Светославов Публикувано: 1 март, 2018 Сподели Публикувано: 1 март, 2018 преди 9 минути , AlexandraKo каза: Ееее, стига де, какво и е на Макронката - умна жена, изглежда добре и се държи добре, всички жени и завиждат. А пък Макрон е герой - дето вика един приятел: “на това му се вика мъж, тооо, с младо всеки може.” Пусти двойни стандарти - мъжът може да е с младо, а жената - не. И щооооооо? А, той стандартът е един - кой с каквато/какъвто може, ако може 2 1 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 2 март, 2018 Сподели Публикувано: 2 март, 2018 В края на неделната литургия свещеникът пита: - Колко от вас, братя и сестри, простиха на враговете си? Всички вдигат ръце, освен една съсухрена жена: - Аз нямам врагове... - Това е доста необичайно. А на каква възраст сте? - пита свещеникът. - На 98. - На 98 ?! И нямате нито един враг?! Моля Ви, излезте, нека да Ви видят. И обяснете на всички как човек може да живее толкова дълго без врагове. Старицата излиза отпред и казва: - Надживях ги, кучките! Честит Ви петък! 4 11 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 2 март, 2018 Автор Сподели Публикувано: 2 март, 2018 Писна ми от чужди думи в българския език! Ето, например - тази чуждица "не пия" - откъде се взе? 3 1 5 Връзка към коментар
Diant Публикувано: 2 март, 2018 Сподели Публикувано: 2 март, 2018 ИЗ ПОЛИЦЕЙСКИТЕ ПРОТОКОЛИ “По тялото са открити входни рани с размер на монети от 10 и 20-стотинки. Раните са на обща площ от 3 лева и 20 стотинки.” 3 3 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 2 март, 2018 Сподели Публикувано: 2 март, 2018 На 26.02.2018 г. в 15:18, Таньо каза: Първобитен строй: Никой не може да бъде принуден да бъде роб. Робовладелски строй: Роби има, но трябва да ги поиш, да ги храниш и да ги караш да работят. Крепостничество: Робите сами се хранят и поят, но все така трябва да ги караш да работят. Див капитализъм: Робите сами се заробват, сами се хранят и поят, и сами се принуждават да работят. Свободен свят: Робите сами се заробват, сами се хранят и поят и сами се заставят да работят до изнемога. Но за сметка на това са убедени, че са свободни Мъже и жени Ако я целунеш – простак си; Ако не я – не си мъж. Правиш комплимент – отрича; Не правиш – цупи се. Съгласяваш се – безхарактерен си; Не се съгласяваш – не я рабираш. Търсиш я – омръзваш; Не я търсиш – не ти пука за нея. Ревнуваш я – лош характер; Не я ревнуваш – не я обичаш. … … Закъснееш с минутка – Армагедон; Няма я час – какво лошо има? Виждаш се с приятели – пренебрегваш я; Тя се види с нейните – нямаш място с нас. Загледаш друга – дере ти очите; Нея я гледат – това е комплимент. За теб. Когато говори – да я слушаш; Когато слушаш – защо не ми говориш. Обръщаш й внимание – досаждаш; Не й обръщаш – как смееш! Нежен си – иска силен мъж; Силен си – иска нежност. Успокояваш когато плаче – остави ме; Оставяш я – безсърдечна свиня си. Грижиш се за нея – господстваш; Не се грижиш – не я обичаш. Помагаш в кухнята – пречиш; Не помагаш – мързеливец си. Отричаш че роклята я прави дебела – лъжеш; Не лъжеш – нараняваш нарочно. Хвалиш майка й – подлизурко; Не я хвалиш – типична мъжка свиня. Разсмиваш я – несериозен клоун си; Не я разсмиваш – скучен си. Говориш си с други – игнорираш я; Говориш с нея – обсебваш я. Романтика – айде че съм на работа утре; Даваш направо – шовинистко прасе. Питаш я кой ресторант – какъв мъж си; Не я питаш -не зачиташ желанията й. Разказваш й денят си – уфф досаден си; Не разказваш – за нищо не си говорим вече. Питаш за нейният ден – подозрителен си; Не питаш – нищо не те интересува за мен Нека тя реши обяда – имай мнение поне веднъж; Пожелаваш си – това не ти е кръчма. Изядеш си всичко – прасе си; Оставиш малко – О, да, нали не готвя като майка ти… Помагаш в чистенето – пречиш; Не помагаш – да, нека се мъчи робинята… Гушкаш я – дишаш ми в ухото; Не я гушкаш – безчувствено говедо. Много работиш – нищо не правиш вкъщи; По-малко работиш – нищо не внасяш вкъщи. Грижиш се за колата – обичаш я повече от мен; Не се грижиш – и мен така занемари. Четейки това: Възмущаваш се – жена си; Кимаш ухилено – мъж си Таньо, не зная от къде го взе това за мъже и жени, ма си е 100%истина. Имах една приятелка, кат седнем на масата,мъжът и, ако рече нещо: “ ти, кат земеш думата, нямаш спиране”. Ако си мълчи - “е зацуцан”. Ако си е намислила да кръшне, казва си нещо под носа, което той, няма как да чуе. Следва:” Ахааа, аз сама ли ще си приказвам, ти не ми обръщаш внимание, “ грабва си чантата и се омита накъдето си иска. 2 2 1 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 2 март, 2018 Сподели Публикувано: 2 март, 2018 (редактирано) - Алооу... Фрау Меркел! Бойко е! - Ааа Бойко, грюс гот, вас волен зи? - Не Волен, ма. Мани го Волен. Бойко е. Ако може, пак да нападнете Чехия. За това се обаждам. - Вас? - Не нас, Чехия! Сиреч, Чехия атакен вюншен. Гросе арбайт! Панимайш? - Нихт ферщейн, майне фрюнде. - Да, да, ти си майне фюрер. - Найн, найн. Нихт ферщейн. Данке. Ауфидерзейн. - Ква Данка.., Данка е у кметството. Гинка, Гинка е... пфууу. Цецоу, ти у физкултурното, швабски учил ли си? Редактирано 2 март, 2018 от master_of_germs 6 1 7 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 2 март, 2018 Автор Сподели Публикувано: 2 март, 2018 Ако жената е умна, кажи ѝ, че е красива. Ако е красива, кажи ѝ, че е умна. Ако нищо не помага, кажи ѝ, че е отслабнала ... и айде по-бързо да прави салатата, че ракията ще се стопли. 3 4 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 3 март, 2018 Сподели Публикувано: 3 март, 2018 (редактирано) Ако мислите, че 3 март е национален празник на България - помислете отново... Според Google 3 март е международен ден на жената Скриншотът на google.bg е отпреди няколко минути. Честит празник на всички! Редактирано 3 март, 2018 от Георги Матеев 2 5 6 1 Връзка към коментар
rik4o Публикувано: 3 март, 2018 Сподели Публикувано: 3 март, 2018 Преди 1 час, Георги Матеев каза: Ако мислите, че 3 март е национален празник на България - помислете отново... Според Google 3 март е международен ден на жената Скриншотът на google.bg е отпреди няколко минути. Честит празник на всички! И аз го видях. Нямам коментар! Изпратих им отзив. Да видим дали ще го сменят. Честит празник! Връзка към коментар
Crazy Horse Публикувано: 3 март, 2018 Сподели Публикувано: 3 март, 2018 Да си припомним една старо македонско предизборно видео - После ебење нема каењеhttps://www.youtube.com/watch?v=aaGDTv5J3uk 1 3 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 6 март, 2018 Сподели Публикувано: 6 март, 2018 Какви времена настанаха!Бедните ядат бял хляб и пържоли, богатите - семки и глухарчета... 4 8 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 6 март, 2018 Сподели Публикувано: 6 март, 2018 (редактирано) Между приятели: - Жената непрекъснато ми иска пари! Кога 200, кога 300... аман от нея! - И за какво ги харчи? - Откъде да знам, никога не съм и давал. Спира катаджия мутра и го пита: – Имате ли оръжие? – Да, картечница, два автомата и гранати. Нямам разрешително… Катаджията е в шок. – А наркотици? – Да,2 кг хероин за продаване, хашиш за пичовете и тревица за мен. Катаджията, в шок от наглостта на мутрата, пита: – А в багажника какво има? – В багажника има труп на катаджия. Има и свободно място...! Фотограф към сватбари: - Къде е щастливата двойка да ги снимам?! Младоженецът: - Ето ги - булката и майка й! - Скъпи, тази рокля прави ли ме дебела? - А, ти мислиш ли, че тази вратовръзка ме прави плешив? - Ама, ти си си плешив!?! - Е, да, де.... Редактирано 6 март, 2018 от AlexandraKo 5 1 9 Връзка към коментар
Костов Публикувано: 6 март, 2018 Сподели Публикувано: 6 март, 2018 Голям съм карък ви казвам. Защо мисля така ли? Ето защо: Сутринта се звъни на вратата. Отварям и гледам едно момченце, едно такова русичко, синеоко. - Здрасти, чичо Пешо - казва то - Мама каза да ти кажа, че тате отиде за риба, аз слизам да си играя на двора, а тя току що се изкъпа и чака. ... Всичко изглежда прекрасно, само че аз не се казвам Пешо, и нито го познавам, нито го знам къде живее това проклето хлапе ... А бе казавам ви, че съм карък ... 1 1 8 Връзка към коментар
iaia_mama Публикувано: 6 март, 2018 Сподели Публикувано: 6 март, 2018 В локальном офисе турфирмы, находящемся в гостинице «Космос», работала менеджер по фамилии Лось. Когда она звонила в главный офис турфирмы, то сообщала секретарю приятным голосом: «…говорит Лось из Космоса…» 3 3 Връзка към коментар
tch Публикувано: 6 март, 2018 Сподели Публикувано: 6 март, 2018 преди 3 часа, Костов каза: Всичко изглежда прекрасно, само че аз не се казвам Пешо, и нито го познавам, нито го знам къде живее това проклето хлапе ... Почваш да звъниш на всички съседи и където ти отвори мадама по халат влизаш 5 1 Връзка към коментар
bico Публикувано: 7 март, 2018 Сподели Публикувано: 7 март, 2018 - Добре, де ! Защо ядеш това агне, нали си заклет веган ?!?- За отмъщение ! То защо ми яде тревата ?!? 2 7 Връзка към коментар
funny Публикувано: 7 март, 2018 Сподели Публикувано: 7 март, 2018 – Здравейте, Пицария Палермо ли е?– Не, господине! Това е пицария Google.– Ясно, значи съм набрал грешен номер?– Не господине, Google купи пицарията.– Добре! Тогава моята поръчка е… – Господине, желаете ли да поръчате обичайното? – Обичайното? Познавате ли ме? – Според нашия идентификационен регистър за обаждания, последните тридесет пъти сте си поръчали пица със сирена и наденица, с дебела кора. – Добре! Това ще е! – Съгласете се да ви предложа, този път да пробвате рикота и рукола със сухи домати… – Не, аз мразя зеленчуците. – Сигурно затова холестерола ви е много висок… – Откъде знаете това? – От ръководството на абонатите. Там има резултатът от кръвните ви изследвания за последните 7 години. – Добре, но не искам тази пица! Аз отдавна пия лекарства за високия холестерол. – Не сте приемали лекарството редовно. Преди два месеца сте си купили само една кутия с тридесет таблетки от аптека на Марешки. – Купих още хапчета от друга аптека. – Не мога да намеря такава транзакция от кредитната ви карта! – Защото платих в брой! – Не е възможно! Не сте изтеглил толкова много пари според банковото ви извлечение… – Защото имам друг източник на пари. – Защо тогава това не е отразено в последната ви данъчна декларация? Да не би, да получавате доходи от недеклариран източник? – Какви въпроси ми задавате? Достатъчно! Писна ми от Google, Facebook, WhatsApp и Twitter! Ще отида на остров, на който няма интернет и мобилни телефони и никой няма да ме шпионира. – Разбирам ви господине, но в такъв случай ще се наложи да си подновите задграничния паспорт, защото е изтекъл още преди шест месеца… 5 3 11 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега