Прескочи до съдържание

Хумор

Препоръчани мнения

Амѐрика е град в Аржентина, провинция Буенос Айрес. Намира се на 500 km западно от град Буенос Айрес и е основан през 1904. Населението на града е около 10 000 души.Уикипедия

• Харесвам 5
Връзка към коментар
преди 5 минути , Светославов каза:

Амѐрика е град в Аржентина, провинция Буенос Айрес. Намира се на 500 km западно от град Буенос Айрес и е основан през 1904. Населението на града е около 10 000 души.Уикипедия

Малииии, че съм проста :no2:

Това е имала в предвид Сузанита ..... значи 

• Харесвам 2
  • Смея се 7
  • Замислям се 2
Връзка към коментар
преди 6 минути , funny каза:

Малииии, че съм проста :no2:

Това е имала в предвид Сузанита ..... значи 

Нидей, нидей, чи и аз са изложих... Ама и там искам да съм в центъра на Америка. Нали съм тежкар. xD

• Харесвам 1
  • Смея се 4
Връзка към коментар
преди 38 минути , Костов каза:

Аз, да ти кажа, повече клоня към Централна Америка. Друго си е да живееш на центъра. ;):lol:

Абе, център, център, ама не мирише ли гадно там от оня Панамски канал? ;)

• Харесвам 1
  • Смея се 4
Връзка към коментар
преди 5 минути , master_of_germs каза:

Абе нали ви казвам че е тежкар, канали не го притесняват стига да не е по кварталите ( Северен и Южен)

• Харесвам 2
  • Смея се 1
Връзка към коментар
преди 1 минута , master_of_germs каза:

Ся, мо'е и да мирише, 'ма тИжкар'тИ и пичуйти живеят на центъра!!! :lol:

преди 3 минути , funny каза:

Абе нали ви казвам че е тежкар, канали не го притесняват стига да не е по кварталите ( Северен и Южен)

Ей тука реагирам, с харесвам, браво и ... да живей! ( последното не знам защо, ама така ми звучи по въодушевено) :lol::lol:

• Харесвам 1
  • Смея се 2
Връзка към коментар
Умираща баба казва на внучката си:
- Искам да ти оставя моята ферма. Това включва вила, трактор и друго оборудване, чифлика и $ 22 398 750 в брой.
- О,Бабо! Толкова си щедра! Аз дори не знаех,че си имала ферма... Къде е?
С последния си дъх, бабата прошепнала:
- Във "Facebook ..."
Един човек си кара колата и го спира полицай. Полицая приближава колата а нашия човек сваля стъклото , подава  си главата и извиква:
-БАУ БАУ!!
Полицая отскача назад уплашено и гледа странно шофьора а той с насмешка му казва:
-Спооокойно беее, вързал съм сее :D
ВНИМАНИЕ!!! Водка с лед разрушава бъбреците. Ром с лед разрушава черния дроб. Уиски с лед разрушава сърцето. Джин с лед разрушава мозъка. Пепси с лед разрушава зъбите. Очевидно, ледът е смъртоносен! Предупредете приятелите си - разкарайте леда! Пийте чисто! И не забравяйте - ледът е виновен и за Титаник!
Мюсли с фибри е продукт, очевидно насочен главно към дамите. За мъжете трябва да направят мюсли с джибри
Редактирано от AlexandraKo
  • Харесвам 7
  • Смея се 4
Връзка към коментар

Мъж и жена си пишат в сайт за запознанства.
Тя:
-Аз съм красива, стройна, с дълги крака и големи цици, и правя всичко.
Той:
А 69 правиш ли ?
Тя:
69 ги правя другия месец.

Блондинка си кара колата из града и на един светофар малко циганче почиства предното стъкло на колата. Платила му едно левче, но на следващия светофар, гледа пак същото циганче и пак чисти! Когато видяла циганчето и на третия светофар отворила стъклото и го попитала: - Ще ти дам десет лева, ако ми кажеш как успяваш, да си преди мен на всеки светофар?
- Како, ако ми дадеш двайсе лева, ще ти кажа как да излезеш от кръговото…

• Харесвам 5
  • Смея се 16
Връзка към коментар

ХА..ХА..

Не е точно виц...
Цяла нощ валя сняг. На сутринта:
08:00 : правя снежен човек.
08:10 : минаваща феминистка ме пита защо не правя снежна жена.
08:15 : правя снежна жена
08:17 : детегледачката на съседите протестира, че бюстът на снежната жена бил много пищен.
08:20 : кварталната гей двойка мърмори, че можело да направя от сняг двама мъже.
08:25 : вегетарианците от №12 се възмущават заради носа от морков на снежния човек. Зеленчуците са храна и не бива да служат за такива неща.
08:28 : наричат ме расист защото двойката е бяла.
08:31 : мюсюлманите от отсрещната страна на улицата настояват да сложа забрадка на снежната жена
08:40 : полицията пристига по сигнал да види какво става.
08:42 : казват ми да махна дръжката на метлата от снежния човек, защото би могла да бъде използвана като смъртоносно оръжие. Нещата се влошават когато измърморвам: „Да, особено ако ви е навряна ….”
08:45 : домъква се екип на местната телевизия. Питат ме дали знам разликата между снежен човек и снежна жена. „Да, топките”, отговарям и ставам сексист.
08:52 : конфискуват ми мобилния за проверка, закарват ме в РПУ-то.
09:00: показват ме по телевизията; терорист, възползващ се от лошото време за да смущава обществения ред.
09:10 : разпитват ме имам ли съучастници
09:29 : никому неизвестна джихадистка група поема отговорност за действията ми.
Поука: няма поука в тази история. Това е Франция днес.
Но нещата можеха да са различни, ако всеки проявяваше толерантност.
От Mariella Tsarkova, която написа: "Без коментар. Оригиналният текст на френски е споделен от Stéphane Fougeroux Merci, Stéphane!"

• Харесвам 10
  • Шок 1
  • Смея се 4
Връзка към коментар

- Ало, рецепция - руум сървис? Бихте ли донесли в стаята ми стек безалкохолна бира и безглутенов чипс.
- С удоволствие, господине. Имаме и надуваеми жени на промоция.

• Харесвам 3
  • Браво 1
  • Смея се 9
Връзка към коментар
На 19/02/2018 в 21:41, Guinness каза:

Може и да не е за тази тема, но се попиках от смях - http://m.novini.bg/news.php?id=469330

Баш за тук си е! Коментарите също къртят.

Като чета новината, добре е, че си се "попикал", защото ако беше нещо друго, явно нещата могат да станат сериозни. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
На 2/19/2018 в 9:54, Diant каза:

27971740_1366873390134579_26863206075755

В този дух, една красУта, няма да обаждам от чия къща:lol:

7.jpg.7a59df04f4dcb0ce0a13e32c7996565b.jpg

• Шок 3
  • Смея се 5
  • Замислям се 2
Връзка към коментар

"Мъките на една материалистка"
( Цуки Смукалката)

Мис силиконови  Джуки "Цуки Смуки" се уреди за 10 дни екскурзия на Боракай Филипинските острови. 
Този път я поръча няк'къв стар пръч от емирствата, перфектния мъжага почти излязъл от писанието сакрално добило популярност"Изповедта на една 
материалистка"- стар,  глиган, пачкосан и безчувствен.Дърт вампирега когото Аллах скоро ще прибере при себе си на посещение в рая...
Ето я щастлива засмяна, през деня когато джуките и други части на телотУ и не са в обръщение, изпашала се  на плажа , като разпорена риба на скара-Цуки Смуки се скъсва да си прави селфита, и през час да възхвалява " невероятните Филипини" тук -там пишеики съвети за здравословни диети , коктейлчета и други безполезни банални глупости,а нали освен красиви сме и умни пишем си мъдри мисли към хилядите си " последователи" в Фейсбук  копирани  слово-говноизлияния основно от баче Хорхе Букаецо и  дедо Пульо Куелски, чат -пат от патрЕотизъм и нашенецУ Пешо Дънов бива включен...
Забравих да спомена, че по време на визитата си в Филипини
Смукито е забрала( довела) и своето
 " любовче" -пудело Роско П. когото тя гальовно нарича също: "президентчето" кучито-гучито" и други подобни курвенски обръщения към своя пудел напарфюмиран и облечен в дрешки като шибан гей.
Добре но Цуки Смукалката не беше "в течение" , че на " великолепните Филипини" местните бедняци и пияници не са особено "великолепни" и ядът всичко  що шава включително кучета, особено пък ако са охранени и чистечки спретнати с тесни кучешки панталонки и ухаещи на парфюм...
Сега Смукалката беше придружена от своя любовчо- Роската на плажа под чадърчето го държеше без каишка , но не щеш ли в един момент когато тои се отскубна и може би вкусил леко полъха на свободата , щастлив се затича да гони един огромен Токо (тропически вид гущерче) в това време стопанката му си снимаше част от фалшивите цици за поредното селфи , та тоя ми ти прост пудел избяга па хвана се изгуби, нали е тъпак цел живот по молове и апартаменти, животинския му инстинкт беше притъпен . Изгубен се намири баш къде не трябва- във градината на Ънкъл Джордж Клаве - пияндурника! С своите "анг кайбиган"(приятели) включително и оня гад българино Гошо Сървайвъро се беше с'брал пиеха  като жадни камили и пееха на караокето като малумници. между другото следобедно бяха усмукали четири големи джина "Джинебра сан Мигел" в комбинация със каса " Ред хорс " бира за вода мешка ( наместо вода)
И като го видяха тоя ми пудел -педераст глад сви стомасите им и му свирнаха; 
- Асо , Асо, пунта са дитоо! ( превод: куче ела тука)
- Пържено или Варено? - умуваха старите пияници...
- -Хайде Куя Джордж ( батко, баче Джордж) главата ще я сварим пък всичко останало ще сложим във тигана! 
Тенг Качо който се водеше все още не напълно кьорав пиян награби  " Роско П." Кучито-гучито, а то горкото се опитваше да се отскубне от грубите му селски ръце. Никакъв шанс. Един удар с мачето и главата на пудела падна. Кръвта която се лееше - събраха в кофа и изпържиха с люти чушлета и кромид- главата сварена , всичко останало отиде за "
"Дог Адобо" със ориз и картофи сготвено набързо.
Изядоха Роската па си продължиха да пеят на караокето, сладко уригайки допиваха джина с бирата  заситили малко глад.Вечерта всички леш -изпозаспали кои на масата, кои завалял се като парцал в междата, само Гошо Сървайвъро в 4 саато сабале още джокаше бира , допиваше си човеко. Сам и замислен, нещо пишеше на телефоно си полу -пиян...
Горката мис Джуки беше пуснала алерт с снимки из целия остров ако някои знае къде е Роско ... Плачеше и ридаеше за своето любовче. Това лазеше по нервите на неиният  нов финансов покровител .
- Стига си ревала ма , ще ти купя две кученца , к'во си се разврякала- Укори я наемателят и дедо Арабин, и добави с заповеднически тон:
- Аиде заминавай оди  да купиш шампанско и като се в'рънеш  напълни ваната, ма! Къш! -вкара и един шут в гъза та тая ми смукалка запали турбелата...
Научи си урока тя повече никога нямаше да мъкне с себе си кученце на посещенията си по екзотични дестинации,скачайки от кур на кур, с разпрания си гъз и "жвакаща" със фалшивата си джука, идолката на  многобройни подрастващи и безпринципни хора в зряла възраст.След като се върна в България разпрана-раздрана па  насичко отгоре и опечалена за своя пудел-гей  ,получи обаждане-
Гала я покани да разкаже "как е из другия край на света"  " На Кафе" и 1 час  горката Джука Разпраногъзова плака за изгубения си пудел, а на утрешния ден по всички вестници и списания като "лична драма, "пик- мик , "Затъмнение" и други подобни които не стават даже да си избършеш гъзо с тях - беше публикувана страшната новина за загубения куч Роската...
Сварен, изпържен и оглозган до кокал , перфектния снакс за местините пиячи..."Дог Адобо"!

• Благодаря 1
  • Смея се 2
Връзка към коментар

Още в казармата се запознахме с третия пол - старшината на ротата, той баща, той майка...

Днес казах на подчинените ми, че заплатата може би ще закъснее и видях в очите им, как рязко се сменя сексуалната ми ориентация...

• Харесвам 4
  • Смея се 7
Връзка към коментар

Обожавам кулинарните предавания:

" И такааа, в нашето предаване ние готвим прости блюда, с продукти, които ги има във всеки хладилник.Какво ни трябва за днес:

трюфели

месо от снежен краб

живи омари

хайвер от белуга-албинос

телешко с "мраморен" изглед

елфови сълзи, кръв от еднорог и мааалко златно слитъче...."

• Харесвам 6
  • Шок 1
  • Смея се 5
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.