Фил Публикувано: 21 януари Автор Публикувано: 21 януари Още след първия шопинг се е отчаял, клетникът. 1 7 1
Иван Попов Публикувано: 22 януари Публикувано: 22 януари Гледам в магазина- комплект за рисуване 25 лв, а Jack Daniels 26 лв. И си викам: - "А бе аз за 1 лв. художник нема да стана" 😁 5 1 12
ivailo_radev Публикувано: 22 януари Публикувано: 22 януари преди 1 минута , Иван Попов каза: Гледам в магазина- комплект за рисуване 25 лв, а Jack Daniels 26 лв. И си викам: - "А бе аз за 1 лв. художник нема да стана" 😁 Пусни магазина в темата за цените в България, да видят, че уискито е евтино поне 😄 2 1 8
Иван Попов Публикувано: 22 януари Публикувано: 22 януари преди 4 минути , ivailo_radev каза: Пусни магазина в темата за цените в България, да видят, че уискито е евтино поне 😄 Нали 😀 2
new one Публикувано: 22 януари Публикувано: 22 януари преди 7 часа, Иван Попов каза: Гледам в магазина- комплект за рисуване 25 лв, а Jack Daniels 26 лв. И си викам: - "А бе аз за 1 лв. художник нема да стана" 😁 Ти се шегуваш, но тъкмо взех за децата 10 листа А4 картон и ми взеха 12 евро в Ориндж - та вицът си е верен отвсякъде 5
Фил Публикувано: 23 януари Автор Публикувано: 23 януари Трима евреи спорят кой е по-по-най ... Първият: - Аз прекосих океана на гърба на акула! Вторият: - Аз скочих от самолет без парашут! Спечелил третият, който давал под наем на жена си апартамента, в който живеят. 2 8
master_of_germs Публикувано: 23 януари Публикувано: 23 януари На 17.01.2026 г. в 10:19, Topfly каза: Още от колекцията наградки 😉 Честно, ако не може или не иска да завладее Гренландия с военна сила, би могъл просто да я разцепи. 😉 6 8
Иван Попов Публикувано: 25 януари Публикувано: 25 януари Скандал в "Билла" заради еврото! Касиерки наглеят на клиентка. Направо си е за цирка 😀 Служителки на касата на магазин "Билла", намиращ се в София, на кръстовището на бул. "Ломско шосе" и ул. "Бели Дунав", отказаха на клиентка с пълна торба със стоки да приемат банкнотата от 200 евро, с която тя искаше да им плати. Чува се как едната касиерка признава: "И по телевизията ни даваха", което по всяка вероятност означава, че това не им се случва за първи път. Има и клип. 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега