neuromancer Публикувано: 29 декември, 2025 Публикувано: 29 декември, 2025 преди 35 минути , Krum4ov каза: Любимото ми журналистическо невежество е как сме щели да влезем в Европа или сме влезли в Европа. Понеже нали допреди 2007 сме били я в Азия, я в Африка. Тоя вестник е от 1996г 😀 2
master_of_germs Публикувано: 29 декември, 2025 Публикувано: 29 декември, 2025 преди 17 минути , neuromancer каза: Тоя вестник е от 1996г 😀 Товва е ясно, ама пък и ти разбери, че @Krum4ov е учител по география, а също и куизмастър. Нормално е да реагира така, а и е прав. Представи си, как бих отреагирал аз, ако хипотетично на някой куиз той вземе,че зададе въпрос. "Коя държава е (била) извън Европа?" и предполагаемият верен отговор да е България. 😉 Европа е географско понятие; политическото си има друго име. Журналистите могат да са изключително дразнещи. А лошото е, че повечето от тях са интелигентни хора, но съвсем целенасочено пишат тъпотии. 🙂 8
master_of_germs Публикувано: 29 декември, 2025 Публикувано: 29 декември, 2025 преди 25 минути , Zaro каза: А бе какви Европи имаше едно време - от Владивосток до Ванкувър. Не като сега ... хванеш самолета и след 2 часа си стигнал до края ѝ. А преди - пътуваш, пътуваш, и все не можеш да стигнеш до никъде. Питаш ли някои отбори, дето трябва да пътуват по десет часа със самолет, за да играят с Кайрат в Алмата мачове от Шампионската лига? Може пък някой ден Ванкувър да играе с Владивосток, поне в Лига Европа. 😉 2
Zaro Публикувано: 29 декември, 2025 Публикувано: 29 декември, 2025 преди 6 минути , master_of_germs каза: А лошото е, че повечето от тях са интелигентни хора, но съвсем целенасочено пишат тъпотии. Не и откакто да си журналист означава просто да работиш в медия. 7
neuromancer Публикувано: 29 декември, 2025 Публикувано: 29 декември, 2025 преди 2 часа, Zaro каза: А бе какви Европи имаше едно време - от Владивосток до Ванкувър. Не като сега ... хванеш самолета и след 2 часа си стигнал до края ѝ. А преди - пътуваш, пътуваш, и все не можеш да стигнеш до никъде. Това ме наведе на едни спомени... Преди години можеше да се лети до Владивосток на цената на полет в рамките на Европа. А оттам можеше с къси полети да се стигне Япония или Ю. Корея. Абсолютно легална възможност, макар и неизвестна за широката публика. Свърши с фалита на bmi. 4
Zaro Публикувано: 29 декември, 2025 Публикувано: 29 декември, 2025 преди 3 часа, master_of_germs каза: Питаш ли някои отбори, дето трябва да пътуват по десет часа със самолет, за да играят с Кайрат в Алмата мачове от Шампионската лига? Може пък някой ден Ванкувър да играе с Владивосток, поне в Лига Европа. 😉 Сравнението с продължителността на пътуване е метафора.😉
EmoKrastev Публикувано: 29 декември, 2025 Публикувано: 29 декември, 2025 Днес бях на събеседване в една фирма. Мениджър човешки ресурси ми даде един лаптоп и ми каза: – Опитайте се да ми го продадете! Взех лаптопа и излязох с него от стаята, а след това и от сградата. След няколко минути, когато бях на две пресечки от сградата, ми звънна телефонът и оня от човешки ресурси истерично закрещя: – Веднага ми донеси лаптопа, ясен ли съм?! Викам: – Спокойно бе, 500 лева и е твой 😉 13
Zaro Публикувано: 29 декември, 2025 Публикувано: 29 декември, 2025 Съветски виц: Съпругът се прибира късно от работа. Съпругата: – Къде беше, Ваня? – Партийният секретар ни се върна от Париж, от профсъюзна екскурзия, разказваше. – И за какво? - Разказваше за работническото движение в Париж, за архитектурата, за „Мулен Руж“. - А какво е „Мулен Руж“? - Как да ти обясня по-добре? Хайде, качи се на масата. Качи се, качи се! Вдигни халата, вдигни краката. Поклати ги. Обърни се с гръб. Дупето, дупето, движи ! Да, нашият партиен секретар беше прав – ОТВРАТИТЕЛНО ЗРЕЛИЩЕ! 7
Krum4ov Публикувано: 29 декември, 2025 Публикувано: 29 декември, 2025 За служителите на Wizz Air в ада има специален казан с размери 48 × 35 × 23 см 8
new one Публикувано: 30 декември, 2025 Публикувано: 30 декември, 2025 преди 5 часа, Martin каза: Тук всъшност вицът е, че има превод от севернофиромския диалект, нали 🤓 3 1
crazyhorse Публикувано: 30 декември, 2025 Публикувано: 30 декември, 2025 - Така, значи в хладилника да не се пипа нищо! - Защото е за Нова година? - Защото това е морга, тъпанар! 9
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега