Martin Публикувано: Понеделник в 05:09 Публикувано: Понеделник в 05:09 На плажа два шезлонга и чадър са 100лв. Не са скъпи. В ИКЕА са 109 лв. 13
Martin Публикувано: Понеделник в 14:17 Публикувано: Понеделник в 14:17 Продавам робот прахосмукачка, чисти до 50 метра -Излез бабе! -Не мога бабо, с момиче съм. -Излизай ти казвам, не можеш да мандръсаш гладен! 7
Брани Публикувано: Вторник в 07:43 Публикувано: Вторник в 07:43 Опитвам се да съм в час и актуализирам работните си методи спрямо променливите времена! 1 7
Martin Публикувано: преди 21 часа Публикувано: преди 21 часа Chat GPT се срина и хората за ден се върнаха към стария начин на набавяне на информация за решаване на битови и житейски проблеми, а именно: " Ало, майко...?" никога не се смей на циганин с колело, защото може да е твоето 9
Martin Публикувано: преди 17 часа Публикувано: преди 17 часа Звъни се на вратата. Отварям и гледам пияната ми 24 годишна секси комшийка, която влезе в антрето ми, внимателно затвори вратата, обърна се с гръб към мен и каза: - Аз съм за седмия етаж! Благодаря! Днес звъннах на мойта,вдигна мъжа и.... Трябваше да импровизирам. Едвам го навих да мине на VIVACOM. 8
Martin Публикувано: преди 17 часа Публикувано: преди 17 часа Животът на женения мъж се дели на две части: Преди да си забрави телефона във вкъщи... и след това. 7
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега