stotan Публикувано: 6 ноември, 2025 Публикувано: 6 ноември, 2025 - Билет имаш ли? - Немам! Ти имаш ли? - Аз съм кондукторка... - То и аз работим у енергото, ама си плащам токa! 2 13
crazyhorse Публикувано: 6 ноември, 2025 Публикувано: 6 ноември, 2025 Третокласник:- За Коледа искам тампон! - A знаеш ли какво е това "тампон"? - Амии, не знам точно, но по телевизията казват, че ако имаш този тампон, може да ходиш на плаж всеки ден, да караш колело, да тичаш, да правиш всичко, каквото ти харесва и никой нищо да не забележи! 3 1 15
Martin Публикувано: 10 ноември, 2025 Публикувано: 10 ноември, 2025 - Скъпи, трябва да се разделим. Така е най-добре. - За кого е най-добре? -Ами, не го познаваш. 1 12
bay_kolio Публикувано: 10 ноември, 2025 Публикувано: 10 ноември, 2025 Нещо ретро: Най-абсурдните табели и обяви: - Търсим две секретарки, едната с два езика, другата без език. (обява) - Яйца собствено производство. (табела в магазин) - Инвестиционна банка "....." - поемете риска! (билборд) - По-добре тук, отколкото отсреща! (надпис на кафене срещу централни гробища) - Българско бельо директно от вносителя. (надпис на Женския пазар) - Поради ремонт бръснеме отзад. (надпис на бръснарница) - Всеки истински комунист е под земята. (надпис на мина) - Ще бъда отворена след 10 минути. (бележка оставена от продавачка) - Без грам излишен килограм! (надпис върху кутия с маргарин) - Давам стая за момиче с голям балкон. (обява) - Търся работници за скара (обява) - Продавам шестмесечен ваксиниран немски овчар. - Продава се антично бюро за жени с дебели крака и големи чекмеджета... - Не пускайте чешмата, защото тече! (надпис на чешма) - ПАРКИНГ - НЕ ПАРКИРАЙ!!!! - Моля, както ние не пикаем във вашите пепелници, така и Вие да не си хвърляте фасовете в нашата тоалетна. (надпис в тоалетната на заведение) - Правим обувки с кожа на клиента. 20
ivailo_radev Публикувано: 11 ноември, 2025 Публикувано: 11 ноември, 2025 Мислех да пиша нещо към това, ама реално даже не знам какво да напиша. 2 12 1
chandni Публикувано: 11 ноември, 2025 Публикувано: 11 ноември, 2025 преди 1 час, ivailo_radev каза: Мислех да пиша нещо към това, ама реално даже не знам какво да напиша. Ако действително има толкова тъпи хора, много бих се депресирала. 4
Zaro Публикувано: 12 ноември, 2025 Публикувано: 12 ноември, 2025 преди 17 часа, chandni каза: Ако действително има толкова тъпи хора, много бих се депресирала. Недей, като видиш действително колко по-тъпи има, няма да имаш много опции. 😁 8
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега