричество не само за да създават шум, а и за светлинни ефекти, примерно. Ако искам да функционират аз предварително ги "оперирам" и им "изрязвам гласните струни". От тях има 2-3 оцелели с батерии в кашона с играчки. @Zaro, следващия път подари бои за рисуване с ръце, бои за рисуване на лице (карнавални) или поне водни боички. Няма такова мазало... 4
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега