christuff Публикувано: 26 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 26 октомври, 2017 преди 4 часа, AlexandraKo каза: Като стана дума за Аполон, ей ви, двама Убавци: Олимпиада по химия 2 1 2 Връзка към коментар
Боян Димитров Публикувано: 26 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 26 октомври, 2017 преди 11 минути , christuff каза: Олимпиада по химия по фотошоп 5 1 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 26 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 26 октомври, 2017 -Димитре, цялата бутилка си изпил! Нали се разбрахме само по малко, за храброст! -Е да, ама ти излезе и като ме затресе едно шубе! 2 3 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 27 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 27 октомври, 2017 преди 14 часа, AlexandraKo каза: Като стана дума за Аполон, ей ви, двама Убавци: Като гледам, отдясно се подава малко надпис Jurassic Park, да не става дума за изложба на праисторически животни? 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 27 октомври, 2017 Автор Сподели Публикувано: 27 октомври, 2017 Когато Седящия бик разбра, че белите местят времето един път напред, а после - и назад:– Само бледоликите могат да решат, че като отрежеш едно парче от одеялото отгоре и после го пришиеш отдолу, то може да стане по-дълго...! 12 1 6 Връзка към коментар
tch Публикувано: 27 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 27 октомври, 2017 преди 5 часа, Фичо каза: Когато Седящия бик разбра, че белите местят времето един път напред, а после - и назад:– Само бледоликите могат да решат, че като отрежеш едно парче от одеялото отгоре и после го пришиеш отдолу, то може да стане по-дълго...! В тая връзка. Колко е смешно, колко е тъжно всеки да си преценява " Предстоящата смяна на часовото време, в нощта срещу неделя, ще наложи промени във времепътуването на 13 пътнически влака. При преминаването от лятно към зимно часово време е необходимо някои пътнически влакове да престоят в различни железопътни гари в нощта между 28.10.2017 г. и 29.10.2017 г. Това се налага, за да не бъде нарушен Графикът за движение на влаковете. " 1 1 Връзка към коментар
akair Публикувано: 27 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 27 октомври, 2017 Съвет в женски форум: "Ако се притесняваш, че съпругът ти ти изневерява, натъркай му всички слипове с нарязана много люта чушка! Ако си признае, че го сърби и му пари - значи ти е верен. Ако обаче нищо не каже, значи има друга." Първи коментар под съвета: "Дано гориш в ада, тъпа курво! Моя нищо не призна, без да казва нищо ми счупи носа и после каза "Отивам на кожен лекар." -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= 4 18 Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 27 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 27 октомври, 2017 (редактирано) В Барселона откриха представителство на Южна Осетия цък Сега остава и Каталуния да отвори представителство в Цхинвали и да почнат взаимно да си издават визи Важна подробност при откриването на представителството на Южна Осетия в Каталуния е, че не е имало представител на Каталуния: "Судя по официальному сообщению, представительство МИД Южной Осетии в Каталонии открыли в узком кругу друзей-соотечественников, и никто, кроме них, в церемонии открытия не участвовал" Самопровъзгласяват се държави, откриват се “посолства“ без знанието на другата страна, остава и магеланци да почнат да си печатат визи с фотошоп Редактирано 27 октомври, 2017 от Topfly 3 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 29 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 29 октомври, 2017 Такааа... снощи върнахме часовниците назад... А електромерите и водомерите - КОГА!?!? 7 8 Връзка към коментар
Ann Публикувано: 29 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 29 октомври, 2017 - Марче, що да се мъчим повече? Хайде да се разведем. - Аааа, такива да ги нямаме. Вдовица ме взе, вдовица ще ме оставиш! 3 1 8 Връзка към коментар
Ann Публикувано: 29 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 29 октомври, 2017 Момче и момиче са в парка. По едно време момчето казва: - Сега ще докосна части от тялото ти, които никой друг не е докосвал. - Ти посмей да ми бръкнеш в окото, такъв шамар ще ти отвъртя... 2 1 7 Връзка към коментар
tch Публикувано: 29 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 29 октомври, 2017 преди 52 минути , master_of_germs каза: А електромерите и водомерите - КОГА!?!? Такива нежа тихомълком се правят :D 1 3 1 Връзка към коментар
theo Публикувано: 29 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 29 октомври, 2017 (редактирано) На 27.10.2017 г. в 17:07, tch каза: В тая връзка. Колко е смешно, колко е тъжно всеки да си преценява " Предстоящата смяна на часовото време, в нощта срещу неделя, ще наложи промени във времепътуването на 13 пътнически влака. При преминаването от лятно към зимно часово време е необходимо някои пътнически влакове да престоят в различни железопътни гари в нощта между 28.10.2017 г. и 29.10.2017 г. Това се налага, за да не бъде нарушен Графикът за движение на влаковете. " Fake news , пп ами товарните влакове ------------------------------------------------------------------------------------------------------- На 26.10.2017 г. в 18:51, AlexandraKo каза: Като стана дума за Аполон, ей ви, двама Убавци: тоа в лево ,е като клонинг на Четириръкия _Трикрак_ Шивa --------------------------------------------------------------------------------------------- Редактирано 29 октомври, 2017 от theo 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 29 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 29 октомври, 2017 На 27.10.2017 в 11:33, Фичо каза: Когато Седящия бик разбра, че белите местят времето един път напред, а после - и назад:– Само бледоликите могат да решат, че като отрежеш едно парче от одеялото отгоре и после го пришиеш отдолу, то може да стане по-дълго...! Както викат Унуците :"Еееее,много якооооо! ":))))))))) 3 Връзка към коментар
tch Публикувано: 29 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 29 октомври, 2017 преди 3 часа, theo каза: Fake news , https://offnews.bg/obshtestvo/bdzh-vlakove-shte-izchakvat-na-gari-za-da-se-naglasiat-sas-smianata-668224.html https://news.bg/society/13-vlaka-prestoyavat-1-chas-po-garite-zaradi-smyanata-na-vremeto.html И миналата година беше така Съмнявам се тази да се е променило нещо Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 29 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 29 октомври, 2017 Тая работа не я разбирам. Сега престояват по час на гарите, а като сменят времето в обратна посока какво ще правят? Ще ги телепортират от Пловдив направо в София? 3 1 10 2 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 29 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 29 октомври, 2017 преди 14 минути , neuromancer каза: Тая работа не я разбирам. Сега престояват по час на гарите, а като сменят времето в обратна посока какво ще правят? Ще ги телепортират от Пловдив направо в София? Днеска ще ме уморите от кискане -първо Фичо с одеялото, сега тиииии!:)))))) 2 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 29 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 29 октомври, 2017 Понеже се зачекна БДЖ и смяната на времето... Навремето имаше един виц, който звучеше приблизително така: "Уважаеми пътници! Бързият влак от София за Пловдив ще замине в еди-колко-си часа и еди-колко-си минути от еди-кой-си коловоз и ще мине през гарите Подуяне, Искър, Елин Пелин, Вакарел, Ихтиман, Костенец, Белово, Септември, Октомври, Ноември, Декември, Нова Година и Пазарджик... Приятно пътуване!" 1 6 Връзка към коментар
Diant Публикувано: 29 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 29 октомври, 2017 Мотоциклетист кара бясно и удря врабче. Съвестта го гризе, връща се. Врабчето е живо, но е в безсъзнание. Занася го вкъщи, слага го в клетка, налива му вода, натрошава му хляб и излиза. След време врабчето идва на себе си, оглежда се и се разплаква: "Ааа, решетки, хляб, вода - знаех си, че съм го убил...". ------------ Трима селяни се надлъгвали кой е отгледал най-големи ябълки: - Аз като сложих една ябълка на кантара и тя го счупи! - А аз като сложих една на кантара и тя го счупи заедно с масата! - А аз като я сложих на каруцата... - И ти счупи каруцата ли? - попитали първите двама. - Не бе, излезе един червей от ябълката и ми изяде коня! 3 8 Връзка към коментар
bobole4e Публикувано: 29 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 29 октомври, 2017 3 1 8 1 Връзка към коментар
Алекс Публикувано: 30 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 30 октомври, 2017 Френският крал се разболял от венерическа болест.Идвали разни лечители, но никой на можел да помогне. Накрая наредил да доведат при него Нострадамус.Прегледал го той – навсякъде язви, яко тече! - От какво съм болен? - Не знам, но усещам, че след двеста години, учените хора ще го нарекат сифилис. - Има ли лечение? - Не съм сигурен, но ми се струва, че ако намерите стогодишна девица и правите с нея секс през шест часа, 10 дни наред, болестта ще си отиде. С много зор, кралят намерил девица на възраст и започнал терапията. След десет дни – чудо ,наистина бил излекуван. Отново се срещнал с Нострадамус: - Браво лечителю! Помогна. Но как се нарича това лечение? - Не знам, но усещам, че след четиристотин години, учените ще го нарекат пеницилин! 4 1 3 Връзка към коментар
theo Публикувано: 30 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 30 октомври, 2017 (редактирано) преди 13 часа, tch каза: https://offnews.bg/obshtestvo/bdzh-vlakove-shte-izchakvat-na-gari-za-da-se-naglasiat-sas-smianata-668224.html https://news.bg/society/13-vlaka-prestoyavat-1-chas-po-garite-zaradi-smyanata-na-vremeto.html И миналата година беше така Съмнявам се тази да се е променило нещо ..ми именно , бг сайтовете завършващи на ,,нюз,, , обикновенно са за ,, феикнюз,, щото резонен е въпроса : При пролетната смяна на часовото време ,какво правят влаковете . - сега сериозно , в подобни ситуации нещата се регулират със служебни телеграми и са отразени в пълния ГДВ т.е. никой влак не изчаква ,по причина смяна на часово време, демек -знае се кой влак къде трябва да бъде по разписание ,къде спира ,кога тръгва и прочее ... --- ________________________________________________ Редактирано 30 октомври, 2017 от theo 1 Връзка към коментар
АнтонМинков Публикувано: 30 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 30 октомври, 2017 Един обрал банка, но полицията го заловила. На процеса съдията го пита:- Защо обрахте банката?- Тя първа започна, Господин съдия... 5 4 Връзка към коментар
akair Публикувано: 30 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 30 октомври, 2017 Вървят арменец и евреин в пустинята. Евреинът намерил торба със злато. - Хайде да делим - казал арменецът. - Аз я видях, за мен е! След време арменецът намира торба с храна. - Хайде да делим! - Аз я видях, за мен е! - Ще ти дам половината злато! - казал евреинът. - Ще направя пазар и ще дойдеш да си пазаруваш - казал арменецът. Отива евреинът и пита: - Колко струва половината храна? - Една торба злато. - Много е! - Пазар голям - избирай. 1 7 Връзка към коментар
tch Публикувано: 30 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 30 октомври, 2017 преди 5 часа, theo каза: ..ми именно , бг сайтовете завършващи на ,,нюз,, , обикновенно са за ,, феикнюз,, Първо offnews е един от малкото читави новинарски сайтове, но да решим, че моето мнение не е меродавно. Да видим какъв ще е коментарът тук http://www.bdz.bg/bg/novini/preminavaneto-ot-liatno-kum-zimno-chasovo-vreme-v-noshtta-sreshtu-nedelia-shte-zasegne-vremeputuvaneto-na-13.html 3 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега