Прескочи до съдържание

Хумор

Препоръчани мнения

Публикувано:

Жена влиза в аптека и пита:
– Кое е по-подходящо за мъж – валериан или валидол?
– Каква е диагнозата? – пита аптекарката.
– Ботуши за 500 лв.

• Харесвам 2
  • Смея се 13
Публикувано:

"Лошата новина е, че малко закъсняваме, хубавата е, че механиците ни работят по въпроса"

1.png.9d57ef16d6e50e91292372099e8e0aff.png

Когато преди години приятел ми каза, че самолетите ги лепят с тиксо бях уверена, че ме поднася заради навика ми да си ремонтирам нещата така - маникюр, детски играчки, разни домашни уреди... Но било истина. Такова тиксо се ползвало и за спортни коли. Знаех си аз, че тези 1000 лева в сервиза са на вятъра. 😉

2.png.72c7727c89059f4128356d2d0de25148.png

3.jpg.5f40a9773f598c05778c8c2a953c5b6e.jpg

• Харесвам 3
  • Смея се 5
Публикувано:

В Неапол е пълно с такива механици. 🙂

От онзи ден. 

20220327_191242.jpg.956d01aed815041fb9bd6379ed1a99f9.jpg

Има и по-стабилен ремонт.

20220327_165508.jpg.eaefe85bd7771e8f8ba1b54f4c24676b.jpg

Неударена кола не видяхме. 🙂

• Харесвам 4
  • Смея се 9
Публикувано:

Преди 1 час, Coo каза:

...

Когато преди години приятел ми каза, че самолетите ги лепят с тиксо бях уверена, че ме поднася заради навика ми да си ремонтирам нещата така - маникюр, детски играчки, разни домашни уреди... Но било истина. Такова тиксо се ползвало и за спортни коли. Знаех си аз, че тези 1000 лева в сервиза са на вятъра. 😉

2.png.72c7727c89059f4128356d2d0de25148.png

3.jpg.5f40a9773f598c05778c8c2a953c5b6e.jpg

Аз съм се ъпгрейднал. От години ползвам силикон ... и жена ми ме скъсва от майтапи.

• Харесвам 2
Публикувано:

Само аз ли намирам смешката за Зеленски като проява на лош вкус. Дори и да има зависимост, което не е доказано, не виждам нищо смешно, а по-скоро подигравателно.

• Харесвам 16
Публикувано:
преди 3 часа, Childish каза:

Само аз ли намирам смешката за Зеленски като проява на лош вкус. Дори и да има зависимост, което не е доказано, не виждам нищо смешно, а по-скоро подигравателно.

Извинявай, а за Шойгу?

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 10 минути , iaia_mama каза:

Извинявай, а за Шойгу?

Крокодил го е ял, техните вкусови рецептори са различни

(Сори не се сдържах на тема вкус 🙂 )

• Смея се 3
Публикувано:
Не знам дали не е за темата за магелански обяви......но да  пусна тук една обява.
Продавам гащи с дантели 8 бр.
Сутиени  (различни размери) - 6 бр.
Чорапи - 15 бр.

Ако вятъра донесе още нещо пак ще пиша.
  • Харесвам 3
  • Смея се 23
Боян Димитров
Публикувано:
преди 49 минути , iaia_mama каза:

Извинявай, а за Шойгу?

Шойгу е еленовъд с военни медали. Все едно да защитаваш Гешев и да намираш, че не е редно да му се подиграват хората.

• Харесвам 1
Публикувано:

Като един властелин освен всичко и на великия хумор, смятам 1ви Април днес да си го считам за професионален празник! И бих желал също така да си честитя празника и да си благодаря за това.

Публикувано:
Преди 1 час, iaia_mama каза:

Извинявай, а за Шойгу?

От човешка гледна точка - подиграване към зависимост, което си е медицински проблем.
За войната не искам да коментирам тук. Ако смятате, че за Шойгу е несправедливо да остане - абсолютно ОК съм с това.

Публикувано:
преди 32 минути , Childish каза:

От човешка гледна точка - подиграване към зависимост, което си е медицински проблем.
За войната не искам да коментирам тук. Ако смятате, че за Шойгу е несправедливо да остане - абсолютно ОК съм с това.

Е, то така погледнато, от този ъгъл, показността също може да бъде медицински проблем - има такова понятие в медицината "мания за показност", визирам снимката с многото медали.

А конкретно за моята реакция "смях" – в първия случай защото поведението на въпросния президент, който, това, което добре прави към момента, е само да скандира националистическия си лозунг (сменете първите 3 букви на втората дума с "укр". Т.е. под голям въпрос е уважението към него въобще и съответно възприемащите го подобно с чиста съвест си се бъзикат с всичко, което без значение вярно или невярно, се отнася за него..
А относно медалите – ами, образно си представих горкия крокодил.
Лично мнение, няма нужда от спам нататък.

• Харесвам 3
Публикувано:

Моят хумор днес пак ще е на тема война, ама една от преди век, та предполагам е по-ОК тема за шеги. Та, по същество: нашата Империя идея си нямаше, че преди стотина години на вашата планета е имало бойни машини, които приличат на нашите.

image.png.fe005d4a8f09198beaf4b50b5019adf9.png

Някой ще каже, че е Фотошоп, но дали!

🙂 

Публикувано:
преди 1 час, Otnesen каза:
Не знам дали не е за темата за магелански обяви......но да  пусна тук една обява.
Продавам гащи с дантели 8 бр.
Сутиени  (различни размери) - 6 бр.
Чорапи - 15 бр.

Ако вятъра донесе още нещо пак ще пиша.

Не е честно, а при мен само найлони и клони. Няма алъш вериш.

• Харесвам 1
  • Смея се 4
Публикувано:

вижте сега, политически смешки не смятам да трия, поне докато не прераснат във война, но политически дискусии сме се разбрали да няма

• Харесвам 7
Публикувано:
преди 3 часа, neuromancer каза:

вижте сега, политически смешки не смятам да трия, поне докато не прераснат във война, но политически дискусии сме се разбрали да няма

и все пак едната смешка май е изтрита 😃

• Харесвам 3

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• master_of_germs
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.