Прескочи до съдържание

Хумор

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 2 минути , bay_kolio каза:

За по-тъпите, може ли разяснение?

За да е политкоректно.

Е това вече е скандално - Мис Свят 

- жена

- бяла

- от Полша

image.png.24759c6ce722bab3b94bdf4c88c79be7.png

• Харесвам 1
  • Шок 1
  • Смея се 5
Публикувано:
преди 4 минути , bay_kolio каза:

Шега с постоянните опити на всякакви студиа за криворазбрана политическа коректност и дайвърсити в кастингите. Примерно чернокожия Орфей преди години 🙂 

Публикувано:
преди 3 часа, bay_kolio каза:

Ето една статия по въпроса за политиката на Netflix и това колко абсурдно може да стои чернокож викинг дори в неисторически сериал:

https://webcafe.bg/seriali/vikings-valhalla-na-netflix-i-problemat-s-chernite-vikingi.html

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 3 часа, Брани каза:

Шега с постоянните опити на всякакви студиа за криворазбрана политическа коректност и дайвърсити в кастингите. Примерно чернокожия Орфей преди години 🙂 

В сериала Troy русия и синеок Ахил е чернокож 🙄

Screenshot_20220317-202057_Samsung Internet.jpg

• Смея се 8
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 1 минута , darinamarinova каза:

В сериала Troy русия и синеок Ахил е чернокож 🙄

Аз вече не помня как е описан в Илиядата, че съм я чел като ученик. Че те гърците не са много руси и синеоки по принцип 🙂 Ама не са и чернокожи 🙂

Публикувано:
преди 2 минути , Брани каза:

Аз вече не помня как е описан в Илиядата, че съм я чел като ученик. Че те гърците не са много руси и синеоки по принцип 🙂 Ама не са и чернокожи 🙂

@Брани В Илиада Ахил е описан като рус и синеок. И да, определено не е и американец, но поне приличаше 😂

Преди 3000 г. малко трудно бихме могли да кажем какви са били, а и в момента не можеш да кажеш на Балканите какви сме. Поне в моето семейство баща ми е рус, майка ми е с черна коса,  ние сме светлокестенявани със сестра ми, а сестрата на майка ми е червенокоса. 😂 Айде, обясни си какви сме.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 6 минути , darinamarinova каза:

@Брани В Илиада Ахил е описан като рус и синеок. И да, определено не е и американец, но поне приличаше 😂

Преди 3000 г. малко трудно бихме могли да кажем какви са били, а и в момента не можеш да кажеш на Балканите какви сме. Поне в моето семейство баща ми е рус, майка ми е с черна коса,  ние сме светлокестенявани със сестра ми, а сестрата на майка ми е червенокоса. 😂 Айде, обясни си какви сме.

Е щом Омир го е описал така, е малко тъпо, да не кажа колосално малоумно, да му сменяш расата във филм или сриал 🙂 Брад Пит чудесно си пасва значи. Тя и хубавата Елена си беше хубава в тоя хубав филм, си спомням сега ...

Публикувано:

Мисля не си гледал "Ромео и Жулиета" с Леонардо Ди Каприо и Клеър Дейнс  ,но по-добре недей !

Хубаво е да ги видиш като млади де , друго хубаво поне аз не намирам.

Имаше нещо и с чернокожа английска кралица ,но името на продукцията ми се губи.

• Харесвам 1
  • Смея се 2
Публикувано:
преди 35 минути , Брани каза:

Точно Ахил специфично е описан като "златокос" на няколко места в Илиадата. Цветът на очите му не мисля, че е споменаван.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 20 минути , stanimir каза:

Мисля не си гледал "Ромео и Жулиета" с Леонардо Ди Каприо и Клеър Дейнс  ,но по-добре недей !

А що, Меркуцио представен като чернокож гей-купонджия беше най-запомнящият се образ от тази екранизация на шекспировата пиеса. 🙂

• Харесвам 1
  • Смея се 3
Публикувано:
преди 14 минути , master_of_germs каза:

Точно Ахил специфично е описан като "златокос" на няколко места в Илиадата. Цветът на очите му не мисля, че е споменаван.

И синеок. 1000 стр. не ми се препрочитат. Доколкото си спомням беше и къдрокос, но не съм убедена вече.

Публикувано:

Цялата тая дандания е за да отклонят вниманието на хората , че ще пускат пак олио на промо петък и събота..., съсипаха я тая държава :

42A99A47-650C-4257-AB79-703063C6BC7B.jpeg.6d49afc6f02fce8b6515a10b55784f32.jpeg

• Харесвам 1
  • Смея се 7
Публикувано:
преди 27 минути , stanislavpp каза:

Цялата тая дандания е за да отклонят вниманието на хората , че ще пускат пак олио на промо петък и събота..., съсипаха я тая държава :

42A99A47-650C-4257-AB79-703063C6BC7B.jpeg.6d49afc6f02fce8b6515a10b55784f32.jpeg

BB вече значи behind bars.

• Харесвам 2
  • Браво 2
Публикувано:
преди 2 часа, stanimir каза:

Хубаво е да ги видиш като млади де , друго хубаво поне аз не намирам.

Ааа, много добре си беше. Тогава  продавах билети за кино на процент. За ученик много добре ми дойде, че 2/3 от училището се изреди да го гледа. 😄

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• yiliev
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.