дядо Пепи Публикувано: 31 март, 2022 Публикувано: 31 март, 2022 Жена влиза в аптека и пита: – Кое е по-подходящо за мъж – валериан или валидол? – Каква е диагнозата? – пита аптекарката. – Ботуши за 500 лв. 2 13
Coo Публикувано: 31 март, 2022 Публикувано: 31 март, 2022 "Лошата новина е, че малко закъсняваме, хубавата е, че механиците ни работят по въпроса" Когато преди години приятел ми каза, че самолетите ги лепят с тиксо бях уверена, че ме поднася заради навика ми да си ремонтирам нещата така - маникюр, детски играчки, разни домашни уреди... Но било истина. Такова тиксо се ползвало и за спортни коли. Знаех си аз, че тези 1000 лева в сервиза са на вятъра. 😉 3 5
Argentique Публикувано: 31 март, 2022 Публикувано: 31 март, 2022 В Неапол е пълно с такива механици. 🙂 От онзи ден. Има и по-стабилен ремонт. Неударена кола не видяхме. 🙂 4 9
ven62 Публикувано: 31 март, 2022 Публикувано: 31 март, 2022 Преди 1 час, Coo каза: ... Когато преди години приятел ми каза, че самолетите ги лепят с тиксо бях уверена, че ме поднася заради навика ми да си ремонтирам нещата така - маникюр, детски играчки, разни домашни уреди... Но било истина. Такова тиксо се ползвало и за спортни коли. Знаех си аз, че тези 1000 лева в сервиза са на вятъра. 😉 Аз съм се ъпгрейднал. От години ползвам силикон ... и жена ми ме скъсва от майтапи. 2
Otnesen Публикувано: 31 март, 2022 Публикувано: 31 март, 2022 Не стига ,че смениха часа а утре ще сменят и месеца....... на маймуни ни направиха! 3 18
Childish Публикувано: 1 април, 2022 Публикувано: 1 април, 2022 Само аз ли намирам смешката за Зеленски като проява на лош вкус. Дори и да има зависимост, което не е доказано, не виждам нищо смешно, а по-скоро подигравателно. 16
iaia_mama Публикувано: 1 април, 2022 Публикувано: 1 април, 2022 преди 3 часа, Childish каза: Само аз ли намирам смешката за Зеленски като проява на лош вкус. Дори и да има зависимост, което не е доказано, не виждам нищо смешно, а по-скоро подигравателно. Извинявай, а за Шойгу? 5
Coo Публикувано: 1 април, 2022 Публикувано: 1 април, 2022 преди 10 минути , iaia_mama каза: Извинявай, а за Шойгу? Крокодил го е ял, техните вкусови рецептори са различни (Сори не се сдържах на тема вкус 🙂 ) 3
Otnesen Публикувано: 1 април, 2022 Публикувано: 1 април, 2022 Не знам дали не е за темата за магелански обяви......но да пусна тук една обява. Продавам гащи с дантели 8 бр. Сутиени (различни размери) - 6 бр. Чорапи - 15 бр. Ако вятъра донесе още нещо пак ще пиша. 3 23
Боян Димитров Публикувано: 1 април, 2022 Публикувано: 1 април, 2022 преди 49 минути , iaia_mama каза: Извинявай, а за Шойгу? Шойгу е еленовъд с военни медали. Все едно да защитаваш Гешев и да намираш, че не е редно да му се подиграват хората. 1
Гост Публикувано: 1 април, 2022 Публикувано: 1 април, 2022 Като един властелин освен всичко и на великия хумор, смятам 1ви Април днес да си го считам за професионален празник! И бих желал също така да си честитя празника и да си благодаря за това.
Childish Публикувано: 1 април, 2022 Публикувано: 1 април, 2022 Преди 1 час, iaia_mama каза: Извинявай, а за Шойгу? От човешка гледна точка - подиграване към зависимост, което си е медицински проблем. За войната не искам да коментирам тук. Ако смятате, че за Шойгу е несправедливо да остане - абсолютно ОК съм с това.
iaia_mama Публикувано: 1 април, 2022 Публикувано: 1 април, 2022 преди 32 минути , Childish каза: От човешка гледна точка - подиграване към зависимост, което си е медицински проблем. За войната не искам да коментирам тук. Ако смятате, че за Шойгу е несправедливо да остане - абсолютно ОК съм с това. Е, то така погледнато, от този ъгъл, показността също може да бъде медицински проблем - има такова понятие в медицината "мания за показност", визирам снимката с многото медали. А конкретно за моята реакция "смях" – в първия случай защото поведението на въпросния президент, който, това, което добре прави към момента, е само да скандира националистическия си лозунг (сменете първите 3 букви на втората дума с "укр". Т.е. под голям въпрос е уважението към него въобще и съответно възприемащите го подобно с чиста съвест си се бъзикат с всичко, което без значение вярно или невярно, се отнася за него.. А относно медалите – ами, образно си представих горкия крокодил. Лично мнение, няма нужда от спам нататък. 3
Гост Публикувано: 1 април, 2022 Публикувано: 1 април, 2022 Моят хумор днес пак ще е на тема война, ама една от преди век, та предполагам е по-ОК тема за шеги. Та, по същество: нашата Империя идея си нямаше, че преди стотина години на вашата планета е имало бойни машини, които приличат на нашите. Някой ще каже, че е Фотошоп, но дали! 🙂
MayaS Публикувано: 1 април, 2022 Публикувано: 1 април, 2022 преди 1 час, Otnesen каза: Не знам дали не е за темата за магелански обяви......но да пусна тук една обява. Продавам гащи с дантели 8 бр. Сутиени (различни размери) - 6 бр. Чорапи - 15 бр. Ако вятъра донесе още нещо пак ще пиша. Не е честно, а при мен само найлони и клони. Няма алъш вериш. 1 4
Otnesen Публикувано: 1 април, 2022 Публикувано: 1 април, 2022 Аз да попитам.... Лубриканта брои ли се за химия между двама души??? 3 12
neuromancer Публикувано: 1 април, 2022 Публикувано: 1 април, 2022 вижте сега, политически смешки не смятам да трия, поне докато не прераснат във война, но политически дискусии сме се разбрали да няма 7
zhivko7 Публикувано: 1 април, 2022 Публикувано: 1 април, 2022 преди 3 часа, neuromancer каза: вижте сега, политически смешки не смятам да трия, поне докато не прераснат във война, но политически дискусии сме се разбрали да няма и все пак едната смешка май е изтрита 😃 3
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега