Фил Публикувано: 14 март, 2022 Автор Публикувано: 14 март, 2022 Гледам в магазина - олио 7 лв. До него водка - 10 лв. И си мисля: "Аз мазнини няма да трупам!" 4 18
Otnesen Публикувано: 14 март, 2022 Публикувано: 14 март, 2022 Вече не се казва ,,изневяра"....... казва се ,,Сексуална операция на чужда територия" 5 10
neuromancer Публикувано: 15 март, 2022 Публикувано: 15 март, 2022 Ако обуете единия чорап на левия си крак, то другият чорап автоматично става десен, при това мигновено. Това се нарича квантова свързаност. 4 11
Фил Публикувано: 16 март, 2022 Автор Публикувано: 16 март, 2022 Прибира се мъжът вкъщи късно и доста наквасен, обаче с подготвено оправдание: - Жена, цял вечер пих за твое здраве! - Така като те гледам, вече сигурно съм безсмъртна ... -------------------- - Ванко, какво учиш, баба? - Медицина, бабо! - Браво, ще лекуваш баба си ... - Митко, ти какво учиш, баба? - Архитектура, бабо! - Браво, ще построиш къща на баба си... - Наско, а ти, баба? - IT специалист съм, бабо... - Атанасе, ама теб въобще не те е грижа за баба ти, бре! 1 1 12
Otnesen Публикувано: 16 март, 2022 Публикувано: 16 март, 2022 Учителката по математика много се разстрои, когато видя мъжа си с две неизвестни... 2 14
Zaro Публикувано: 16 март, 2022 Публикувано: 16 март, 2022 преди 1 час, stanislavpp каза: Де да беше така ... Имах съученик, според когото в думата "слънце" ударението падаше на "с". Завърши цяло средно образование. И се възпроизведе. 7
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега