Прескочи до съдържание

Хумор

Препоръчани мнения

Публикувано:

Върви си Червената шапчица през гората и си мисли: "Ег@ти живота - на 18 станах, а живея при нашите... И мъкна кошници на километри до къщата на тая бабичка всеки ден... Що не я тресна по главата, че да се свърши и с търченето, и с жилищния ми проблем…" По същото време върви и Вълкът и си мисли: "Лелеее, колко съм гладеееен... А пък и как ми се ч*каааа... Що не взема да изям Бабата и да се направя на нея в леглото, а като дойде оная симпатяга, Червената шапчица, и легне до мене... Аууууу…" Речено-сторено - изял Вълчо Бабата, легнал в леглото и се направил на заспал... Влязла не след дълго Червената шапчица, извадила една сопа изпод пелерината и му ...разбила главата... Та поуката накрая: Никога, ама никога, когато ти се ч*ка, не се прави на заспала баба

• Харесвам 3
  • Смея се 12
Публикувано:
преди 8 часа, Фил каза:

Другата седмица ще ходя до Париж.

Да ви взема нещо от Лувъра? 

Ако е останала Джокондата - за мен моля!😝

• Смея се 6
Публикувано:
преди 12 часа, Фил каза:

Screenshot_20251027_142822_Facebook.jpg.eabb59583c60d080ce9a55b7f1af9019.jpg

................

И нещо от редовната ми врачанска серия по това време на годината...

Screenshot_20251028_213903_Facebook.jpg.3d8d6ae1b247c58dca8476996447cca7.jpg

• Смея се 15
Публикувано:
На 28.10.2025 г. в 9:30, Фил каза:

За мен - самият Лувър. Или поне готината пирамидка.

Публикувано:
На 27.10.2025 г. в 15:57, ivailo_radev каза:

Фейсбук нали уж праща реклами според интересите ми?

Тази комбинация как да я разбирам?

Screenshot_20251027_155428_Facebook.jpg

Само цитирам се, ама ми дойде идея за събирателно търсене за двете картинки - Mia Khalifa 😄

• Харесвам 1
  • Смея се 2
Публикувано:
преди 22 минути , Брани каза:

Или поне готината пирамидка.

Не става! Тя си е на Роджър Уотърс. А, както знаем, той също не е от тази планета. Не вярвам Императора да подкрепи ненужна ескалация в междугалактически план...

П.П.: За допълнителна информация по темата можеш да се обърнеш към покойния Джери О'Дрискъл...

Публикувано:
Преди 1 час, Duke каза:

Не става! Тя си е на Роджър Уотърс. А, както знаем, той също не е от тази планета. Не вярвам Императора да подкрепи ненужна ескалация в междугалактически план...

П.П.: За допълнителна информация по темата можеш да се обърнеш към покойния Джери О'Дрискъл...

Императорът му е малко сърдит на Роджър, защото се оказа, че е единственият ... ъъ ... автократ, с който не е пил кафе. 

"Аз да не съм втора категория човек", ми вика, "направи нещо, довлечи го там в някой тай-файтър насила, за какво си ми иначе".

А аз "Не бива, Господарю, не сме такива хора, нека сам узрее за идеята ... Не искате ли Ви да доведа онова момче Тилчо за концерт, постоянно ми звъни. Той и без това прилича на някой от старите Ви ученици - само се блещи и мята искри по хората, точно като Вас ..."

И той ми се обиди и не ми говори два дена. 

😞 

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• Martin
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.