Прескочи до съдържание

Хумор

Препоръчани мнения

преди 18 минути , samuraika каза:

Е, че те феновете на Локо Пловдив чак до Япония отидоха да пишат "културни послания" по камъните! Как няма да снима японския турист - от извора дет се вика!

Моля, моля, да не се обиждаме. Това бяха от на Локо София маршрутката. И двамата!

Локо Пловдив е друга категория.

• Харесвам 2
  • Смея се 1
Връзка към коментар
преди 3 часа, Фичо каза:

Абе те и японците не са ' света вода ненапита :grin: 

Значи японците имат фестивал на пениса, а ние си имаме традицията да пишем "к.р" навсякъде. Един вид - фестивал. Нещо като мартениците.

Жив да си! Най-сетне смислено обяснение за тоз непонятен за мен феномен. С друго око ще гледам вече на тези послания.

• Харесвам 2
  • Смея се 6
Връзка към коментар
преди 32 минути , samuraika каза:

Значи японците имат фестивал на пениса, а ние си имаме традицията да пишем "к.р" навсякъде. Един вид - фестивал. 

Различни жанрове, различни изразни средства, но тотемът е един и същ. :grin:  

Цитат

Най-сетне смислено обяснение за тоз непонятен за мен феномен. 

Може би е необходим някакъв по-задълбочен семиотичен анализ. :biggrin:

• Харесвам 3
  • Смея се 2
  • Замислям се 1
Връзка към коментар

Двойка за първи път ще правят с.кс.
Мъжът нетърпелив си сваля ризата:
-Муци, виждаш ли тези гърди, за малко и съм Брат Пит.
Сваля панталона:
-А виждаш ли тези крака, за малко съм Рамбо. 
Накрая сваля гащите и жената възкликва:
-Леле мило, за малко и да сме приятелки...

Весели празници да имате и си пазете яйцата здрави! 🙂

• Харесвам 5
  • Смея се 6
Връзка към коментар

*Публичните изяви на разните видни  личности, се следят не само от техните почитатели, ами и от професионални критици.

Истина е, че професионализмът и компетентността на тези "критици", може смело да се постави под съмнение /веднага се сещам и за един , самообявил се нашенски такъв/.

Но тук иде реч за критика към Мелания Тръмп, във връзка с тази снимка:

image.png.b33259688088cae5bad2047d7e428671.png

Модната коментаторка на Вог - Лин Йегер, безпощадно разкритикувала обувките на първата дама, от змийска кожа, със заострен връх. Според нея, " това били обувки за пазар по Медисън авеню или , за среща с приятелки".

Много хора си задали въпроса, как ли изглежда журналистката на Вог, която така критикува Първата дама на САЩ.

Участници в  социалните мрежи, решили също да изкажат мнението си.

Показани са снимки на модния наблюдател, а отдолу има и съвети...

image.png.8190e9b512dc3c298c9633191394f39a.png

image.png.f654dfd8741a32331486cb746b9a4db3.png

Цялата статия, заедно с коментарите, на руски, тук.

*Попревела съм няколко части от изречения.

• Харесвам 4
  • Смея се 2
Връзка към коментар
преди 53 минути , AlexandraKo каза:

Много хора си задали въпроса, как ли изглежда журналистката на Вог, която така критикува Първата дама на САЩ

За да критикуваш някого, не е необходимо да си по-добър от него.  Литературните критици, като правило, не са писатели; музикалните критици не са композитори, а кинокритиците хич ги няма като режисьори и артисти...  ама това не им пречи да критикуват и даже с това да си вадят хляба.  И даже да са много добри критици - някои от тях.  🤨

• Харесвам 3
  • Замислям се 1
Връзка към коментар
преди 1 час, AlexandraKo каза:

Линкът в предишния пост не работи, давам и  нов.

Връзка към коментар
Преди 1 час, Rumiana каза:

За да критикуваш някого, не е необходимо да си по-добър от него.  Литературните критици, като правило, не са писатели; музикалните критици не са композитори, а кинокритиците хич ги няма като режисьори и артисти...  ама това не им пречи да критикуват и даже с това да си вадят хляба. 

Категорично не съм съгласен.

Критиците са като евнусите - уж знаят, но не могат. Затова и критикуват.

Камен Донев наскоро изригна по адрес на критиките към него и каза, че той може това. Другите да покажат какво могат.

Редактирано от Zaro
  • Харесвам 6
Връзка към коментар

Е, то от критик до критик има разлика. Едно е да четеш критика за обущата на Мелания у некой мЕгЪзин, друго е да четеш текстовете на Светлозар Игов или Симеон Хаджикосев.

Цитат

Critique is a method of disciplined, systematic study of a written or oral discourse. Although critique is commonly understood as fault finding and negative judgement, it can also involve merit recognition, and in the philosophical tradition it also means a methodical practice of doubt.

Връзка към коментар

преди 52 минути , Zaro каза:

Категорично не съм съгласен.

Критиците са като евнусите - уж знаят, но не могат. Затова и критикуват.

Илюстрация:girl_sigh:

image.png.add7a692ba458bfa669d1d5c212faff9.png

• Смея се 2
Връзка към коментар
преди 3 часа, AlexandraKo каза:

*Публичните изяви на разните видни  личности, се следят не само от техните почитатели, ами и от професионални критици.

Истина е, че професионализмът и компетентността на тези "критици", може смело да се постави под съмнение /веднага се сещам и за един , самообявил се нашенски такъв/.

Но тук иде реч за критика към Мелания Тръмп, във връзка с тази снимка:

image.png.b33259688088cae5bad2047d7e428671.png

Модната коментаторка на Вог - Лин Йегер, безпощадно разкритикувала обувките на първата дама, от змийска кожа, със заострен връх. Според нея, " това били обувки за пазар по Медисън авеню или , за среща с приятелки".

Много хора си задали въпроса, как ли изглежда журналистката на Вог, която така критикува Първата дама на САЩ.

Участници в  социалните мрежи, решили също да изкажат мнението си.

Показани са снимки на модния наблюдател, а отдолу има и съвети...

image.png.8190e9b512dc3c298c9633191394f39a.png

image.png.f654dfd8741a32331486cb746b9a4db3.png

Тая критичка, малко ми прилича на Пениуайз - клоунът от романа на Стивън Кинг " То"

p_19895.jpg

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   2 магеланци

• lyube
    • nadia
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.