bay_kolio Публикувано: 13 ноември, 2025 Публикувано: 13 ноември, 2025 - Георге, чух си станал ясновидец? Моа ли ме научиш да ма научиш и мене и я да вида у бъдещето? - Моа Ленче, моа. Саблачай якенцето, а сеги и блузката. - Сеги свали поличката. - Ама Георге, ти май сакаш да ма мандръсаш. - Ма Ленче, виде ли, ти много бърже почна да видиш... 1 12
jorocontrola Публикувано: 16 ноември, 2025 Публикувано: 16 ноември, 2025 - Здрасти, как си? -И от кога ние с вас Иванов сме на ти? - Извинете госпожо Петрова, но звъннах да ви кажа, че снощи сте си забравила бикините в колата ми. 1 7
Иван Попов Публикувано: 16 ноември, 2025 Публикувано: 16 ноември, 2025 - Госпожо, възможно ли е да имате някакъв вирус в компютъра? - Невъзможно е аз навън не съм го изкарвала... 😁 7
Martin Публикувано: 17 ноември, 2025 Публикувано: 17 ноември, 2025 Враца у фризьорскио салон. -Сакам да ме напрайш убав! -Он баща ти не е успел да те напрай, та я ли?! 1 14
Martin Публикувано: 18 ноември, 2025 Публикувано: 18 ноември, 2025 - Купих тебешир за хлебарки. - Е как е ? Помага ли ? - Ами да... Седят си в ъгъла и рисуват... 1 10
samuraika Публикувано: 19 ноември, 2025 Публикувано: 19 ноември, 2025 Специални поздравления за всички магеланци, които са схванали шегата 😜 2 1 10
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега