Прескочи до съдържание

Хумор

Препоръчани мнения

преди 14 часа, AlexandraKo каза:

Като стана дума за Аполон, ей ви, двама Убавци:

442677575.jpg.63e75bc540f795b6144ef4336b45be4d.jpg

Като гледам, отдясно се подава малко надпис Jurassic Park, да не става дума за изложба на праисторически животни?

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Когато Седящия бик разбра, че белите местят времето един път напред, а после  - и назад:
– Само бледоликите могат да решат, че като отрежеш едно парче от одеялото отгоре и после го пришиеш отдолу, то може да стане по-дълго...!

• Харесвам 12
  • Браво 1
  • Смея се 6
Връзка към коментар
преди 5 часа, Фичо каза:

Когато Седящия бик разбра, че белите местят времето един път напред, а после  - и назад:
– Само бледоликите могат да решат, че като отрежеш едно парче от одеялото отгоре и после го пришиеш отдолу, то може да стане по-дълго...!

В тая връзка.  Колко е смешно, колко е тъжно всеки да си преценява :maninlove:

"

Предстоящата смяна на часовото време, в нощта срещу неделя, ще наложи промени във времепътуването на 13 пътнически влака. При преминаването от лятно към зимно часово време е необходимо някои пътнически влакове да престоят в различни железопътни гари в нощта между 28.10.2017 г. и 29.10.2017 г. Това се налага, за да не бъде нарушен Графикът за движение на влаковете.

"

• Харесвам 1
  • Смея се 1
Връзка към коментар

Съвет в женски форум:
"Ако се притесняваш, че съпругът ти ти изневерява, натъркай му всички слипове с нарязана много люта чушка! Ако си признае, че го сърби и му пари - значи ти е верен. Ако обаче нищо не каже, значи има друга."
Първи коментар под съвета:
"Дано гориш в ада, тъпа курво! Моя нищо не призна, без да казва нищо ми счупи носа и после каза "Отивам на кожен лекар."

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

22789174_1345932438863391_60325945737361

• Харесвам 4
  • Смея се 18
Връзка към коментар

В Барселона откриха представителство на Южна Осетия цък

Сега остава и Каталуния да отвори представителство в Цхинвали и да почнат взаимно да си издават визи :lol:

Важна подробност при откриването на представителството на Южна Осетия в Каталуния е, че не е имало представител на Каталуния:

"Судя по официальному сообщению, представительство МИД Южной Осетии в Каталонии открыли в узком кругу друзей-соотечественников, и никто, кроме них, в церемонии открытия не участвовал" :)

Самопровъзгласяват се държави, откриват се посолства“ без знанието на другата страна, остава и магеланци да почнат да си печатат визи с фотошоп :lol:

Редактирано от Topfly
  • Смея се 3
Връзка към коментар

Момче и момиче са в парка. По едно време момчето казва:

- Сега ще докосна части от тялото ти, които никой друг не е докосвал.

- Ти посмей да ми бръкнеш в окото, такъв шамар ще ти отвъртя...

• Харесвам 2
  • Шок 1
  • Смея се 7
Връзка към коментар
На 27.10.2017 г. в 17:07, tch каза:

В тая връзка.  Колко е смешно, колко е тъжно всеки да си преценява :maninlove:

"

Предстоящата смяна на часовото време, в нощта срещу неделя, ще наложи промени във времепътуването на 13 пътнически влака. При преминаването от лятно към зимно часово време е необходимо някои пътнически влакове да престоят в различни железопътни гари в нощта между 28.10.2017 г. и 29.10.2017 г. Това се налага, за да не бъде нарушен Графикът за движение на влаковете.

"

xD

Fake news ,

пп

ами товарните влакове

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

На 26.10.2017 г. в 18:51, AlexandraKo каза:

Като стана дума за Аполон, ей ви, двама Убавци:

442677575.jpg.63e75bc540f795b6144ef4336b45be4d.jpg

тоа в лево ,е като клонинг на Четириръкия _Трикрак_ Шивa

---------------------------------------------------------------------------------------------

Редактирано от theo
  • Харесвам 1
Връзка към коментар
На 27.10.2017 в 11:33, Фичо каза:

Както викат Унуците :"Еееее,много якооооо! ":)))))))))

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 3 часа, theo каза:

Fake news ,

https://offnews.bg/obshtestvo/bdzh-vlakove-shte-izchakvat-na-gari-za-da-se-naglasiat-sas-smianata-668224.html

https://news.bg/society/13-vlaka-prestoyavat-1-chas-po-garite-zaradi-smyanata-na-vremeto.html

И миналата година беше така :) Съмнявам се тази да се е променило нещо

Връзка към коментар

Тая работа не я разбирам. Сега престояват по час на гарите, а като сменят времето в обратна посока какво ще правят? Ще ги телепортират от Пловдив направо в София?

• Харесвам 3
  • Браво 1
  • Смея се 10
  • Замислям се 2
Връзка към коментар
преди 14 минути , neuromancer каза:

Тая работа не я разбирам. Сега престояват по час на гарите, а като сменят времето в обратна посока какво ще правят? Ще ги телепортират от Пловдив направо в София?

Днеска ще ме уморите  от кискане  -първо Фичо с одеялото,   сега тиииии!:))))))

• Смея се 2
Връзка към коментар

Понеже се зачекна БДЖ и смяната на времето...

Навремето имаше един виц, който звучеше приблизително така:

"Уважаеми пътници! Бързият влак от София за Пловдив ще замине в еди-колко-си часа и еди-колко-си минути от еди-кой-си коловоз и ще мине през гарите Подуяне, Искър, Елин Пелин, Вакарел, Ихтиман, Костенец, Белово, Септември, Октомври, Ноември, Декември, Нова Година и Пазарджик... Приятно пътуване!"

• Харесвам 1
  • Смея се 6
Връзка към коментар

Мотоциклетист кара бясно и удря врабче. Съвестта го гризе, връща се. Врабчето е живо, но е в безсъзнание.

Занася го вкъщи, слага го в клетка, налива му вода, натрошава му хляб и излиза.

След време врабчето идва на себе си, оглежда се и се разплаква: "Ааа, решетки, хляб, вода - знаех си, че съм го убил...".

------------

Трима селяни се надлъгвали кой е отгледал най-големи ябълки:
- Аз като сложих една ябълка на кантара и тя го счупи!
- А аз като сложих една на кантара и тя го счупи заедно с масата!
- А аз като я сложих на каруцата...
- И ти счупи каруцата ли? - попитали първите двама.
- Не бе, излезе един червей от ябълката и ми изяде коня!

• Харесвам 3
  • Смея се 8
Връзка към коментар

Френският крал се разболял от венерическа болест.Идвали разни лечители, но никой на можел да помогне. Накрая наредил да доведат при него Нострадамус.Прегледал го той – навсякъде язви, яко тече!
- От какво съм болен?
- Не знам, но усещам, че след двеста години, учените хора ще го нарекат сифилис.
- Има ли лечение?
- Не съм сигурен, но ми се струва, че ако намерите стогодишна девица и правите с нея секс през шест часа, 10 дни наред, болестта ще си отиде.
С много зор, кралят намерил девица на възраст и започнал терапията. След десет дни – чудо ,наистина бил излекуван. Отново се срещнал с Нострадамус:
- Браво лечителю! Помогна. Но как се нарича това лечение?
- Не знам, но усещам, че след четиристотин години, учените ще го нарекат пеницилин!

• Харесвам 4
  • Шок 1
  • Смея се 3
Връзка към коментар
преди 13 часа, tch каза:

..ми именно ,

бг сайтовете завършващи на ,,нюз,,   , обикновенно  са за  ,, феикнюз,,

щото резонен е въпроса : При пролетната смяна на часовото време ,какво правят влаковете .

-

сега сериозно ,

в подобни ситуации нещата се регулират със служебни телеграми и са отразени в пълния  ГДВ

т.е. никой влак не изчаква ,по причина смяна на часово време,

демек -знае се кой влак къде трябва да бъде по разписание ,къде спира ,кога тръгва и прочее ...

---

:)

Редактирано от theo
  • Смея се 1
Връзка към коментар

Един обрал банка, но полицията го заловила. 
На процеса съдията го пита:
- Защо обрахте банката?
- Тя първа започна, Господин съдия...

• Харесвам 5
  • Смея се 4
Връзка към коментар

Вървят арменец и евреин в пустинята. Евреинът намерил торба със злато.
- Хайде да делим - казал арменецът.
- Аз я видях, за мен е!
След време арменецът намира торба с храна.
- Хайде да делим!
- Аз я видях, за мен е!
- Ще ти дам половината злато! - казал евреинът.
- Ще направя пазар и ще дойдеш да си пазаруваш - казал арменецът.
Отива евреинът и пита:
- Колко струва половината храна?
- Една торба злато.
- Много е!
- Пазар голям - избирай.

• Харесвам 1
  • Смея се 7
Връзка към коментар
преди 5 часа, theo каза:

..ми именно ,

бг сайтовете завършващи на ,,нюз,,   , обикновенно  са за  ,, феикнюз,,

Първо offnews е един от малкото читави новинарски сайтове, но да решим, че моето мнение не е меродавно. 

Да видим какъв ще е коментарът тук ;) http://www.bdz.bg/bg/novini/preminavaneto-ot-liatno-kum-zimno-chasovo-vreme-v-noshtta-sreshtu-nedelia-shte-zasegne-vremeputuvaneto-na-13.html

:toclue:

• Харесвам 3
  • Браво 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• bibi
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.