Fiordaliso Публикувано: 11 март Публикувано: 11 март беше представен прототипът на европейския танк. казва се казва Саманта, но е роден като Гуидо, той е електрически, толерантен, приобщаващ и изстрелва голям брой глупости 8 1 1 5 1
EmchoStefanov Публикувано: 13 март Публикувано: 13 март Пенчо попитал баба си: - Бабо, можеш ли да си завреш носа в тази бутилка? - Не мога, как да мога ? - Ами тате каза, че си вреш носа навсякъде. 11
Doctor Who Публикувано: 13 март Публикувано: 13 март Опитът ни позволява да разпознаем грешката всеки път, когато я повтаряме. 4 1
Iliyan Minchev Публикувано: 14 март Публикувано: 14 март Пред гинекологичен кабинет. - Извинете, може ли само нещо да попитам? От събраните чакащи се чул глас: - Не! Ние сме пък "само да покажем"! 2 11
Костов Публикувано: 14 март Публикувано: 14 март Госпожо, защо чак след два дена съобщавате за обира?!? - Помислих си, че мъжът ми си е търсил чорапите. Ама той като се върна днес го попитах и ... 1 10
stebal Публикувано: 16 март Публикувано: 16 март - Скъпи, подай ми солта, лимона и текилата. - Какво ще правиш ? - Мекици... 2 13
Lindt Публикувано: 17 март Публикувано: 17 март преди 38 минути , Брани каза: Когато се събират дайнърси и експедианти … Прекаляваш 🤨 И съвсем без връзка с по-горния пост: 1 12
Брани Публикувано: 17 март Публикувано: 17 март преди 13 минути , Lindt каза: Прекаляваш 🤨 И съвсем без връзка с по-горния пост: Така се калявам - като прекалявам! 4
Lirea Публикувано: 17 март Публикувано: 17 март Портфейлът ми страда от булимия. Тъпча го с пари и веднага ги повръща някъде. С тортички и шоколадчета е романтично и изискано. Но с водка е много по-бързо и лесно! 1 10
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега