ivailo_radev Публикувано: 29 април, 2025 Публикувано: 29 април, 2025 Може да съм го писал вече, ама кратък урок по немски: (sich) trauen - осмелявам се (sich) trauen - женя се trauern - тъжа, мъчно ми Случайност? 2 2
Климент Публикувано: 29 април, 2025 Публикувано: 29 април, 2025 историята може да я разкажеш и по друг начин ако размениш първите 2 превода 😉 3
master_of_germs Публикувано: 29 април, 2025 Публикувано: 29 април, 2025 В бар в Банско се появява пингвин. Сяда, поръчва уиски и пура. Изпива уискито, пурата изпушва до половината, става и тръгва. През цялото време цари пълна тишина, всички останали посетители гледат пингвина втрещено, а той, на излизане, се обръща и пита леко учудено: - Какво сте ме зяпнали така? Пръв и единствен се окопитва бармана: - А, нищо...просто за първи път виждаме пингвин, в Банско, в бар, да пие уиски, да пуши пура, че и да говори. - С тия цени – и за последен! 1 16
Martin Публикувано: 30 април, 2025 Публикувано: 30 април, 2025 https://www.facebook.com/share/v/1QcD75RM5j/?mibextid=wwXIfr
neuromancer Публикувано: 30 април, 2025 Публикувано: 30 април, 2025 По-добре с Петров на Майорка, отколкото с майор на Петровка. 8 2
Георги Матеев Публикувано: 2 май, 2025 Публикувано: 2 май, 2025 преди 14 часа, bobole4e каза: Букинг минаха на следващо ниво... Тайланд? 1 5
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега