Прескочи до съдържание

Хумор

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 1 минута , neuromancer каза:

Е, ако кажеш и че си ги прочел (както е въпроса, не измислил текста) значи евала и шапка ти свалям 

На арабски - горе-долу може и да стане. Тя няма и много текст (по едно изречение на страница). На корейски и грузински съм на ниво кимчи и хачапури 😄

• Харесвам 3
  • Смея се 3
Публикувано:
преди 1 час, ivailo_radev каза:

На арабски - горе-долу може и да стане. Тя няма и много текст (по едно изречение на страница). На корейски и грузински съм на ниво кимчи и хачапури 😄

У нас имаме колкция от полезни книжки с коли на азерски, латвийски, чешки (с него чат-пат се оправям)... Да организраме размяна на книжки като си дочетете вашите? 😄

• Харесвам 4
Публикувано:

При едно от посещенията на жена ми в Лондон беше открадната кредитната ѝ карта. Трябваше, разбира се, да се свържа за това с банката и полицията, и погледнах какво е положението с баланса. Крадецът харчеше по-малко от жена ми!!

• Смея се 9
Публикувано:
13 hours ago, chandni said:

Аз се ориентирам по напомпаните устни кой е полета за София. 🤭

Извън шегите , всъщност имаме доста характерни физически белези и с относително голяма точност разпознавам български лица по летищата ( и не само). Като сме си сред нас тук не ни прави впечатление , но в друга среда се отличаваме. 

П.П. Иначе навъсените физиономии за мен са критерий номер 1.Все още не съм видял толкова прекрасно място на света , където повечето българи да не са кисели.

• Харесвам 11
  • Браво 2
Публикувано:
преди 15 минути , stanimir каза:

Извън шегите , всъщност имаме доста характерни физически белези и с относително голяма точност разпознавам български лица по летищата ( и не само). Като сме си сред нас тук не ни прави впечатление , но в друга среда се отличаваме. 

Щото сме българи, а не “славяни” 👍

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 2 часа, Martin каза:

image.png.817d96d1ab2f29eb21f702d01a979064.png

Или така:

Купува си един цигари, гледа кутията, че предупреждава за импотентност и вика: "имате ли с рак?"

• Харесвам 1
  • Смея се 7
Публикувано:
преди 27 минути , bibi каза:

image.png.b995f6fad9782504eb2773db64a66562.png

2.jpg.04907b45e6bb0c30b012c9f09aae88b0.jpg1694796863_.jpg.39760b5e8416b786d991cefdab9b3ef0.jpg

https://www.balenciaga.com/en-bg/marche-packable-tote-bag-medium-blue-8445272AB2K4048.html

Измачкана тобичка, 895 Е ❤️ 

След торбите на Икеа, тази ми е фаворит, но както и да позират моделите, някак няма го онова осествено озарение в очите, което има човек като слиза с торбичка от Била от самолета... 😉  

• Харесвам 1
  • Смея се 7
Публикувано:
преди 8 часа, stanimir каза:

навъсените физиономии за мен са критерий номер 1

И трите критерия са валидни, плюс опашка с формата на полукръг там където няма ограничители пред гейта. 

Както и безкрайните опити да се мине през гейта с първите, независимо че има анонс за реда  за качване в самолета. 

• Смея се 5
Публикувано:
На 25.09.2025 г. в 13:11, stanimir каза:

П.П. Иначе навъсените физиономии за мен са критерий номер 1.Все още не съм видял толкова прекрасно място на света , където повечето българи да не са кисели.

Аз съм свикнал да ми се извиняват, като постоянно ме мислят за немец. 😂 А още по-забавното, бъркали ме с чужденец, щото съм се усмихвал много?!? Нещо парадокс, излиза, че немците се усмихват повече от нас ли? 🙂

А ако намесим и науката с британците:

"Група британски учени са установили, че ако кажете нещо направо, започват да ви гледат накриво..." 🤣

• Харесвам 1
  • Смея се 7
  • Замислям се 1
Публикувано:

image.jpeg.6c7884b47be120b4a0f3a7e0b6b42157.jpeg

преди 5 часа, Martin каза:

Може да е мийм на текст, който гласи '4 дни Здравеи те .Дали ,дава питам вапрос.Какав вапрос. Какав трябва да е вашия мъж ?Дон джолан или обикновен човек ,които ене различим в талпата? 3 4 коментара'

Тъстът ни е на гости, 4 дни кара като луд след малкия и като цяло работи човекът да мине от Дон Джолан към обикновена талпа. 

• Харесвам 1
  • Браво 1
  • Смея се 7

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• Martin
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.