tch Публикувано: 13 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 13 февруари, 2018 преди 3 минути , Емика каза: Флагът е основен знак на всяка една държавност! Знамето е считано за изразител на националната идентичност и символ на мощта и суверенитета на един народ. Няма държава без знаме. Няма армия без флаг. Във цветовете на своя флаг народите закодират спомена за своето минало и същност, която трябва да съхраняват. Флагът под лъвчето е абсолютно коректно нанесен, всичко останало са художествени интерпрерации. Германците от 2014 сигурно са циркаджии, че така са се облекли 6 Връзка към коментар
iaia_mama Публикувано: 14 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 14 февруари, 2018 В автобуса се качва един - фиркан до козирката, с отпран ръкав на ризата, на бузата му следи от червило, от джобовете му стърчат празни бутилки, и се тупва на седалката до един поп. Разгръща вестник и се зачита нещо. След малко се обръща към попа и пита:- Дедо попе, да знаеш к'во е артрит?- Артрит ли, синко? - гледа осъдително - Артрит получават хората, които не вървят в правия път, преспиват с паднали жени, злоупотребяват с алкохол!- 'баси... - пияният мълчи и гледа замислено.Попът леко съжалил, че му отговорил толкова нравоучително: - Е, нищо, сине мой, а отдавна ли имаш артрит? - Аз? Аз ли да имам артрит? Неее... Тука във вестника пише, че на Патриарха му открили артрит! 3 1 11 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 14 февруари, 2018 Автор Сподели Публикувано: 14 февруари, 2018 (редактирано) - Скъпи, с какво ще ме изненадаш за деня на влюбените?- Миличка, харесваш ли Мадрид?- О, да - прекрасна архитектура, чудесна кухня, Прадо, Паласио Реал, парка Ретиро, Пласа Майор, Пуерта дел Сол! Ееее-е-ех... - А Париж?- Но моля те! Прекрасна атмосфера, гурме кухня, отлежали вина, Лувъра, Нотр Дам, Шанз-Елизе, Монмартър, Сакре Кьор, Айфеловата кула, Мулен Руж... Ти луд ли си? Само като чуя Париж и в съзнанието ми изплуват шансоните на Жо Десен и Азнавур!- Чудесно! 14-ти февруари, 21.45 часа, Реал Мадрид-Пари Сен Жермен! .... Based on a true story: Редактирано 14 февруари, 2018 от Фичо 7 13 Връзка към коментар
Diant Публикувано: 14 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 14 февруари, 2018 Според мен облеклото е хубаво. На гърдите в дясно има трибагреника и лъва, а останалото е игра с цветовете. Свежо и съвремено- харесва ми. 6 4 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 14 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 14 февруари, 2018 преди 4 минути , Фичо каза: - Скъпи, с какво ще ме изненадаш за деня на влюбените?- Миличка, харесваш ли Мадрид?- О, да - прекрасна архитектура, чудесна кухня, Прадо, Паласио Реал, парка Ретиро, Пласа Майор, Пуерта дел Сол! Ееее-е-ех... - А Париж?- Но моля те! Прекрасна атмосфера, гурме кухня, отлежали вина, Лувъра, Нотр Дам, Шанз-Елизе, Монмартър, Сакре Кьор, Айфеловата кула, Мулен Руж... Ти луд ли си? Само като чуя Париж и в съзнанието ми изплуват шансоните на Жо Десен и Азнавур!- Чудесно! 14-ти февруари, 21.45 часа, Реал Мадрид-Пари Сен Жермен! .... Based on a true story: Егати, как са го променили тоя виц. Миналата година беше по-романтично с Барселона вместо Мадрид 2 1 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 14 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 14 февруари, 2018 преди 11 часа, Емика каза: Флагът е основен знак на всяка една държавност! Знамето е считано за изразител на националната идентичност и символ на мощта и суверенитета на един народ. Няма държава без знаме. Няма армия без флаг. Във цветовете на своя флаг народите закодират спомена за своето минало и същност, която трябва да съхраняват Представяш ли си армията облечена във националния флаг? Това наистина щеше да е за "Хумор" Снимката на Александра Жекова и Алберт Попов в елегантните им олипийски екипи, не бих казал, че е. 1 1 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 14 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 14 февруари, 2018 5 4 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 14 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 14 февруари, 2018 (редактирано) преди 12 часа, tch каза: Флагът под лъвчето е абсолютно коректно нанесен, всичко останало са художествени интерпрерации. Това, което @Емика има предвид, вероятно са шапките и цветовата им подредба. Ако няма етикетче с BG Team отпред или ги гледаш отстрани ще се чудиш чии представители са? Съгласна съм, че са дизайнерски цветовите решения на екипите им. Редактирано 14 февруари, 2018 от Polina 1 Връзка към коментар
Емика Публикувано: 14 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 14 февруари, 2018 Обажда се на 14-и февруари жена и крещи истерично: - Къде си по дяволите? - Успокой се, скъпа - отговаря мъжът й. - Нали си спомняш онзи магазин в центъра, в който си хареса диамантения пръстен? Жената се успокоява и с променен весел глас отговаря: - Да, миличко, спомням си го. - Е, аз съм в кръчмата отсреща и празнуваме Трифон Зарезан с колегите. 2 8 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 14 февруари, 2018 Автор Сподели Публикувано: 14 февруари, 2018 Телефон 112, детски глас:- Ало, ало, тук, в асансьора на нашия вход, са заседнали чичко и леличка. Съдейки по стоновете, леличката е ранена ... 5 7 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 15 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 15 февруари, 2018 7 7 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 15 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 15 февруари, 2018 (редактирано) преди 8 часа, AlexandraKo каза: Хайде пък сега ... София. То... не, че е лъжа, но вие в Пловдив ... па сте много убави. Редактирано 15 февруари, 2018 от ven62 1 5 Връзка към коментар
liliya Публикувано: 15 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 15 февруари, 2018 Десетте закона на семейния живот: Първи закон: Няма мъж, който може да задоволи всички желания на жена си. Първо следствие: Всяка омъжена жена е имала по-добър кандидат за съпруг. Второ следствие: Няма съпруг, който да получава достатъчно голяма заплата. Втори закон НЯМА ЖЕНА, КОЯТО ДА НЕ МОЖЕ ДА НАПРАВИ НЕЩО ПО-ДОБРЕ ОТ СЪПРУГА СИ. Първо следствие: На всяка жена за съпруг се пада най-несръчният мъж. Второ следствие: Всичко, което успее да постигне един мъж, се дължи на жена му. Трети закон ВСЯКА ЖЕНА УПРАВЛЯВА СВОЯ МЪЖ. Първо следствие: Всеки мъж се съгласява с мнението на жена си - това е въпрос само на време. Второ следствие: Жената винаги има един аргумент в повече. Четвърти закон ЖЕНАТА СЕ ПОДЧИНЯВА БЕЗРОПОТНО САМО НА МОДАТА. Първо следствие: Жената никога няма подходяща дреха за някакъв случай. Второ следствие: Жената винаги има нужда от още една нова дреха. Пети закон С ГОДИНИТЕ У ЖЕНАТА СЕ ПРОМЕНЯ ВСИЧКО, НО НАВИЦИТЕ - НИКОГА. Първо следствие: Ако една жена се откаже от кожено палто - това е само временно. Второ следствие: Ако една жена престане да иска нещо от мъжа си, то значи, че си го е купила тайно сама. Шести закон НЕУДОВЛЕТВОРЕНОСТТА НА ЕДНА ЖЕНА Е ПРАВОПРОПОРЦИОНАЛНА НА НЕЙНАТА ЕМАНЦИПИРАНОСТ. Първо следствие: Колкото е по-еманципирана една жена, толкова повече недостатъци има съпругът й. Второ следствие: Оценката на жената за способностите на мъжа й е непрекъснато намаляваща величина. Седми закон ЖЕНАТА ПОСТЪПВА РАЗУМНО ЕДВА ТОГАВА, КОГАТО ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ВЪЗМОЖНОСТИ СА ИЗЧЕРПАНИ. Първо следствие: Всяка жена се сеща за старите си обувки, ако изпитва болка, когато обуе новите. Второ следствие: Една жена може да не купи нещо, което е харесала, само ако в момента няма пари. Осми закон ТОВА, ОТ КОЕТО СЕ НУЖДАЕ ЕДНА ЖЕНА, ВИНАГИ Е РАЗЛИЧНО ОТ ОНОВА, ЗА КОЕТО СИ МИСЛИ НЕЙНИЯТ МЪЖ. Първо следствие: В живота на жената мъжът е средство за постигане на целта, а не самата цел. Второ следствие: Ако съпругата се заеме да готви в неделя, това не означава, че съпругът не трябва да заведе семейството на ресторант. Девети закон ЖЕНАТА Е ПОВЕЧЕ МАЙКА, ОТКОЛКОТО СЪПРУГА. Първо следствие: Жената се отнася към мъжа си като към дете. Второ следствие: Колкото по-големи стават децата, толкова повече жената се насочва към възпитанието на мъжа си. Десети закон ЖЕНАТА ВСЕ ПАК ПРЕДПОЧИТА ЖИВОТА С УЖАСЕН МЪЖ, ОТКОЛКОТО УЖАСНИЯ ЖИВОТ БЕЗ МЪЖ. Единственото следствие: Освен мъжа си, жената други приятели няма. 2 4 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 15 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 15 февруари, 2018 преди 3 часа, ven62 каза: Хайде пък сега ... София. То... не, че е лъжа, но вие в Пловдив ... па сте много убави. Съгласна съм с теб напълно, ама Марсианецът уцелил София. 1 2 Връзка към коментар
Костов Публикувано: 15 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 15 февруари, 2018 (редактирано) Размислите на един Магеланец: " Вчера беше 14.02 - Свети Валентин, така да се каже. Събрахме се аз, приятелката ми и двамата ми приятели с техните любими да се почерпим за празника. В разгара на празненството единия от приятелите отива при любимата си, вади от джоба си ключове за кола и казва: " Мило, спомняш ли си оня мерцедес който си хареса? Ето, той е твой. Няма значение, че струва 20 000 евро" Другия пък отиде при любимата, извади от джоба си кутийка в която имаше пръстен с диамант и и го даде с думите: Скъпа моя, подарявам ти този пръстен с диамант който струва 10 000 евро. А ти какво ще подариш на любимата? попита ме единия от приятелите ми И тук настъпи една неловка тишина. Как да им кажа, че съм купил билети до Сейшелите за 20 евро през бенинския джеткост и съм запазил хотел за 50 евро за 10 нощувки през един шриланкийски сайт. ... Ще взема да не се срещам повече с тези хора, да не се излагам, не за друго. Редактирано 15 февруари, 2018 от Костов 11 5 19 1 Връзка към коментар
achieva Публикувано: 16 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 16 февруари, 2018 2 6 Връзка към коментар
Diant Публикувано: 16 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 16 февруари, 2018 4 1 4 Връзка към коментар
georgiev Публикувано: 17 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 17 февруари, 2018 (редактирано) Приближавам се до касата в Кауфланд и касиерката вика: "Минети на другата каса". Отивам там и нищо такова няма. ________________________________ Седи Блажо в купето на влака, а срещу него красива палавница с къса поличка. Блажо не спира да я зяпа. Девойката видяла, че Блажо не откъсва поглед от нея, леко си разтворила краката и рекла: – Допада ли ти? – Нормално! - отговорил Блажо. – А искаш ли да ти намигне? - леко разтворила крака и му намигнала с в*гината. Блажо в делириум, не вярва на очите си. – Искаш ли да ти изпрати целувка? - и пак повторила номера. Блажо само дето не изпаднал в несвяст. – Седнете до мен! - рекла девойката. Блажо станал и седнал до нея. – Искаш ли да поставиш два пръста в нея? Блажо: – Не думай! Искаш да ми кажеш, че може и да свири?! ______________________________ В аптеката: –Дайте ми Виагра от 50 мг,да зарадвам жената за св.Валентин! –Съжалявам,но в момента нямаме от 50мг.Ще ви дам една от 100мг и ще я сцепите на две. –Кого?Жена ми ли? –Неее,таблетката... ____________________________ - Защо не се бръснеш ?! - Защото нямам жена до себе си... - Ами за себе си... - За себе си купувам бира _____________________________ Редактирано 17 февруари, 2018 от georgiev 2 1 7 Връзка към коментар
Светославов Публикувано: 18 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 18 февруари, 2018 Прибира се мъж в къщи и на входната врата някакъв се изхлузва бързешката край него. - Кой е тоя? - пита мъжът; - Простак някакъв, нали го видя? Ни на мен "довиждане", ни на теб "добър ден". 2 6 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 18 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 18 февруари, 2018 5 1 9 Връзка към коментар
funny Публикувано: 18 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 18 февруари, 2018 (редактирано) "Америка ми харесва като град за живеене" - Сузанита Само да попитам на вас Северния град Америка или Южния по ви харесва , че аз се колебая Редактирано 18 февруари, 2018 от funny 1 6 Връзка към коментар
Костов Публикувано: 18 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 18 февруари, 2018 (редактирано) преди 6 минути , funny каза: "Америка ми харесва като град за живеене" - Сузанита Само да попитам на вас Северния град Америка или Южния по ви харесва , че аз се колебая Аз, да ти кажа, повече клоня към Централна Америка. Друго си е да живееш на центъра. Редактирано 18 февруари, 2018 от Костов 4 5 1 Връзка към коментар
funny Публикувано: 18 февруари, 2018 Сподели Публикувано: 18 февруари, 2018 преди 5 минути , Костов каза: Аз, да ти кажа, повече клоня към Централна Америка. Друго си е да живееш на центъра. Тежкар 1 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега