KrumKrumov Публикувано: 21 септември, 2025 Публикувано: 21 септември, 2025 Скоро не бях се смял от такава глупост като снимката долу 🙂 Тъкмо и любителите на чужди езици (в частност - английски) малко да попрактикуват. 2 14
KrumKrumov Публикувано: 21 септември, 2025 Публикувано: 21 септември, 2025 Това ако някой го е правил - евалата, аз даже не съм си и помислял за такова нещо. Книгата според мен наистина има потенциал за бестселър.
ivailo_radev Публикувано: 24 септември, 2025 Публикувано: 24 септември, 2025 Реална случка от днес: В една група съм, в която се зададе въпроса: "Кои са последните три книги, които сте прочели? И български или чужди?" При което аз съвсем искрено отговорих: "Бременските градски музиканти на арабски, Том и Джери на грузински и една за влакчета на корейски" Коментарите бяха: "Е, и ей такива могат да гласуват. Никога няма да се оправим" "Това от задължителния списък за трети клас ли ти беше?" "Не е повод за гордост, да си беше мълчал по-добре" Реших все пак да им напиша следното: "Прочетох ги снощи за приспиване на 3-годишния ми син" И публикувах снимка на книжките. След това коментари не видях 3 4 12
neuromancer Публикувано: 24 септември, 2025 Публикувано: 24 септември, 2025 преди 45 минути , ivailo_radev каза: Реална случка от днес: В една група съм, в която се зададе въпроса: "Кои са последните три книги, които сте прочели? И български или чужди?" При което аз съвсем искрено отговорих: "Бременските градски музиканти на арабски, Том и Джери на грузински и една за влакчета на корейски" Коментарите бяха: "Е, и ей такива могат да гласуват. Никога няма да се оправим" "Това от задължителния списък за трети клас ли ти беше?" "Не е повод за гордост, да си беше мълчал по-добре" Реших все пак да им напиша следното: "Прочетох ги снощи за приспиване на 3-годишния ми син" И публикувах снимка на книжките. След това коментари не видях Е, ако кажеш и че си ги прочел (както е въпроса, не измислил текста) значи евала и шапка ти свалям 2
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега