traveler Публикувано: 27 октомври, 2025 Публикувано: 27 октомври, 2025 Преди 1 час, Martin каза: Аз съм от тях и сега разбрах защо съм депресиран! 1 4
ivailo_radev Публикувано: 27 октомври, 2025 Публикувано: 27 октомври, 2025 Фейсбук нали уж праща реклами според интересите ми? Тази комбинация как да я разбирам? 4
crazyhorse Публикувано: 27 октомври, 2025 Публикувано: 27 октомври, 2025 Върви си Червената шапчица през гората и си мисли: "Ег@ти живота - на 18 станах, а живея при нашите... И мъкна кошници на километри до къщата на тая бабичка всеки ден... Що не я тресна по главата, че да се свърши и с търченето, и с жилищния ми проблем…" По същото време върви и Вълкът и си мисли: "Лелеее, колко съм гладеееен... А пък и как ми се ч*каааа... Що не взема да изям Бабата и да се направя на нея в леглото, а като дойде оная симпатяга, Червената шапчица, и легне до мене... Аууууу…" Речено-сторено - изял Вълчо Бабата, легнал в леглото и се направил на заспал... Влязла не след дълго Червената шапчица, извадила една сопа изпод пелерината и му ...разбила главата... Та поуката накрая: Никога, ама никога, когато ти се ч*ка, не се прави на заспала баба 3 12
Фил Публикувано: 28 октомври, 2025 Автор Публикувано: 28 октомври, 2025 Другата седмица ще ходя до Париж. Да ви взема нещо от Лувъра? 2 1 29 1
Dreamm Публикувано: 28 октомври, 2025 Публикувано: 28 октомври, 2025 преди 8 часа, Фил каза: Другата седмица ще ходя до Париж. Да ви взема нещо от Лувъра? Ако е останала Джокондата - за мен моля!😝 6
traveler Публикувано: 28 октомври, 2025 Публикувано: 28 октомври, 2025 преди 10 часа, Фил каза: Другата седмица ще ходя до Париж. Да ви взема нещо от Лувъра? Ако не те затруднява - Нике. 2
Фил Публикувано: 28 октомври, 2025 Автор Публикувано: 28 октомври, 2025 преди 13 минути , traveler каза: Ако не те затруднява - Нике. Ама е без глава, да си знаеш! 1 6
traveler Публикувано: 28 октомври, 2025 Публикувано: 28 октомври, 2025 Преди 1 час, Фил каза: Ама е без глава, да си знаеш! Знам разбира се, при мен е. 13
master_of_germs Публикувано: 28 октомври, 2025 Публикувано: 28 октомври, 2025 преди 12 часа, Фил каза: Другата седмица ще ходя до Париж. Да ви взема нещо от Лувъра? ................ И нещо от редовната ми врачанска серия по това време на годината... 15
Гост Публикувано: 29 октомври, 2025 Публикувано: 29 октомври, 2025 На 28.10.2025 г. в 9:30, Фил каза: Другата седмица ще ходя до Париж. Да ви взема нещо от Лувъра? За мен - самият Лувър. Или поне готината пирамидка.
ivailo_radev Публикувано: 29 октомври, 2025 Публикувано: 29 октомври, 2025 На 27.10.2025 г. в 15:57, ivailo_radev каза: Фейсбук нали уж праща реклами според интересите ми? Тази комбинация как да я разбирам? Само цитирам се, ама ми дойде идея за събирателно търсене за двете картинки - Mia Khalifa 😄 1 2
traveler Публикувано: 29 октомври, 2025 Публикувано: 29 октомври, 2025 преди 22 минути , Брани каза: За мен - самият Лувър. Или поне готината пирамидка. Тази долу ли? Скромен както винаги.
Duke Публикувано: 29 октомври, 2025 Публикувано: 29 октомври, 2025 преди 22 минути , Брани каза: Или поне готината пирамидка. Не става! Тя си е на Роджър Уотърс. А, както знаем, той също не е от тази планета. Не вярвам Императора да подкрепи ненужна ескалация в междугалактически план... П.П.: За допълнителна информация по темата можеш да се обърнеш към покойния Джери О'Дрискъл...
Гост Публикувано: 29 октомври, 2025 Публикувано: 29 октомври, 2025 Преди 1 час, Duke каза: Не става! Тя си е на Роджър Уотърс. А, както знаем, той също не е от тази планета. Не вярвам Императора да подкрепи ненужна ескалация в междугалактически план... П.П.: За допълнителна информация по темата можеш да се обърнеш към покойния Джери О'Дрискъл... Императорът му е малко сърдит на Роджър, защото се оказа, че е единственият ... ъъ ... автократ, с който не е пил кафе. "Аз да не съм втора категория човек", ми вика, "направи нещо, довлечи го там в някой тай-файтър насила, за какво си ми иначе". А аз "Не бива, Господарю, не сме такива хора, нека сам узрее за идеята ... Не искате ли Ви да доведа онова момче Тилчо за концерт, постоянно ми звъни. Той и без това прилича на някой от старите Ви ученици - само се блещи и мята искри по хората, точно като Вас ..." И той ми се обиди и не ми говори два дена. 😞
Iliyan Minchev Публикувано: 29 октомври, 2025 Публикувано: 29 октомври, 2025 Друго си е, когато маслото е палмоядрено... 1 1 6
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега