Прескочи до съдържание

Хумор

Препоръчани мнения

Въпрос:
- Пътуваш с автомобил и поддържаш постоянна скорост. От лявата ти страна има пропаст. От дясната ти страна кара огромна пожарна кола и поддържа същата скорост като теб. Пред теб галопира прасе, което е голямо, колкото колата ти и не можеш да го изпревариш. Зад теб лети ниско хеликоптер. Прасето и хеликоптерът карат със същата скорост като теб! Какво ще предприемеш, за да излезеш от ситуацията невредим?
Отговор:
- Слизаш веднага от детската въртележка и спираш греяното вино!!! 
:lol:

• Харесвам 8
  • Благодаря 1
  • Смея се 11
Връзка към коментар

Когато Виктор Юго трябвало да мине границата на път за Прусия, митничарят го попитал:
– С какво се занимавате?
– Пиша!?
– Аз питам с какво изкарвате прехраната си!
– С перото.
– А-ха, добре!
И записал на съответния формуляр: „Виктор Юго – търговец на пера“.

======

Мечето пита мечока:
- Тате, тате, защо винаги ревеш на хората преди да ги изядеш?
- Еми някак си са ми по-вкусни без лайната...

Редактирано от Боян Димитров
  • Харесвам 5
  • Смея се 4
Връзка към коментар
преди 47 минути , Светославов каза:

Банда вегани рушат барбекюта, от съюза им се разграничиха

заглавие в offnews

Новината е по-скоро тъжна ...

Цитираните "барбекюта" са резултат от ремонтни дейности, възстановяване и подобряване на околната среда на парк Лаута в Пловдив.

Редактирано от Таньо
  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Една блондинка катастрофира с колата. Полицаите идват на местопроизшествието. Питат блондинката какво е станало. 
- Ми, какво да кажа! Карам си аз по пътя и една елхичка ме следва. Аз надясно - тя надясно. Аз наляво и тя наляво. И по едно време, забих се право в едно дърво! Това е! 
Полицаите оглеждат. Единият записва нещо, а другия оглежда колата. По едно време вторият изкрещява: 
- Каква ти елхичка, бре! Това ти е ароматизатора на колата!

*               *                      *

Блондинка към блондинка: 
- Знаеш ли, че за да се оплете един пуловер, трябват три овце! 
- Какви ги приказваш! 
- Аз, даже не знаех, че те могат да плетат.

*                *                     *

Две блондинки стоят и играят на покер. По едно време едната казва: 
- Шах и мат! другата: 
- Уф! Това да не ти е баскетбол!

*               *                      *

Пътуват две блондинки във влака и си говорят. 
- Това моето не е живот, а мъка! 
- Намери си любовник и взимай от него по 500 лева на месец. 
- Откъде да го намеря толкова богат? 
- Тогава двама по 250. 
- Също е трудно. 
- Тогава четирима по 125. 
Тогава се обажда мъж, дремещ до тях в купето: 
- Като стигнете до 5 лева, ме събудете.
:lol:

*              *                    *

Две блондинки са в квартирата си. Едната се провиква: 
- Дай ми шампоан! 
- До ваната е пълно с шампоани! - казва другата. 
- На тях пише "за суха коса", а моята вече я намокрих.

*               *                    *

Една блондинка изкарва колата си от паркинг. Първо удря колата пред нея, после тази зад нея. Идва полицай и иска книжката й. Тя му отговаря: 
- Я не ставайте смешен, че кой ще ми даде книжка?

• Харесвам 2
  • Смея се 5
Връзка към коментар

ГДБОП е по следите на измама със самолетни билети в особено големи размери! Става въпрос за лице, представящо се в интернет като Райън Еър, което първо продава евтини самолетни билети, а след това отменя почти всичките си полети. Естествено има и хора, възползвали се от евтините полети на г-н Еър, което само е затвърдило доверието в неговия виртуален образ.

• Харесвам 5
  • Смея се 12
Връзка към коментар

Ако Веселин Маринов скоро не направи концерт ,завода за хавлиени кърпи в Панагюрище  официално ще обяви фалит.

В България има най-много рекорди по хвърляне на диск. Какъв ,бе? На Веско Маринов. :)

• Харесвам 1
  • Смея се 2
Връзка към коментар

Според Доналд Тръмп той се е срещнал с президента на Американските Вирджински острови :lol: Прав е човекът, всеки ден се среща с президента на Американските Вирджински острови когато поглежда в огледалото, защото той самият е президентът на Американските Вирджински острови :lol:

Редактирано от Topfly
  • Смея се 8
Връзка към коментар

Някъде из крайните квартали на София, в панелен блок се нанася средно известен чуждестранен барабанист. Още на първата вечер вади барабаните и почва да свири като бесен по нощите. Съседът му от долния етаж не издържал, когато вече минавало полунощ и отишъл да го помоли да спре:
- Съседе, моля ти се, виж кое време е, спри да думкаш!
- I'm sorry - today repetition, tomorrow - concert! - отвърнал чужденецът и затворил вратата.
На следващия ден, вечерта свиренето започва с пълна сила отново. Качва се пак нашенецът да го помоли да спре:
- Съседе, нали днеска концерт уж...
- I'm sorry - today repetition, tomorrow - concert!
"Утре ще си отспя тогава", казва си българинът и се прибира вкъщи. На другия ден, тъкмо докато крои най-сладките планове да си навакса 2 дни сън, думкането започва отново. Този път нашенецът истински се ядосал, качил се горе, звъннал на звънеца, извадил си оная работа и започнал яростно да мастурбира. Чужденецът отворил вратата, заварва тази гледка, погледнал въпросително, а българинът, без да спира ръченицата, му крещи:
- Today repetition, tomorrow - щ'и е*а майката!

• Харесвам 4
  • Шок 1
  • Смея се 4
Връзка към коментар

Катаджия докладва от местопроизшествието:

- Значи, червено ферари с бясна скорост изпреварва ОТДЯСНО черен хамър... На следващия светофар хамърът на свой ред изпреварил ферарито...

-Как го е изпреварил, колега?

-Ами, как да ви кажа... ОТГОРЕ го е изпреварил! :lol:

Редактирано от master_of_germs
  • Харесвам 5
  • Смея се 6
Връзка към коментар

- Татко, викат те на малка родителска среща.
- Как тъй малка, бе?
- Аз, ти и директорът.
- Защо?
- Подпалих кабинета по химия.
След няколко дни.
- Татко, пак те викат.
- Защо?
- Взривих кабинета по физика.
След още няколко дни.
- Татко, пак те викат.
- E, тоя път няма да отида.
- Ми прав си, к'во ще правиш в тези развалини...

• Харесвам 3
  • Смея се 5
Връзка към коментар
преди 18 часа, master_of_germs каза:

Катаджия докладва от местопроизшествието:

- Значи, червено ферари с бясна скорост изпреварва ОТДЯСНО черен хамър... На следващия светофар хамърът на свой ред изпреварил ферарито...

-Как го е изпреварил, колега?

-Ами, как да ви кажа... ОТГОРЕ го е изпреварил! :lol:

• Харесвам 4
  • Смея се 1
Връзка към коментар

Знаете, че зимата идва, когато започнете да чувате от телевизора "съдържа ксилометазолинов хидрохлорид" по-често от "по стара пивоварна традиция"

"G"-точката на жените е на края на shoppinG

• Харесвам 4
  • Смея се 1
Връзка към коментар
На 10/15/2017 в 17:51, tch каза:

Някъде из крайните квартали на София, в панелен блок се нанася средно известен чуждестранен барабанист. Още на първата вечер вади барабаните и почва да свири като бесен по нощите. Съседът му от долния етаж не издържал, когато вече минавало полунощ и отишъл да го помоли да спре:
- Съседе, моля ти се, виж кое време е, спри да думкаш!
- I'm sorry - today repetition, tomorrow - concert! - отвърнал чужденецът и затворил вратата.
На следващия ден, вечерта свиренето започва с пълна сила отново. Качва се пак нашенецът да го помоли да спре:
- Съседе, нали днеска концерт уж...
- I'm sorry - today repetition, tomorrow - concert!
"Утре ще си отспя тогава", казва си българинът и се прибира вкъщи. На другия ден, тъкмо докато крои най-сладките планове да си навакса 2 дни сън, думкането започва отново. Този път нашенецът истински се ядосал, качил се горе, звъннал на звънеца, извадил си оная работа и започнал яростно да мастурбира. Чужденецът отворил вратата, заварва тази гледка, погледнал въпросително, а българинът, без да спира ръченицата, му крещи:
- Today repetition, tomorrow - щ'и е*а майката!

На анлгийски думата "repetition" означава "потворение". Думата за "репетиция" (преди концерт) е rehearsal. Първата никога не се употребява с такъв смисъл.

• Харесвам 3
Връзка към коментар

В една аптека влиза видимо отчаян съпруг на средна възраст. Аптекарката – млада блондинка, облечено в секси къса поличка и блузка с дълбоко деколте го посреща:
- Добър ден, какво ще желаете?
- Добър ден, дошъл съм да си купя Виагра, че нещо не става работата с жена ми....
- Добре! – казва тя. 
И понеже Виаграта била по горните рафтове, придърпва един стол, качва се на него и започва да търси съответната опаковка. Мъжът я огледал хубаво и отново се обадил:
- Остави, момиче – от жената е...

• Харесвам 2
  • Смея се 9
Връзка към коментар

Турист пита местен жител:

- Как живеете тук?

- Не много добре. Знаете ли, тук нищо не расте.

- Как, дори ако се засее ръж?

- Е, ако се засее - това е друга работа!

• Харесвам 3
  • Смея се 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.