dimitrov6 Публикувано: 14 октомври, 2023 Публикувано: 14 октомври, 2023 Обява в Бургаски вестник: "Днес, 14:00 ч, на плажа изплува русалка с бебе в ръце. Търси водолаз, на име Колю." 4 10
Bozhidar1978 Публикувано: 15 октомври, 2023 Публикувано: 15 октомври, 2023 За кмет реших да се кандидатирам на нашето прекрасно село. Гласовете трескаво набирам защото искам да съм аз начело. Проекти европейски ще спечеля и на мегдана МОЛ ще построя- да могат дядо Ганчо, баба Пена на шопинг пенсии да потрошат! Ще направя значи и СПА център със сауна и джакузи без пари. След пашата с козите дядо Петър да може кокалите там да отмори. И соларно студио ще туря- ще бачка без почивен ден. И всяка стрина или буля ще прави там убийствен тен! Във фитнеса излъскан бай Илия над железата ще пръхти. А после с лазер той ще епилира по рунтавите си гърди. Пред кметството басейн ще изкопая с палми- да релаксират там овцете... И още дивотии обещавам- вий само кмет ме направете!!! 9 9
Otnesen Публикувано: 16 октомври, 2023 Публикувано: 16 октомври, 2023 Имам колебание дали е за тук или за тема "Искам да се оплача".......... 3 13
Брани Публикувано: 16 октомври, 2023 Публикувано: 16 октомври, 2023 Вятърът на промяната ... 🙂 2 1 10 1
Duke Публикувано: 16 октомври, 2023 Публикувано: 16 октомври, 2023 преди 3 минути , Брани каза: Вятърът на промяната ... 🙂 Имам обаче забележки и по двете снимки! Първата е малко след пускане в експлоатация на салона, когато беше полупразно. От много време на плота със саксиите има разположени хладилни витрини със сандвичи и сладки. Втората снимка пък е от Т1 където пък от доста време салон така или иначе няма... 😛 3
traveler Публикувано: 16 октомври, 2023 Публикувано: 16 октомври, 2023 преди 7 минути , Брани каза: Вятърът на промяната ... 🙂 Важното е да има ПЪТУВАНЕ!😉 6
Брани Публикувано: 16 октомври, 2023 Публикувано: 16 октомври, 2023 преди 1 минута , Duke каза: Имам обаче забележки и по двете снимки! Първата е малко след пускане в експлоатация на салона, когато беше полупразно. От много време на плота със саксиите има разположени хладилни витрини със сандвичи и сладки. Втората снимка пък е от Т1 където пък от доста време салон така или иначе няма... 😛 Специално търсих снимка на Т1 за да илюстрирам известна нискотарифка. Освен това аз съм артист, а изкуВството трябва повече да въздейства отколкото да е реалистично. 🙂 1 5
Lyubina Публикувано: 17 октомври, 2023 Публикувано: 17 октомври, 2023 То това не е хумор, а често - реалност. 🙂 Особено последното. 3
Anna Kalinovska Публикувано: 17 октомври, 2023 Публикувано: 17 октомври, 2023 преди 3 часа, Lyubina каза: То това не е хумор, а често - реалност. 🙂 Особено последното. Даа, само припомнят и предизвикват усмивка 1
Брани Публикувано: 17 октомври, 2023 Публикувано: 17 октомври, 2023 На 16.10.2023 г. в 14:18, traveler каза: Важното е да има ПЪТУВАНЕ!😉 Има и много по-важни неща 🙂 1
dimitrov6 Публикувано: 18 октомври, 2023 Публикувано: 18 октомври, 2023 В която и страна да отидеш сувенирите са все китайски. 2 2
T.E.Lawrence Публикувано: 18 октомври, 2023 Публикувано: 18 октомври, 2023 Не е виц, от тревъл форум току що: "Имам виза с еднократно влизане в Тайланд. Ако летя от Банкок до Краби ще важи ли още и ще мога ли да се върна?" Честно, помислих си, че не може да има толкова глупави хора и някой троли. 1 6
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега