AlexandraKo Публикувано: 14 март, 2018 Сподели Публикувано: 14 март, 2018 Най-големият лицемер е Менделсон. Написал "Сватбения марш",а умрял ерген. Подлец! 1 10 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 14 март, 2018 Сподели Публикувано: 14 март, 2018 (редактирано) Врачани в леглото. Наближава кулминацията. Тя: - О, Боже!!! Той: - Какво, ма? Да не забрави бира да купиш ?!.. Не е джентълменско да викаш на жена си коте... само защото има мустаци! Тая сутрин гледам, всички лостове заети. Човек няма къде да си изтупа килима.... Редактирано 14 март, 2018 от AlexandraKo 7 8 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 14 март, 2018 Сподели Публикувано: 14 март, 2018 (редактирано) Един цигулар се изгубил в саваната. Както си вървял, срещал един лъв. Цигуларят от страх извадил цигулката и почнал да свири. Лъвът седнал кротко и заслушал. След малко, един по един дошли още лъвове, лъвчета, лъвици, и се наредили да слушат. А музикантът свирил и свирил... И в един момент пристига още един лъв, скочил върху него и го изял. И тогава едно малко лъвче вика на другото: - Аз какво ти казах...ще дойде оня глухият и ще ни развали концерта… Внимание! Зло куче! Редактирано 14 март, 2018 от AlexandraKo 10 3 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 14 март, 2018 Автор Сподели Публикувано: 14 март, 2018 И повече да не си обелила дума за круизи! 2 7 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 14 март, 2018 Сподели Публикувано: 14 март, 2018 преди 5 минути , Фичо каза: И повече да не си обелила дума за круизи! Че ще има пак снимка, дето, някой показа по-напред в темата.Двамата бели,бебето черно, тя - с насинено око. Връзка към коментар
Еминко Публикувано: 14 март, 2018 Сподели Публикувано: 14 март, 2018 "Отива циганин в казармата и след 9 месеца баща му му се обажда: - Честито, жена ти роди!- Какво ми роди?- Еми братче. 1 1 9 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 14 март, 2018 Сподели Публикувано: 14 март, 2018 2 1 Връзка към коментар
Diant Публикувано: 15 март, 2018 Сподели Публикувано: 15 март, 2018 Разхождам се из парка и се любувам на стотиците, романтично издълбани по дърветата имена на влюбени. - Баси, колко народ ходи на срещи... с ножове! 2 1 10 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 15 март, 2018 Сподели Публикувано: 15 март, 2018 (редактирано) Редактирано 15 март, 2018 от AlexandraKo 7 3 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 15 март, 2018 Сподели Публикувано: 15 март, 2018 (редактирано) Редактирано 15 март, 2018 от AlexandraKo 3 2 4 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 15 март, 2018 Сподели Публикувано: 15 март, 2018 Тоя, кат го гледам, направо си е за вадене. Къде е тръгнал с таз кокошка? 3 1 9 Връзка към коментар
Еминко Публикувано: 15 март, 2018 Сподели Публикувано: 15 март, 2018 "Светофарът, всъщност, е най-простият уред, изобретен от човека - при повреда може да бъде заменен от полицай." 6 5 Връзка към коментар
Asterisk Публикувано: 15 март, 2018 Сподели Публикувано: 15 март, 2018 От Фб, един от преди 1989: Дошъл Генералният секретар на посещение в завод: - Как сме, как сме? - шегува се бай Тошо - Добре сме, добре сме... - шегуват се работниците Към края на мандата си едно правителство рекло на народа си: - Вече живеем по-добре! Народът помислил малко, па отвърнал: - Блазе ви! Драги пътници , говори капитанът. Добре дошли на борда на нашия самолет. Полетът ни до едикъде си ще трае около 2 часа . Ще летим на височина…..оооох , аааааа , майкооо….- се чува по говорителите и самолетът рязко се разклаща. В салона настава паника. След секунда самолетът се успокоява в салона отново прозвучава гласът на капитана: – Драги пътници , моля за извинение . Една от стюардесите ме заля с горещо кафе . И в опит да развесели пътниците допълва: – Ако видите само на какво прилича белият ми панталон отпред…. В салона се чува ядосан мъжки глас: – Идиот , ела да видиш на какво прилича моя бял панталон отзад….. 3 1 6 Връзка към коментар
cumalissa Публикувано: 15 март, 2018 Сподели Публикувано: 15 март, 2018 Крадците като влезнаха в нас и видяха само 2 магнита на хладилника: " Белене" и "Ловеч" , нахраниха кучето , измиха чинийте и си тръгнаха . 5 1 7 Връзка към коментар
cumalissa Публикувано: 15 март, 2018 Сподели Публикувано: 15 март, 2018 Д-р Георгиев, гинеколог, тайно гледаше облечени жени в обедната почивка. Д-р Иванов и Д-р Василев (психолози) се разхождат по морския бряг и виждат човек , който се дави. "Колега, този човек има проблем." "Важното е, че говори за него." Д-р Величкова сънува кошмар и говори с д-р Захариев: " Колега, абе не ми е наред нещо, спах с пациент". "Еее, голяма работа.,всички го правим рано или късно." "Да де знам, но аз съм ветеринар." 1 1 3 Връзка към коментар
cumalissa Публикувано: 15 март, 2018 Сподели Публикувано: 15 март, 2018 На 14.03.2018 г. в 12:57, AlexandraKo каза: Най-големият лицемер е Менделсон. Написал "Сватбения марш",а умрял ерген. Подлец! Днес открих откривателя на слушалката ( т. н. стетоскоп), който е умрял от от туберкулоза, преди да патентова уникалния уред, с който свърваме нашето ходене при доктор ,така нареченото преслушване (аускултация) . Открил нещо, ма умрял.. 1 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 16 март, 2018 Сподели Публикувано: 16 март, 2018 Ветеринар отива на лекар. Влиза в кабинета, сяда и мълчи. Лекаря пита: - Добър ден, от какво се оплаквате? - А, така и баба знае! 4 7 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 16 март, 2018 Сподели Публикувано: 16 март, 2018 преди 3 часа, neuromancer каза: Ветеринар отива на лекар. Влиза в кабинета, сяда и мълчи. Лекаря пита: - Добър ден, от какво се оплаквате? - А, така и баба знае! На времето имах един началник, дето викаше, че “педиатрите са ветеринари...” 5 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 16 март, 2018 Сподели Публикувано: 16 март, 2018 Из протоколите на едно бракоразводно дело: "След като се прибрахме със съпругата ми в къщи, в сватбената нощ,тя ме накара да сваля сватбения си костюм,грижливо го покри с нафталин,сгъна го,прибра го в куфар и ми обясни,че ще ми трябва за погребението ...". 1 3 1 Връзка към коментар
Doctor Who Публикувано: 16 март, 2018 Сподели Публикувано: 16 март, 2018 Върви жена по улицата, гледа – лежи един мъж. Отива към него и пита: – Господине, лошо ли ви е? И чува отговор: – Махни се, ма… Хубаво ми е! 3 1 3 Връзка към коментар
Светославов Публикувано: 16 март, 2018 Сподели Публикувано: 16 март, 2018 Преди 1 час, AlexandraKo каза: Из протоколите на едно бракоразводно дело: "След като се прибрахме със съпругата ми в къщи, в сватбената нощ,тя ме накара да сваля сватбения си костюм,грижливо го покри с нафталин,сгъна го,прибра го в куфар и ми обясни,че ще ми трябва за погребението ...". Будала! Вместо да се радва, че е случил на жена къщовница, тръгнал да се развежда. 1 Връзка към коментар
Doctor Who Публикувано: 16 март, 2018 Сподели Публикувано: 16 март, 2018 (редактирано) преди 14 минути , Светославов каза: Будала! Вместо да се радва, че е случил на жена къщовница, тръгнал да се развежда. Напротив, ужаса че е планирала да не му позволи да качи килограми до смъртта е безкрайно основателна причина! Все пак това е брак , а не начало на аскетизъм. Редактирано 16 март, 2018 от Таньо 1 5 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 16 март, 2018 Сподели Публикувано: 16 март, 2018 преди 8 минути , Таньо каза: Напротив, ужаса че е планирала да не му позволи да качи килограми до смъртта е безкрайно основателна причина! Все пак това е брак , а не начало на аскетизъм. Викаш, ще го държи гладен, че да не му отеснее костюмът . Верно си е притеснително. 2 1 1 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 16 март, 2018 Сподели Публикувано: 16 март, 2018 На 13.03.2018 г. в 12:04, aleksandrina каза: Въпрос в женски форум: - Цяла нощ ревах. Посъветвайте ме- защо?! Мъжете нямат такива проблеми... 2 8 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 16 март, 2018 Сподели Публикувано: 16 март, 2018 Това е... потресаващо. Наздраве! 1 3 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега