AlexandraKo Публикувано: 7 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 7 ноември, 2017 (редактирано) Редактирано 7 ноември, 2017 от AlexandraKo 1 7 Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 7 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 7 ноември, 2017 Театрална критика от братска Македония (ФОТО) ТЕАТАРОТ ВО МАКЕДОНИЈА СИ ЕБА МАЈКАТА, ГО ДОСТИГНА НАЈГОЛЕМОТО ДНО, АКТЕРИ ПО ГОЛ ГОЛ КУР И АКТЕРКИ ПО ГОЛ ГАЗ ГО ОТВОРИЈА ФЕСТИВАЛОТ ,,БРАЌА МАНАКИ”, ФИКУСОТ ХОРХЕ ВООДУШЕВЕН ОД ГЛЕТКАТА ГО ПОЗДРАВИ ПЕРФОРМАНСОТ http://narodenglas.com/фото-театарот-во-македонија-си-еба-мај/ 1 5 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 7 ноември, 2017 Автор Сподели Публикувано: 7 ноември, 2017 (редактирано) Мъж, гостувал във Франция, се прибрал в къщи. На вечеря, докато жена му сновяла напред-назад с чиниите, той й казал: - Докато бях във Франция при мадам Мари, за вечеря тя слагаше на масата бяла покривка. Не е кой-знае какво, ама страшен кеф! На следващата вечер жена му се погрижила на масата да е застлана бяла покривка. Мъжът обаче казал: - Докато бях във Франция при мадам Мари, за вечеря тя пускаше тиха музика. Не е кой-знае какво, ама страшен кеф! На следващата вечер жената застлала бялата покривка и пуснала лека музика. Но мъжът й пак започнал: - Докато бях във Франция при мадам Мари... - Чуй ме сега добре - казала ядосано жената - докато ти беше във Франция при мадам Мари, аз ходех на гости при комшията - Мишо! Неговият е с ей толкова по-голям от твоя - не е кой-знае какво, ама страшен кеф! Редактирано 7 ноември, 2017 от Фичо 1 12 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 7 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 7 ноември, 2017 А един дръг мъж, пан Тадеуш, решил да изведе жена си на веечеря по повод годишнината от сватбата. Отишли в най-хубавия ресторант, където още на входа ги посрещнали с "Добър вечер, пан Тадеуш". Влезнали вътре, където последвал нов въпрос "на любимата ви маса ли, пан Тадеуш?". Половинката на пан Тадеуш започнала да гледа недоумяващо. Настанили се удобно, пристигнал сервитьорът и попитал "За вас, както обикновено, уиски без лед, нали пан Тадеуш?". Продължила вечерта в този дух, а половинката на пан Тадеуш започнала да образува нерви. След поредното "както обикновено ли, пан Тадеуш", госпожата не издържала и казала "Тръгваме, това не се издържа повече. С кого си идвал тук толкова време, без да ми кажеш?" Разярена, излязла навън жената, махнала на първото такси, качили се вътре, и тя продължила да крещи по мъжа си. Укротила се по едно време и таксиджията се обадил: - А бе, пан Тадеуш, всякакви курви сме возили, тая откъде успя да я намериш? 2 1 4 Връзка към коментар
tch Публикувано: 7 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 7 ноември, 2017 преди 5 часа, Фичо каза: Неговият е с ей толкова по-голям от твоя Само "ей толкова" да не се окажат 7-8 санта Връзка към коментар
Diant Публикувано: 8 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 8 ноември, 2017 Студент отива неподготвен на изпит по биология, останал последен и решил да направи предложение на уморения професор: – Г-н професоре, не можах да се подготвя добре, дайте да се разберем, ако аз Ви задам въпрос във Вашата област и Вие не можете да ми отговорите, ще ме пуснете, ако отговорите ме късате. – Готово, давай въпроса. – Как може жив дъждовен червей да се забие в земята с помощта на чук? Професора доста се замислил, но накрая се предал и взел студентската книжка:– Добре колега, пиша Ви петица, но кажете как? – Много просто, намазвате го с епоксидна смола, изчаквате малко да се втвърди и… бой с чука. Разделят се. На другия ден студента е в друга аудитория на друг изпит, но там го намира същият професор и го вика в коридора. Студента помислил, че ще му пише двойка, а професора му казал: – Много добре колега пиша Ви шестица. А това шише френски коняк е от жена ми. 5 2 6 Връзка към коментар
Костов Публикувано: 9 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 9 ноември, 2017 Тръгнах на лов за мечки, без кучето. Наближих бърлогата... Изведнъж усещам лапи на раменете... Обръщам се, а то ... Шаро, намерил ме е, радва се, лиже ми лицето... А аз сера и не мога да се спра... 3 6 Връзка към коментар
bay_kolio Публикувано: 10 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 10 ноември, 2017 Установиха къде ще падне китаиския повреден спътник. В Илиянци. 5 Връзка към коментар
mradulova Публикувано: 10 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 10 ноември, 2017 Откраднато от Фейсбук 5 4 1 Връзка към коментар
christuff Публикувано: 10 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 10 ноември, 2017 преди 23 часа, Костов каза: Тръгнах на лов за мечки, без кучето. Наближих бърлогата... Изведнъж усещам лапи на раменете... Обръщам се, а то ... Шаро, намерил ме е, радва се, лиже ми лицето... А аз сера и не мога да се спра... Това ми напомни на този: Мъж се прибира много пиян и ляга да спи до жената.Захъркал яко и започва да сънува.Появила му се добрата фея на алкохола,която поискала да му изпълни едно желание.Мислил пича и накрая без да е някаква изненада поискал да е богат.Феята обаче подходила нетрадиционно и го превърнала в гъска.Видяла притеснението в очите му и го успокоила,че не е обикновена гъска, ами тази от приказките със златните яйца.Той неповярвал в началото, но се напънал малко и "Оооо,чудо" - снесъл едно яйце.И то златно. В човешката природа е да искаме всчко да става на момента. Така и нашия човек/гъска. Напънал пак и паднало още едно яйце.Обзели го неистова радост и облекчение. Производството продължило.Напъва - яйце ,напъва - яйце..... В този миг на еуфория обаче жена му го разбудила с два шамара и думите: -Спри се бе свиня пияна.Осра цялото легло. 1 6 Връзка към коментар
Боян Димитров Публикувано: 10 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 10 ноември, 2017 Сър Джон пита прислужника: -Джеееймс... какъв е този шум навън!? - Българите празнуват 28 години демокрация, сър. - Егати демокрацията! - Еми, дебили, сър... 1 1 5 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 11 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 11 ноември, 2017 Херкулес разказва как се сражавал с Лернейската хидра: - Отрязвам й една глава - поникват четири. Отрязвам и четири глави - поникват три, отрязвам ги и трите - седем поникват... - И? - Половин час сякох, човек - никаква закономерност. 1 8 Връзка към коментар
bay_kolio Публикувано: 11 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 11 ноември, 2017 Баба и дядо в аптеката. Бабата пита: - Дюрекс има ли? Дядото се намесва: - Фервекс беше ма! 3 1 7 Връзка към коментар
georgiev Публикувано: 11 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 11 ноември, 2017 (редактирано) На 07/11/2017 в 19:25, Zaro каза: А един дръг мъж, пан Тадеуш, решил да изведе жена си на веечеря по повод годишнината от сватбата. Отишли в най-хубавия ресторант, където още на входа ги посрещнали с "Добър вечер, пан Тадеуш". Влезнали вътре, където последвал нов въпрос "на любимата ви маса ли, пан Тадеуш?". Половинката на пан Тадеуш започнала да гледа недоумяващо. Настанили се удобно, пристигнал сервитьорът и попитал "За вас, както обикновено, уиски без лед, нали пан Тадеуш?". Продължила вечерта в този дух, а половинката на пан Тадеуш започнала да образува нерви. След поредното "както обикновено ли, пан Тадеуш", госпожата не издържала и казала "Тръгваме, това не се издържа повече. С кого си идвал тук толкова време, без да ми кажеш?" Разярена, излязла навън жената, махнала на първото такси, качили се вътре, и тя продължила да крещи по мъжа си. Укротила се по едно време и таксиджията се обадил: - А бе, пан Тадеуш, всякакви курви сме возили, тая откъде успя да я намериш? Това е виц, ама аз знам за истински случай с един познат. Беше излязъл по изключение с "официалната" си приятелка по баровете и вече като си тръгват, той доволно почерпен, качват се в такси. Шофьорите отпред повечето го познаваха, че беше редовен, та и този така и го пита - обичайното ли? Той по навик - да. И го закарал пред хотел. –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– Избягал слонът от зоопарка. Търсят го, тука слон, там слон, няма го. След няколко дена, Вуте се обажда от едно от софийските села. - Тука у ливадето, един голем сиФ дзвер, кине трЕва с опашката си! - И какво я прави тази трева, след като я откъсне? - Ако ти каем, немм'и поверваш... ––––––––––––––––––––––––––––––– В новините потвърдиха, че единственият неизнасилен в Холивуд е Чък Норис. ––––––––––––––––––––––––––––––––– - Джеймс, защо в нашия трудов колектив има толкова много жени? - Ние сме бардак, сър! ––––––––––––––––––––––––––––––––– Мъж отива до магазина и жена му казва: - Купи нещо на малките. И той и купил сутиен... –––––––––––––––––––––––––––––– В самолет пътуват един до друг виетнамец и евреин. Очевидната взаимна антипатия ги кара да мълчат. По едно време евреинът не издържал: - Аз не обичам виетнамци, защото нападнаха Пърл Харбър по време на Втората световна война. - Не бяхме ние, а японците... - Виетнамци, японци, китайци - все тая. - А аз пък не обичам евреите, защото са виновни за потъването на "Титаник". - контрирал го виетнамецът - Не бяхме ние, а един айсберг. - Айсберг, Голденберг, Розенберг - все тая... ––––––––––––––––––––––––––––––––––– Редактирано 11 ноември, 2017 от georgiev 4 7 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 12 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 12 ноември, 2017 Хораааа,взеха ни за мезе Днес,както си ровичкам из нетЯ,какво да видя: Сбирка на членове на сайта "Магеланци"... Сбирка на членове на сайта "Магеланци".Седят,пият бира и се надлъгват един друг,кой,как, велико си е изкарал по света.Изведнъж,единият бърка в джоба си и вади човече,високо около педя,слага го на масата,капва му малко бира в една капачка и вика: - Ай,ся, Пешо,разкажи на колегите,като беше в Африка,как показа среден пръст на онзи шаман. Vicove.biz 1 3 14 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 12 ноември, 2017 Автор Сподели Публикувано: 12 ноември, 2017 преди 13 часа, georgiev каза: Това е виц, ама аз знам за истински случай с един познат. Беше излязъл по изключение с "официалната" си приятелка по баровете и вече като си тръгват, той доволно почерпен, качват се в такси. Шофьорите отпред повечето го познаваха, че беше редовен, та и този така и го пита - обичайното ли? Той по навик - да. И го закарал пред хотел. Е, то няма лошо да заведеш и "официалната" на хотел понякога, за разнообразие. Даже мога да препоръчам един подходящ в Париж - Platine Spa, особено когато MMT го предлагат за 26€ 1 1 Връзка към коментар
Гост 45#2 Публикувано: 12 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 12 ноември, 2017 преди 59 минути , Фичо каза: Е, то няма лошо да заведеш и "официалната" на хотел понякога, за разнообразие. Даже мога да препоръчам един подходящ в Париж - Platine Spa, особено когато MMT го предлагат за 26€ На час ли? Че малко така изглежда Връзка към коментар
Фил Публикувано: 12 ноември, 2017 Автор Сподели Публикувано: 12 ноември, 2017 преди 3 минути , Боби каза: На час ли? Че малко така изглежда На нощувка! Вече няколко магеланци спаха там. Връзка към коментар
tch Публикувано: 12 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 12 ноември, 2017 преди 3 минути , Фичо каза: Вече няколко магеланци спаха там. С кого 1 2 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 12 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 12 ноември, 2017 преди 9 минути , tch каза: С кого Ми с тази на снимката Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 12 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 12 ноември, 2017 преди 4 часа, AlexandraKo каза: Хораааа,взеха ни за мезе Днес,както си ровичкам из нетЯ,какво да видя: Сбирка на членове на сайта "Магеланци"... Сбирка на членове на сайта "Магеланци".Седят,пият бира и се надлъгват един друг,кой,как, велико си е изкарал по света.Изведнъж,единият бърка в джоба си и вади човече,високо около педя,слага го на масата,капва му малко бира в една капачка и вика: - Ай,ся, Пешо,разкажи на колегите,като беше в Африка,как показа среден пръст на онзи шаман. Vicove.biz ...когато Магеланците се явяват реаниматори на стари вицове, изпаднали в клинична смърт Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 12 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 12 ноември, 2017 преди 33 минути , Фичо каза: На нощувка! Вече няколко магеланци спаха там. Не ми стана много ясно ... наведнъж, по двойки или ... как. ---- A-a, сетих се: "На жената казах, че отивам за ... На приятелката ... А аз цяла нощ си гледах постера на стената зад спалнята" 1 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега