Фил Публикувано: 24 януари, 2018 Автор Сподели Публикувано: 24 януари, 2018 преди 18 минути , Zaro каза: И аз като войник се "рекламирах" като авиатор пред мацките. Но след година и половина ми писна и зарязах авиацията. На военната комисия накрая един от шапкарите реши да се пошегува и ме попита къде искам да служа. Моят отговор "в авиацията" много ги развесели. 2 Връзка към коментар
АнтонМинков Публикувано: 25 януари, 2018 Сподели Публикувано: 25 януари, 2018 Лято. Жега. Влакът София - Варна. Няма никакви места, всичко е претъпкано. На двама тарикати обаче не им се стои прави.Влизат в едно купе и почват да гледат под седалките, излизат...Влизат в следващото купе, пак гледат под седалките... Пътниците ги питат:- Какво правите, бе?- Абе, изпуснахме си змията и я търсим...Лека полека пътниците се изнизали от купето. Нашите се настанили вътре, заключили вратата, пуснали пердетата и легнали да спят. След няколко часа се събуждат. Единият поглежда през позореца. Вижда чичката, дето почуква колелата на влака...- Еййй, чичеее, във Варна ли сме вече?- Абе, к'ва Варна, бе... Вие не разбрахте ли... Некви идиоти си изпуснали змията и трябваше да откачим вагона. 3 14 Връзка към коментар
Боян Димитров Публикувано: 25 януари, 2018 Сподели Публикувано: 25 януари, 2018 3 2 7 3 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 25 януари, 2018 Сподели Публикувано: 25 януари, 2018 преди 3 часа, Боян Димитров каза: Днешният попски бисер за етимологичното родство на джендъра и джендема е по-добър 2 5 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 25 януари, 2018 Сподели Публикувано: 25 януари, 2018 Преди 1 час, домосед каза: Днешният попски бисер за етимологичното родство на джендъра и джендема е по-добър Джанабет джедай в джински с джанка в джоба джуркаше джин на Дженгала - джунглата на джендъра и джендема го джасна в джаза. Джентълмени... 3 7 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 25 януари, 2018 Сподели Публикувано: 25 януари, 2018 - Ставай, будилникът звъни! - Кажи му, че аз ще му звънна по-късно! 1 6 Връзка към коментар
iaia_mama Публикувано: 25 януари, 2018 Сподели Публикувано: 25 януари, 2018 (редактирано) преди 39 минути , Zaro каза: Джанабет джедай в джински с джанка в джоба джуркаше джин на Дженгала - джунглата на джендъра и джендема го джасна в джаза. Джентълмени... ... джът-джът джентълмен Джанабед джедай джаста-джаста джуга джиджен из Джендема, джурка с джавкащи джуджета джин с джумерки, джунджурии, джунджурии... джжжж... джвръц! Редактирано 25 януари, 2018 от iaia_mama 1 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 25 януари, 2018 Сподели Публикувано: 25 януари, 2018 (редактирано) Това не си спомням дали съм го пускал. Минута 22:50 от клипа. Обърнете внимание на звука от пропукването на тръстиката при първото клякане: Редактирано 25 януари, 2018 от FlyTraveler 3 1 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 26 януари, 2018 Сподели Публикувано: 26 януари, 2018 По случай Истанбулската конвенция пускат нови мартенички с Пижо, Пенда и Дженда. 4 3 Връзка към коментар
АнтонМинков Публикувано: 26 януари, 2018 Сподели Публикувано: 26 януари, 2018 2 1 12 Връзка към коментар
Diant Публикувано: 26 януари, 2018 Сподели Публикувано: 26 януари, 2018 Добре изглеждащ мъж влиза късно през нощта в денонощна аптека. - Три презерватива! Младата аптекарка: - За тук или за вкъщи? 2 16 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 27 януари, 2018 Сподели Публикувано: 27 януари, 2018 :D 3 2 9 Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 27 януари, 2018 Сподели Публикувано: 27 януари, 2018 Всяка жена мечтае да се види в бяло..!! Бъди мъж...Запиши я на ... АЙКИДО..! 1 7 Връзка към коментар
Емика Публикувано: 27 януари, 2018 Сподели Публикувано: 27 януари, 2018 За да сме подготвени! Пролетта на 2018-та наближава Моят фаворит е на 6:59 3 5 Връзка към коментар
Костов Публикувано: 27 януари, 2018 Сподели Публикувано: 27 януари, 2018 (редактирано) преди 10 минути , Емика каза: За да сме подготвени! Пролетта на 2018-та наближава Мамка му, пролетта пак ще ме свари неподготвен. Нито пола имам, нито рокля, да не говорим за обувки с висок ток... Ще се излагам пак ...с дънки и маратонки. Селянин, какво друго да кажеш?!? ... Отивам да се срамувам ... Редактирано 27 януари, 2018 от Костов 1 9 Връзка към коментар
Meidj Публикувано: 27 януари, 2018 Сподели Публикувано: 27 януари, 2018 На 25.01.2018 г. в 16:54, Боян Димитров каза: Ахахахаха, това си е направо за темата "Безподобни глупащини по света и околните села" (ако няма такава, да създадем освен ) 3 2 Връзка към коментар
iaia_mama Публикувано: 27 януари, 2018 Сподели Публикувано: 27 януари, 2018 преди 1 час, Емика каза: За да сме подготвени! Пролетта на 2018-та наближава Моят фаворит е на 6:59 Първо много се смях. После много се чудих... кой е лудия... Накрая се светнах що толкова изтормозено гледат тия момчета - ми токчетата са им е**ли ма***та, нЕма к'во! 1 4 Връзка към коментар
Емика Публикувано: 27 януари, 2018 Сподели Публикувано: 27 януари, 2018 На 25.01.2018 г. в 23:36, FlyTraveler каза: Това не си спомням дали съм го пускал. Минута 22:50 от клипа. Обърнете внимание на звука от пропукването на тръстиката при първото клякане: Първо, благодаря за поредицата, не съм я гледала, а е много интересна! И второ, за пореден път се убедих, че заради никое чудо на света няма да стъпя в Индия 3 2 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 28 януари, 2018 Сподели Публикувано: 28 януари, 2018 (редактирано) Жена ми избяга с един, дето се запознала по интернет.Колко съм глупав, можех да си пусна интернет в къщи ,още преди три години. Отворих си Фейсбука след тридневен запой.Че то, не било толкова страшно ,бе! В пернишко семейство : - Мамо, това е бъдещата ми съпруга, - Браво, а къде и как се намерихте? - Видях я пияна на гарата да се бие с един полицай. И си рекох:ТЕ, ТАА ЩЕ Е ! Редактирано 28 януари, 2018 от AlexandraKo 2 4 Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 30 януари, 2018 Сподели Публикувано: 30 януари, 2018 На 91 години почина основателят на ИКЕА Ингвар Кампрад. По този случай малко черен хумор Как да превърнем етежерка в ковчег Ковчег направи си сам 4 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 30 януари, 2018 Сподели Публикувано: 30 януари, 2018 (редактирано) Хайде и малко розАв хумор: Патрик Стар е моден стилист, блогър, гримьор и мъж. Пинк: И не толкова розово: Хайди Клум Леди Гага: източник тук. А тук са останалите чудесии по време на връчването на наградите " Грами". Редактирано 30 януари, 2018 от AlexandraKo 2 1 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 30 януари, 2018 Сподели Публикувано: 30 януари, 2018 (редактирано) преди 1 час, AlexandraKo каза: Хайде и малко розАв хумор: Патрик Стар е моден стилист, блогър, гримьор и мъж. Пинк: И не толкова розово: Хайди Клум Леди Гага: източник тук. А тук са останалите чудесии по време на връчването на наградите " Грами". Това, с изключение на Хайди Клум, е за темата за оплаквания от живота. Редактирано 30 януари, 2018 от Zaro 4 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега