tch Публикувано: 9 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 9 февруари, 2018 преди 53 минути , СтоянС каза: Отношенията между един мъж и една жена, не се считат за сериозни, докато те не започнат да се наричат един друг с имената на някакви животни. "Крава" и "говедо"? 4 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 9 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 9 февруари, 2018 (редактирано) преди 2 часа, СтоянС каза: Отношенията между един мъж и една жена, не се считат за сериозни, докато те не започнат да се наричат един друг с имената на някакви животни. преди 1 час, funny каза: .... аааа , да не забравяме и че трябва да е "постнато" във фейсбук Въх, въх, а ние с мъжа ми, все си мислехме, че си ходим на сериозно.Първото ни липсва, пък “лицева книга”, дето вика една кифла, си нямаме и двамата.Ами сегааа? Редактирано 9 февруари, 2018 от AlexandraKo 3 Връзка към коментар
funny Публикувано: 9 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 9 февруари, 2018 преди 29 минути , AlexandraKo каза: Въх, въх, а ние с мъжа ми, все си мислехме, че си ходим на сериозно.Първото ни липсва, пък “лицева книга”, дето вика една кифла, си нямаме и двамата.Ами сегааа? Сега вече те броим за "щастливо неомъжена жена" . Поделяйте доброволно бойлера и микровълновата за да не се стига до съд ! Амааа много ми хареса това "лицева книга" значи.... 2 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 9 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 9 февруари, 2018 преди 7 минути , funny каза: Сега вече те броим за "щастливо неомъжена жена" . Поделяйте доброволно бойлера и микровълновата за да не се стига до съд ! Амааа много ми хареса това "лицева книга" значи.... Лелелеле, на тез години, госп’ойца, дали не звучи зле? Ми имотите, кво ги прайм? И тях ли доброволно?Ми децата? 2 Връзка към коментар
funny Публикувано: 9 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 9 февруари, 2018 преди 6 минути , AlexandraKo каза: Лелелеле, на тез години, госп’ойца, дали не звучи зле? Ми имотите, кво ги прайм? И тях ли доброволно?Ми децата? Имотите са лесни. Бойлера е важен !!! А за госпожицата - ще почерпиш Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 9 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 9 февруари, 2018 преди 8 минути , funny каза: Имотите са лесни. Бойлера е важен !!! А за госпожицата - ще почерпиш Ааааа, как ще го делим бойлера, като е квадратен? Абе, аз ще почерпя, ма тихо, тихо, да не чуе Иванча. 2 1 Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 11 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 11 февруари, 2018 3 2 9 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 11 февруари, 2018 Автор Сподели Публикувано: 11 февруари, 2018 На 9.02.2018 г. в 15:12, СтоянС каза: Отношенията между един мъж и една жена, не се считат за сериозни, докато те не започнат да се наричат един друг с имената на някакви животни. И отначало животните са агънце, пиленце ..., но с годините и те остаряват и се превръщат в овци и кокошки! 5 Връзка към коментар
Светославов Публикувано: 11 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 11 февруари, 2018 Седи един мъж на брега на язовира и лови риба. Рибата изобщо не кълве. За утеха мъжът вади бутилка ракия, сипва си една чаша и точно в този момент плувката потрепва. Мъжът държи с една ръка чашата, а с другата вади въдицата. На куката виси мъничка рибка, която се откача и пада в чашата с ракия. Мъжът погнусено бърка с два пръста в чашата, вади рибката и я мята във водата. Изведнъж рибата започва да кълве като луда. Само за половин час мъжът напълня торбето и доволен си тръгва към дома. На дъното на торбата две риби си говорят:– Голема гад излезна онова, малкото. Как ни прекара само … неговата м… Хващал бил, черпел бил по ракия и после пускал обратно във водата … 2 10 Връзка към коментар
Niceday Публикувано: 11 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 11 февруари, 2018 Снощи сънувах ужасен кошмар - станал съм вегетарианец. Трета пържола ям и още не мога да се успокоя... 3 7 Връзка към коментар
Вероника Публикувано: 11 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 11 февруари, 2018 1 1 Връзка към коментар
georgiev Публикувано: 12 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 12 февруари, 2018 (редактирано) Изстрелване на Falcon Heavy с Tesla roadster до Марс - 90 млн долара. Електронна система система на столична община за таксуване на пътници в градски транспорт - 40 млн евро. ________________________________________ - Какви цигари пуши Исус? - Син Давидов. ________________________________ Редактирано 12 февруари, 2018 от georgiev 6 3 Връзка към коментар
Светославов Публикувано: 13 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 13 февруари, 2018 3 1 14 Връзка към коментар
vencide Публикувано: 13 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 13 февруари, 2018 Сафари в Африка. По едно време групата минава покрай едни храсти, зад които негър прави секс с бяла жена. От неудовство, след кратко мълчание екскурзовода казва:– И така, тук виждаме как един местен кара колело.След още минута мълчание един мъж от групата казва:– А, то това колело е моето! 2 6 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 13 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 13 февруари, 2018 5 3 Връзка към коментар
Elena Публикувано: 13 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 13 февруари, 2018 Пуша само след секс. Затова имам здрави бели дробове и тъжни очи. 1 1 8 Връзка към коментар
Светославов Публикувано: 13 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 13 февруари, 2018 "...Трудният български език и невъзможният превод за еврошефството ни."I am fine, thank you" на английски се оказа, че е: "Аз съм глобен, благодаря".И това е само един малък шедьовър от творчеството на новия софтуер за превод на министерството за еврошефството ни, с който се похвали вчера министър Лиляна Павлова..." 1 1 2 4 Връзка към коментар
Костов Публикувано: 13 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 13 февруари, 2018 преди 32 минути , Светославов каза: "...Трудният български език и невъзможният превод за еврошефството ни."I am fine, thank you" на английски се оказа, че е: "Аз съм глобен, благодаря".И това е само един малък шедьовър от творчеството на новия софтуер за превод на министерството за еврошефството ни, с който се похвали вчера министър Лиляна Павлова..." Много исках да реагирам със замислено и смеещо се емотиконче, но се оказа, че е невъзможно. Още се чудя - Да се смея ли, да плача ли? 2 2 Връзка към коментар
bibi Публикувано: 13 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 13 февруари, 2018 Преди 1 час, Topfly каза: Абе, в оригинала последното е Божинката. Връзка към коментар
Емика Публикувано: 13 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 13 февруари, 2018 Не знам дали е за хумор или за плач. Аз не съм много компетентна откъм спорт, след като три пъти през живота ми се е случвало да се опитвам да го практикувам : веднъж се качих на греда в училищния салон, втори път реших да бягам в парка, но ми се поду глезена от това, че съм тичала по твърда настилка с неправилни обувки и без загрявка и трети път си купих карта за 1 мес. за фитнес с цел да го посещавам често, но след първия път, след като едвам слязох от колата след тренировка, се отказах, та....мисля си, че това няма общо с националното ми чувство, което изпитах, след като видях екипите на отборите ни за зимната олимпиада. Кога цветовете на българското знаме са били зелено-бяло-червено-зелено ?!?! Връзка към коментар
tch Публикувано: 13 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 13 февруари, 2018 преди 3 минути , Емика каза: Кога цветовете на българското знаме са били зелено-бяло-червено-зелено ?!?! И поради каква причина смяташ, че цветовете трябва да са наредени точно в последователността на трибагреника? 1 2 Връзка към коментар
Боян Димитров Публикувано: 13 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 13 февруари, 2018 Намирам младежите за много симпатични. Голяма част от това се дължи на облеклото, а дали националния трибагреник е с 4 багри или с 5 , хич не ме ..., за да съм в добрия тон, ще кажа интересува. 1 Връзка към коментар
Емика Публикувано: 13 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 13 февруари, 2018 преди 3 минути , tch каза: И поради каква причина смяташ, че цветовете трябва да са наредени точно в последователността на трибагреника? Флагът е основен знак на всяка една държавност! Знамето е считано за изразител на националната идентичност и символ на мощта и суверенитета на един народ. Няма държава без знаме. Няма армия без флаг. Във цветовете на своя флаг народите закодират спомена за своето минало и същност, която трябва да съхраняват. 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега