Прескочи до съдържание

Хумор

Препоръчани мнения

Публикувано:

May be an image of canister and text
Продавам робот прахосмукачка, чисти до 50 метра

-Излез бабе! -Не мога бабо, с момиче съм. -Излизай ти казвам, не можеш да мандръсаш гладен!

• Смея се 7
Публикувано:

504315912_17900258634198545_5484345161248466183_n.jpg

May be a Twitter screenshot of pie and text that says '8:30PM PM 8:30 Шарен, дъщеря mu mu се разхожда с някъв ръка, ga спра ли ga so ошамаря? оухал nog 9:10 9:10PM PM Да Sent Аа'

Chat GPT се срина и хората за ден се върнаха към стария начин на набавяне на информация за решаване на битови и житейски проблеми, а именно: " Ало, майко...?"

никога не се смей на циганин с колело, защото може да е твоето 

May be a meme of text

May be a meme of text

May be a meme of pie and text that says 'Някъде из врачанско! -Сине яла да пиеме по ена рикия! - -Нещем бе, татее! -Нема нещем! я къ ти помагах по математика'

• Смея се 9
Публикувано:

May be an image of text

504490395_17970620174906343_1483967044910478432_n.jpg

May be a meme of text that says 'Психологът ми ми каза: -Напиши ПисмО на човека, който те вбесява и после го изгори. -Добре. A с писмото какво да правя?'

Звъни се на вратата. Отварям и гледам пияната ми 24 годишна секси комшийка, която влезе в антрето ми, внимателно затвори вратата, обърна се с гръб към мен и каза: - Аз съм за седмия етаж! Благодаря! 

Днес звъннах на мойта,вдигна мъжа и.... Трябваше да импровизирам. Едвам го навих да мине на VIVACOM.  

• Смея се 8

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• patrik
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.