Прескочи до съдържание

Хумор

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 7 часа, adreno каза:

Social media team-aна Райън е скандален.

Коментарите под постовете им - още повече 😄

Screenshot_20231019_021650.jpg.bb87a04572db9bf56f9170d9db13c7b6.jpg

В случая със стълбичката мемето е забавно, ама показва малко неразбиране на спецификата на Боинг 737. Той е замислен като самолет, който да може да каца и на по-малки летища и по-отдалечени стоянки, които невинаги имат инфраструктурата на големите летища. Затова е един от моделите, които имат вградени електрически стълбички (И за целта стои доста ниско на земята (дори двигателите му имат специфично заобляне в долната част). По този начин може да се спестява доста от летищни такси, да се ускорява слизането и качването на пътници и така да се постигат повече полети за един ден. Което пък води до онези по-ниски цени на билети, които толкова много харесваме всички тук 🙂

Boeing_737-400_Engine.JPG.af5beb93d99eb71a537b18f68e02f150.JPG

• Харесвам 9
  • Браво 1
Публикувано:

- Как разбра, че жена ти ти изневерява?
- Прибрах се аз и реших да и разкажа много смешен виц... и оня дебил в гардероба се задави от смях...

• Харесвам 1
  • Смея се 10
Публикувано:

Спорят катаджия и шофьор на камион.

-Господине, за десети път ви питам защо камионът ви не е добре уплътнен и ръсите от товара си по пътя? - Господин полицай, за десети път ви обяснявам, че опесъчавам улиците заради поледицата..

• Харесвам 2
  • Смея се 14
Публикувано:
Преди 1 час, Zaro каза:

391654138_657592673151430_427172016973526233_n.jpg.106282b2a3c9c5ab88006479ee0bfaab.jpg

или както казват и кравите на снимката ми (не се вижда много добре, за жалост) - Eat mor chikin! Сигурно са от Бхагават Гита Индия, щото с този правопис и правоговор едва ли са нашенски :crazy:

• Харесвам 1
Публикувано:

- Келнер, няма ли таратор в менюто?
- Има, просто вече се казва "Свеж детокс коктейл, хидратираща краставица и натурален йогурт"!

• Смея се 6
Публикувано:
преди 16 минути , Anna Kalinovska каза:

Да се готвят Немец

А за произхода на немец и немски не ми се говори. Аз съм за изхвърлянето на тези думи. Германец и германски са си съвсем правилни.

• Харесвам 1
  • Браво 2
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 31 минути , Zaro каза:

А за произхода на немец и немски не ми се говори. Аз съм за изхвърлянето на тези думи. Германец и германски са си съвсем правилни.

При условие че самите немци не наричат себе си германци, нито езика си германски, едва ли си струва ние да хабим толкоз нерви. 😉

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 4 часа, master_of_germs каза:

При условие че самите немци не наричат себе си германци, нито езика си германски, едва ли си струва ние да хабим толкоз нерви. 😉

А бе не се наричат "неми" дойчовците.

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• Iliyan Minchev
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.