ven62 Публикувано: 19 декември, 2017 Сподели Публикувано: 19 декември, 2017 преди 4 часа, chandni каза: Скоро ми се наложи да напиша нещо на ръка и установих, че почти съм забравил, както и че всички около мен не могат да четат. Сега с удовлетворение виждам, че има един, който пише по-грозно и от мен. 1 3 Връзка към коментар
Bozhidar1978 Публикувано: 19 декември, 2017 Сподели Публикувано: 19 декември, 2017 8 5 Връзка към коментар
traveler Публикувано: 19 декември, 2017 Сподели Публикувано: 19 декември, 2017 Другата Коледа: саркастични коледни картички Снимка: someecards.com Те са реалистични, те са забавни, те са саркастични. Отразяват хумористично сивото ни ежедневие и ни карат да се усмихнем напук на неприятните моменти в живота. Нека разгледаме някои от най-тематичните. Всичко, което искам за Коледа си ти. Шегувам се. Дай ми диаманти. Снимка: someecards.com Да се преструвам, че знам имената на всички от коледното парти на офиса, беше най-трудната работа тази година. Снимка: someecards.com Когато някой те попита "Къде е коледното ти настроение?", грешно ли е да посочиш шкафа с алкохолните напитки? Снимка: someecards.com Да съм тайния Дядо Коледа на някого беше най-дългата връзка, която съм имала тази година. Снимка: someecards.com Скъпи Дядо Коледа, какво точно се има предвид под "лош"? Снимка: someecards.com Обичам да пия толкова в коледното утро, че да мога да се насладя на изненадата на подаръците си отново, когато съм в съзнание. Снимка: someecards.com Meчтая за бяла Коледа, но ако бялото свърши, ще пия червено. Снимка: someecards.com По-добре се моли Дядо Коледа да не види историята на браузъра ти. Снимка: someecards.com Мечтая си за свободно вероизповядваща, полово неутрална, недискриминираща, екологична, социално отговорна, безглутенова, веганска Коледа. Снимка: someecards.com Изпращането на елетронни коледни картички е идеален начин да се почувстваме по-добре за умъртвеното дърво в дневната си. Снимка: someecards.com Тези празници, вместо подаръци, реших да подаря на всички моето мнение. Снимка: someecards.com Най-хубавото на коледния ти подарък е, че ти си мислеше, че съм размер S. Снимка: someecards.com 5 7 Връзка към коментар
Румяна Публикувано: 19 декември, 2017 Сподели Публикувано: 19 декември, 2017 Въпрос: Какво е финансово - сексуална криза? Отговор: Отваряш си портфейла и вътре к**. 3 11 Връзка към коментар
АнтонМинков Публикувано: 20 декември, 2017 Сподели Публикувано: 20 декември, 2017 Жена влиза в аптека и пита: - Кое е по-подходящо за мъж - валериан или валидол? - Каква е диагнозата? - Пръстен за 2500 лева. 5 2 Връзка към коментар
stefanrusev Публикувано: 20 декември, 2017 Сподели Публикувано: 20 декември, 2017 На околовръстното до три "пеперудки" спира огромен джип и отвътре се подава зализан баровец : - Коя от Вас ще ми направи земеделски секс? Първата се втрещила " тоя ще иска нещо извратено" - Аааа, аз днес имам почивен ден. дойдох да видя "сестричките" как са! Втората също се зачудила и му отказала - Аз днес нещо не съм разположена... Третата, закъсала за пари - Давай да се мятаме! Връщат се след 15 ( петнадесет) минути и двете я питат: - Какво стана ,бе, муцка? какъв беше тоя секс? - А, секс най-обикновен и скучен. АМА КАЗА ЧЕ ЩЕ ПЛАТИ КОГАТО БАТ' БОЙКО ИМ ДАДЕ СУБСИДИИТЕ........Сетих се за тоя виц тъй като трима зализани фермера ги гоня за сметки колкото им струва едната гума на новите им джипове... 5 3 Връзка към коментар
Doctor Who Публикувано: 21 декември, 2017 Сподели Публикувано: 21 декември, 2017 Млада жена поства: - Изгоря ми лампата... Мъже, помогнете! Първият мъж, който коментирал: - Репостнах го във всички групи... Каквото можах, направих... 3 7 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 21 декември, 2017 Автор Сподели Публикувано: 21 декември, 2017 преди 8 минути , Таньо каза: Млада жена поства: - Изгоря ми лампата... Мъже, помогнете! Адрес има ли посочен? 3 Връзка към коментар
Doctor Who Публикувано: 21 декември, 2017 Сподели Публикувано: 21 декември, 2017 (редактирано) Не бих търсил, за да не намеря там мъжа, който е коментирал първи ... поста на дамата. Редактирано 21 декември, 2017 от Таньо 2 2 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 21 декември, 2017 Сподели Публикувано: 21 декември, 2017 На 12/19/2017 в 20:19, traveler каза: Тези празници, вместо подаръци, реших да подаря на всички моето мнение. Римейк на стария съветски виц за грузинеца дето търсел овен за курбан, но отвсякъде вместо овен получавал само съвети къде другаде да търси, докато сам не си извел поуката: "Дорогой, мы не страна баранов, мы страна советов! 13 5 Връзка към коментар
georgiev Публикувано: 21 декември, 2017 Сподели Публикувано: 21 декември, 2017 (редактирано) Тя: - Ще дойдеш ли в къщи довечера да ми преинсталираш Windows-a ? Той: - Ама ти току що си купи лаптопа. Не ти трябва преинсталация. Тя: - Ти тъп ли си или не разбираш от намеци? Той: - Ти не можеш един уиндоус да преинсталираш, пък аз съм бил тъп. –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– Гледам в програмата на ТВ пише: - "Преследване жени - Световна купа!" Пък то било биатлон... _____________________________________________ Редактирано 21 декември, 2017 от georgiev 4 12 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 22 декември, 2017 Сподели Публикувано: 22 декември, 2017 2 9 Връзка към коментар
funny Публикувано: 22 декември, 2017 Сподели Публикувано: 22 декември, 2017 преди 12 часа, georgiev каза: Гледам в програмата на ТВ пише: - "Преследване жени - Световна купа!" Пък то било биатлон... _____________________________________________ Това ме подсети за 2 вида визитки на наши клиенти, които още пазя някъде (като ги изтовя ще пусна снимки) от зората на демокрацията, когато всички масово ставаха/ме бизнесмени 1. Визитка на Детективска агенция "...едикоя си" , Име на човека , координати и мото на визитката " следя жени" . ( тази агенция още работи на ул. Ангел Кънчев в София) 2. Визитка на Мелница за брашно , Име на господина , и длъжност " собственик на ЦЯЛАТА отговорност " 1 5 Връзка към коментар
Doctor Who Публикувано: 22 декември, 2017 Сподели Публикувано: 22 декември, 2017 (редактирано) Как успя да накараш сина си да яде зеленчуци? - Казах му, че ракията върви повече със салата... Барманката: - Кажете, господине! - Джак Даниелс. - Ленка от Банско, приятно ми е!.. Редактирано 22 декември, 2017 от Таньо 6 6 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 24 декември, 2017 Сподели Публикувано: 24 декември, 2017 2 5 Връзка към коментар
Мирослав Василев Публикувано: 24 декември, 2017 Сподели Публикувано: 24 декември, 2017 Неща, в които руснаците няма да участват през 2018-та година:1. Олимпийските игри в Корея.2. Президентските избори в Русия. 2 6 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 24 декември, 2017 Сподели Публикувано: 24 декември, 2017 1 4 Връзка към коментар
bico Публикувано: 25 декември, 2017 Сподели Публикувано: 25 декември, 2017 Мили Дядо Коледа, тъй като не мога да пиша още, ти пише мама:- За Коледа искам чанта PRADA и парфюм CHANEL!Гошко - на 5 г. "Трябва да стана рано и да отида да напазарувам , преди да дойдат другите и да стане опашка... " - си помисли целият град 2 Връзка към коментар
bico Публикувано: 25 декември, 2017 Сподели Публикувано: 25 декември, 2017 Жена се е развихрила в домакинска работа, мъжът ѝ в хола пие бира и гледа мач.Изведнъж жена му се провиква:– Иване, иди да хвърлиш боклука!– Ами, контейнерът е чак на края на улицата… пък и това не е мъжко задължение.2-3 минути тишина. В следващият момент жената влита в хола, разкъсва си дрехите, застава гола пред мъжа.– Айде, сега изпълни си мъжкото задължение! – Споко, бе, жена, ти от майтап не разбираш ли, къде е боклука да го хвърля, ще го хвърля, кво толкоз!! Ей къде е контейнерът на края на улицата, хем ще се разходя малко… - Целуни ме...- Не мога, женен съм. Дори и това, че правим секс, не е много редно... 1 1 Връзка към коментар
akair Публикувано: 27 декември, 2017 Сподели Публикувано: 27 декември, 2017 Гледам, че ви е весело. А претеглихте ли се? 1 8 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 27 декември, 2017 Автор Сподели Публикувано: 27 декември, 2017 (редактирано) преди 39 минути , akair каза: А претеглихте ли се? Аха Редактирано 27 декември, 2017 от Фичо 2 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 27 декември, 2017 Сподели Публикувано: 27 декември, 2017 (редактирано) Преди 1 час, akair каза: Гледам, че ви е весело. А претеглихте ли се? Аз - да Редактирано 27 декември, 2017 от AlexandraKo 4 1 Връзка към коментар
akair Публикувано: 27 декември, 2017 Сподели Публикувано: 27 декември, 2017 Преди празниците хората носят каквото им отива и каквото харесват, след празниците - каквото им става. 4 12 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега