Прескочи до съдържание

Хумор

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 13 часа, Костов каза:

Реших, че този разговор с моя позната е за тази тема, макар разговорът да е сълза и смях .

Предавам разговора почти дословно Познатата ще наричам Мими :

- Ето, влезе тук евро и вече сме набутани - казва Мими с обезпокоен глас!

+Що?!? - питам аз

,- Е как що??!? - Мими ме гледа с поглед крещящ - " Бе ти добре ли си???" - Ми щото спестяванията ми станаха наполовина.

Аз съм шах, не иранския, в шахматен шах съм, и не знам к'во да кажа... Обаче в този момент ми пресвета лампичката и решавам да я забия с въпроса за заема. Логически след като спестяванията ѝ са станали наполовина то и заема трябва да е. Нали? Та смело и задавам въпроса - Ти заем имаш ли, а той как е в цифрово изражение? ... Е тук Мими ме уби с отговор - " Оф - въздъхна тя- добре, че успях да го изплатя миналата година, щото кой знае колко щеше да се вдигне сега. 

Аз вече съм мат 

Ако си мислите, че историята свършва до тук лъжете се.

Мими вади от портмонето си монети от едно и две евро с мадарския конник и с тъга промълвява: " Ся тез пари ще трябва да ги сменям, щот лятото на Гърция българските евра едва ли ще вървят...

Аз вече съм шах, мат, валат и останал без думи.

Историята е истинска. Смешна и тъжна едновремено

Жена ти знае ли с какви жени общуваш ... , че не се сещам за друга причина.:wink:

• Браво 1
  • Смея се 11
  • Замислям се 2
Публикувано:
преди 2 часа, ven62 каза:

Жена ти знае ли с какви жени общуваш ... , че не се сещам за друга причина.:wink:

Знае и ме съжалява, че работя с такива жени.

• Харесвам 1
  • Смея се 8
Публикувано:
преди 23 часа, Eva eva каза:

FB_IMG_1768255714555.jpg

Обаче това ми хареса и аз май ще го пробвам скоро 😀

FB_IMG_1768255714555.jpg.9717c22efcbb75b0998ff9db6861c74e.jpg.c1a87faf1f32e4a470ba85d63ff45573.jpg

• Харесвам 2
  • Смея се 10
Публикувано:
На 9.01.2026 г. в 21:52, master_of_germs каза:

Screenshot_20260109_195653_Facebook.jpg.4fbaa287e52798e8e4c9d8c78408c708.jpg

Липсва стъпка "Оближи се под опашката" - алгоритъмът няма да сработи.

Публикувано:

Дания е променила името на Гренландия на остров Епстийн, за да може Тръмп най-накрая да спре да говори за него.

• Харесвам 2
  • Смея се 11
Публикувано:

Монетата от 10 стотинки я прегазила кола и умряла. Въздигнал се нейният дух и пристигнал на портите на Св. Петър.
- Аз тука такова, малко умрях - скромно запелтечила стотинката.
Райският портиер вдигнал очи от тетрадката и мигом ги опулил, виждайки дребната монета. 
- Охооо, добре си ми дошла 10 ст., заповядай, настанявай се, вземи си тука карамелче - припряно отворил портата Св. Петър и започнал да подканя.
- Благодаря - изчервила се 10 ст.
Св. Петър продължил:
- Избрали сме ти най-хубавото място на плажа, имаш собствена ложа в дискотеката...
- Ама аз...
- Ето ти ключовете за ламборджинито, ето там тая вила е за тебе...
- Как така...
- За рождения ти ден сме викнали Майкъл Джексън...
- Е, много нещо - засрамила се пак монетата.
- Няма да се притесняваш, тука си ВИП персона! - потупал я по гърба Св. Петър и я оставил да се кефи.
По някое време на портите пристигнала банкотата от 100 лв. Чака, чака, пуфти, Св. Петър си дреме на тетрадката и не обръща внимание.
- Кхъм-кхъм - казала 100 лв. изпод мустак.
- Ти какво - гледа под вежди Св. Петър и си пише нещо.
- Аз съм 100 лв, умрях и пристигам в рая.
- Ааа, тъй ли, я попълни тоя формуляр - подава една дебела бланка светият.
100 лв. пише, попълва, предава. Св. Петър ѝ мята един ключ и вика:
- Общежитие 312б, хайде, влизай.
Стотарката влиза в рая и вижда - монетата от 10 стотинки е кинозвезда, ВИП, милиардер, селебрити, купони, частни самолети, яхти, мацки, че и паметник си има. А пък на нея никой не обръща внимание, че и съквартирант ѝ е някаква рубла. Връща се при Св. Петър и вика:
- Светия, как така, 10 ст. струва 1/1000 от мене, а получава всякакви облаги, а на мене нищо.
Светецът си побутва очилата:
- Така, така, ама тебе нещо не съм те виждал в църква, а постоянно си в публичните домове...

• Харесвам 2
  • Смея се 13
Публикувано:

Английски лорд на достолепна възраст се прибира подсвирквайки си весело след полунощ. Икономът му отваря с поклон, но и с думите:
- Е, стари пръчо, пак се шля по кръчмите и после в бардака с леките жени, а?
- Не, Джон, ходих да си купя слухов апарат.

• Харесвам 3
  • Смея се 13

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   3 магеланци

• logist13
    • hodjev
    • Fori14
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.